ברק 188

New member
בוצע ונשלח...../images/Emo163.gif -ו../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אבל..לפני כן בוקר טוב תקוותי יהודי בשם מוישה נפטר ומגיע לגן עדן. ה' מברך אותו ושואל "מוישה, אתה רעב?" "כן, בהחלט" עונה מוישה . אז אלוהים חוזר עם קופסת טונה וחתיכת לחם שחור והם אוכלים יחדיו. בינתיים, הם מביטים למטה בתושבי הגיהינום שנהנים מסטייקים עסיסיים, לובסטרים נוטפי חמאה, שלווים אפויים, עוגות ויין. מוישה סקרן - אך ממשיך לאכול בשקט. למחרת, אלוהים מזמין שוב את מוישה לאכול עימו. ושוב - הארוחה מורכבת מטונה ולחם. ושוב - תושבי גיהינום נהנים מקוויאר, כבש, שוקולד וממתקים ושמפניה. ועדיין - מוישה נותר שקט. ביום למחרת, שוב - מגיעה שעת הסעודה - ואלוהים מביא בשלישית את הטונה והלחם. מוישה - אינו יכול לשתוק יותר - ופונה לאלוהים בהססנות: אלוהים, אני אסיר על כך שראית אותי זכאי להיכנס לשערי גן העדן עימך - פרס על היותי יהודי צדיק- אבל למה כאן בגן עדן כל מה שאוכלים הינו לחם וטונה בעוד תושבי הגיהינום חוגגים בארוחות שחיתות כמו מלכים? איני מבין זאת כלל!" אלוהים נאנח : "אהיה כנה איתך - בשביל שני אנשים לא כדאי לבשל"... צודק נ'הון... גם איישתי אומרת אותו דבר ואז אני מבשל בשביל חמישה

paloma blanca

New member
חחחחחח

אני גם חושבת כך ... ואם יש לך בעיה עם שלשת המנות ספייר שאתה מבשל ....אני באה עם קופסאות לקחת

ברק 188

New member
תפדל...תני גז ותבואי...תבואי

בקופסאות שתביאי עימך יש לי מלאי של טונה למלות לך ותקבלי גם כמה פרוסות לחם שחור לכיס ובקשיש אבל אם תשבי עימנו לאכול זה כבר ...סיפור אחר תלקקי את האצבעות

ברק 188

New member
ואם כבר מדברים על אוכל (לא כמו בגינהום)...

וגם לא טונה ולחם שחור שזה אגב... בהחלט יותר בריא בתפריט הגי'נהום פירות וירקות משהוא שכדי לאכול...וגם לדעת . תפוח עץ = מגן על הלב מונע עצירות מפסיק שלשול משפר נפח הנשימה מרפד את המפרקים -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אפרסק = נלחם בסרטן מייצב לחץ דם שומר על הראייה מגן בפני אלצהיימר מאט תהליך ההזדקנות ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ארטישוק = מסייע בעיכול מקטין כולסטרול מגן על הלב מייצב רמת הסוכר בדם מגן בפני מחלת כבד ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אבוקדו = נלחם בסוכרת מקטין כולסטרול מסייע ומפסיק אירוע מוחי מייצב לחץ דם עושה עור חלק ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- בננה = מגן על הלב משקיט שיעול מחזק את העצמות מייצב לחץ דם מפסיק שלשול ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- שעועית = מונע עצירות עוזר לטחורים מקטין כולסטרול נלחם בסרטן מייצב רמת הסוכר בדם ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- סלק = מייצב לחץ דם נלחם בסרטן מחזק את העצמות מגן על הלב מסייע בירידה במשקל ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אוכמניות = נלחם בסרטן מגן על הלב מייצב רמת הסוכר בדם משפר זיכרון מונע עצירות ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ברוקולי = מחזק את העצמות שומר על הראייה נלחם בסרטן מגן על הלב מייצב לחץ דם ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כרוב = נלחם בסרטן מונע עצירות מסייע בירידה במשקל מגן על הלב עוזר לטחורים ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מלון = שומר על הראייה מייצב לחץ דם מקטין כולסטרול נלחם בסרטן מסייע למערכת החיסונית ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- גזר = שומר על הראייה מגן על הלב מונע עצירות נלחם בסרטן מסייע בירידה במשקל ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כרובית = מגן בפני סרטן הערמונית - פרוסטאטה נלחם בסרטן השד מחזק את העצמות מחליק צלקות ושומר נגד מחלות לב ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- דובדבן = מגן על הלב נלחם בסרטן מפסיק הפסקות נשימה בשינה מאט תהליך ההזדקנות מגן בפני אלצהיימר ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אגוזים = מסייע בירידה במשקל מגן על הלב מקטין כולסטרול נלחם בסרטן מייצב לחץ דם ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ותהיו לי חזקים ובראים תקוותי עד בלי די

ש ר ה לה

New member
מרק כרוב שיועד לסיוע בירידה במשקל אכן סיע....

אבל לעומת זאת גרם להתקף טחורים קשה...
אז בזהירות עם האינפורמציה המופיעה כאן האאא?

paloma blanca

New member
טונה ולחם ????

טפיייי זה יש לי גם בבית
ותזהר כשאתה אומר לי תני גז

ברק 188

New member
שימי לב יה... יונתי

הזמנתיך לאכול עימנו...ואת ענה לי טפיייי ןבקשר לגז למה להזהר... יש לך קשרי משפחה עם תשובה או שבישלת היום פסוליה יאללה כעת אני נותן גז ונוסע הביתה...ובדרך איך לא...קניות להביא לך משהו ?

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז ככה בזמן שאני עבדתי קשה כל היום טפייייייי אתם השתעשעתם לכם ואכלתם לחם שחור וטונה הא?! גרררר ואם אתה כבר מבשל ומבשל טוב ברקלההה אני דוחפת את פלומקלהההה ומביאה ציידנית לאסוף קצת שאריות שיהיה גם לי
רק טוב!!!

צילוש43

New member
הלו הלו...לא לדחוף../images/Emo3.gif

מה זה זה??? ברקי טונה לא טונה כולם לקופסאות ולשאריות
כך אתה מזמין? מה אכפת לי מה יודעת מכירה ובאה לאכול את הכל
תן להם את השאריות ולי שמור את הקינוחים
טוב לא השבת הזו, כי אני יוצאת לטיולים לקחתי זאת לשבת אחרת, אז להכין מלאי של דברים טובים
שבת נפלאה

גאיה ק

New member
צפוף פה

בגלל לחם צר ומים לחץ.. יש שם פירורי יהלומים ואבק כוכבים ?!
מתי כדי לצפות במֶּטֶאוֹרִים?
מְטַר הפֶּרְסֶאִידִים: מגיע לשיאו בלילה שבין ה-12 ל-13 באוגוסט. מְטַר הַאוֹרְיוֹנִידִים: מגיע לשיאו ב-21 באוקטובר. קֶצֶב המָטָר הוא 30 מֶּטֶאוֹרִים בכל שעה ומקורו בשביט הָאלִי, שיבקר פעם נוספת בּאֲזוֹרֵנוּ רק בשנת 2061. מְטַר הַלֵיאוֹנִידִים: מגיע לשיאו ב-17 בנובמבר. קֶצֶב המָטָר בלתי צפוי ומדי 33 שנה הוא מופיע בעוצמה גבוהה במיוחד. בשנת 1999 תועדו 7,500 מֶּטֶאוֹרִים בשעה! מְטַר הַגְ'מִינִידִים: מגיע לשיאו ב-13 בדצמבר. קֶצֶב הופעת המֶּטֶאוֹרִים מגיע עד ל-120 בשעה. מקורו בָּאַסְטֶרוֹאִיד הקרוי פֵת'וֹן. יש הטוענים שפֵת'וֹן היה שביט בעברו. מְטַר הַקְווַאדְרַנְטִידִים: מגיע לשיאו ב-4 בינואר. ניתן לצפות ב-120 מֶּטֶאוֹרִים בשעה.

ברק 188

New member
../images/Emo3.gif שתי בובליליות מדברות:

- הגידי, מה זה סקס? - סקס זה שאת קצת מתייפה, הולכת לבר, עושה עיניים לאיזה חתיך, הוא מזמין אותך לסבב משקאות, אתם נכנסים למיטה והוא משאיר על השולחן קצת כסף... - ומה זה סקס טוב? - סקס טוב זה שאת קצת מתייפה, הולכת לבר, עושה עיניים לאיזה חתיך, הוא מזמין אותך לסבב משקאות, אתם נכנסים למיטה והוא משאיר על השולחן הרבה כסף. - ומה זאת אהבה? - אה, אהבה זאת המצאה יהודית, כדי שלא יצטרכו לשלם.

ברק 188

New member
משהו שידעו אותי ../images/Emo30.gif

-------------- לא ניסיתי את זה באופן אישי (ברק 188) ---------------------- מקווה שזה יעזור לכם ---------------------------- שלום לכולם. זו תוכנה שמתאימה במיוחד למי שנמצא רוב שעות היום מול המחשב,אז במקום לשלוח הודעה מהפלאפון תשלחו מהמחשב, וכך תחסכו כסף רב. תיכנסו ללינק למטה ותתקינו את התוכנה במחשב שלכם, אחרי ההתקנה האייקון שלה יהיה אצלכם ישירות על שולחן העבודה שלכם. ניתן לשלוח דרכה כמה הודעות שתרצו, ניתן לשמור את המספרים בתוכנה ולנהל את מספרי אנשי הקשר שלכם בה, כך שלא תצטרכו לחפש את המספר בפלאפון שלכם כל הזמן. ניתן גם לשלוח אותה הודעה לכמה אנשים שתרצו על ידי ניהול קבוצות. כעיקרון ניתן לשלוח הודעה אחת עד 70 תווים, אך ניתן להאריך את תוכן ההודעה ע"י פיצולה ל-2. כך שאתם שולחים רק הודעה אחת ארוכה ומקבל ההודעה מקבל אותה כשתי הודעות. לא לשכוח לרשום את השם שלכם בתיבה המיועדת לכך למעלה, כך שמקבל ההודעה ידע ממי היא. השוס פה הוא שמקבל ההודעה יוכל להשיב לכם ישירות ואתם תקבלו את ההודעה ישירות למחשב ולא לפלאפון שלכם, זה עולה לו כמו SMS רגיל (תוכלו לקרוא על כך בתנאים של האתר(. אפילו כשאתם לא מחוברים לאתר, ומישהו משיב לכם הודעה, הוא יקבל התראה כי אתם לא זמינים ולא קיבלתם את ההודעה. קיצר, תנצלו את זה, זה אדיר...אתם עוד תודו לי על זה אח"כ. זה לא עולה לכם כסף וגם לא למקבל ההודעה. אה, ואל תדאגו, אל תרגישו רע אם אתם חושבים שאתם דופקים את חברת הסלולר שלכם, ואין בכך משהו לא חוקי, יוצרי האתר מרוויחים כסף ע"י הפרסום. מקווה שעזרתי לכם www.smsender.eu.pn

למעלה