paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

שלוש חברות מרוקאיות נפגשות בבית קפה, אחת מהן עם פרצוף אומלל, שאלו אותה השתיים האחרות מה קרה לך? אמרה להן, הייתי בלילה עם בעלי ג'ינו, נגעתי לו בביצים וראיתי שהן קרות. אמרתי לו, ג'ינו, למה הביצים שלך קרות? איך שאמרתי לו את זה, הוא סובב אלי את הגב ונירדם, הרגשתי חרא... למחרת נפגשות כולן עוד פעם והפעם לחברה השנייה יש פרצוף תחת. מה קרה לך? הייתי בלילה עם בעלי מוריס נגעתי לו בביצים, והן היו קרות. שאלתי אותו למה הן קרות, סובב אלי הגב ונירדם, וזה עשה לי מה זה חרא בנשמה. למחרת נפגשות כולן עוד פעם והחברה השלישית עם פרצוף מעוך לגמרי, פנס בעין, ושתי שיניים שבורות. שאלו אותה השתיים מה קרה? אמרה להן: מאחר והסתקרנתי גם אני נגעתי לבעלי בלילה בביצים, והן היו מה זה חמות, ממש לוהטות., אמרתי לו: איך זה שאצלך הביצים כל כך חמות ואצל גי'נו ומוריס הן קרות ???

טומי*

New member
בוקר אור ../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

עוד יום ללא גשם זה חורף זה?

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

אישה אחת נכנסת לבית מרקחת ומבקשת ציאניד כדי להרוג את בעלה. הרוקח נבהל ואומר לה: "מה זאת אומרת להרוג את בעלך? את יודעת מה יעשו לך? יכניסו אותך לכלא למאסר עולם. גם אותי בטח ישימו בכלא, וישללו לי את הרישיון". האישה מוציאה מארנקה את תמונת בעלה עם אישתו של הרוקח. מחייך הרוקח ואומר:"למה לא אמרת שיש לך מרשם?"

ר נ א ל

New member
ומה אני אגיד ? ../images/Emo8.gif

כלום
הולכת להנות מהשמש והחמימות ארוחת בוקר מאוחרת עם שניים מילדי ביקור קליל במוסך והופהה לעבודה יום נפלא לכולנו

aviev1

New member
צרור בדיחות

עיוור ופיסח פוגשים האחד את השני. שואל העיוור: "איך הולך?" עונה הפיסח: "כמו שאתה רואה..." ------------------------------------- אישתו של ערס אומרת לבעלה: "אנחנו נשואים כל כך הרבה זמן ואפילו מילה חמה אחת לא אמרת לי", הערס: "שתישרפי!" ------------------------------ שתי רוסיות נסעו בכביש ולפניהם נסעה משאית עליה היה כתוב "מטען חורג". "מה זה חורג?" שאלה האחת את חברתה. "זה פשוט", אמרה השניה, "אם זה נופל עליך זה חורג אותך"... -------------------------------------------------- איזה פרחים מביא בעל מרוקאי לאישתו? רקכאפות... ------------------------------ למה פרסי סוגר את כל החלונות בבית? כדי שיחשבו שיש לו מזגן.. ------------------------------------------- למה פרסי לא קונה לחברה שלו מאכלים חריפים? שלא תבקש גם שתיה... ------------------------------------------------------------------------------ שתי פולניות מדברות. אומרת האחת לשנייה: "אני חושבת שאת נראית נפלא היום... ממש כולך זוהרת". עונהה שנייה: "תודה, רק חבל שאני לא יכולה להגיד עלייך את אותו הדבר". אומרת הראשונה: "מה... את לא יכולה לשקר כמוני?"

../images/Emo108.gif יאמי של תותים

ואין חורף וגם קיץ זה לא... פשוט נורא מזג האוויר הזה

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

יום רביעי עליז לכווולחם טפייי כמה חם
אוצה חורףףףףףףףףףףףף המשך יום חביב ומחוייך רק טוב!!!

צילוש43

New member
גם ביום חמישי אפשרי להמשיך../images/Emo8.gif

גרוזינית הולכת לזרוק את הזבל מתחת לבניין שלה. איך שהיא נותנת את התנופה לשקית הזבל, היא עפה יחד איתה לתוך הפח (חצי בפנים חצי בחוץ) ומפרפרת עם הרגליים. גרוזיני שעובר באזור רואה את המחזה ומתחיל להיצמד לאחוריה לבצע את זממו. בעלה פתאום מסתכל מהחלון וצועק לו: "הלו הלו, מה אתה חושב שאתה עושה?!" הגרוזיני משיב: "ביז'ו , למה זורק? זה עוד עובד!"

צילוש43

New member
כל כך מצא חן בעינייך../images/Emo8.gif

אזי הינה עוד אחת
רופא רצה לצאת לחופשה על כן פנה למשה עוזרו הסטאג'ר וביקש ממנו לטפל בכל הפציינטים שלו. לאחר יום הוא מתקשר לעוזרו: "היי משה, איך עבר עליך היום?" משה מספר לו שהוא טיפל ב-3 פציינטים. "לראשון היה כאב-ראש אז נתתי לו אקמול" "בראוו ידידי, ומה עם השני?" "לשני היו כאבי-בטן אז נתתי לו מאלוקס "בראוו בראוו, אתה טוב בזה, ומה עם השלישי?" "אדוני, ישבתי לי כאן ופתאום הדלת נפתחה ואישה נכנסה כרוח סערה, היא החלה להתפשט, כולל חזייה ותחתונים ונשכבה על השולחן מפסקת את רגליה וצועקת: עזור לי! במשך 5 שנים לא ראיתי אף גבר!" "אלוהים שבשמיים, אז מה עשית?" שואל אותו הדוקטור."שמתי לה טיפות בעיניים"...

alondli

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ידעתי שלימודי רפואה..

לא יעזרו כאן, ..ומזל שלא ביזבזתי על זה שנות לימוד..

ברק 188

New member
הנזירה וסוכריות מנתה ../images/Emo3.gif

נזירה הולכת ברחוב כשפתאום עוצרת לה בלונדינית במכונית פרארי אדומה ומזמינה אותה להיכנס לרכב. הנזירה מודה לה ואומרת: בודאי עבדת מאוד קשה כדי לקנות מכונית מפוארת כזו. הבלונדינית עונה לה: דווקא לא, קיבלתי אותה מתנה מהבוס שלי אחרי ששכבתי איתו 3 פעמים. הנזירה שתקה. היא הביטה אחורה וראתה במושב האחורי מעיל פרווה ואמרה: בטח עבדת קשה כדי לקנות מעיל כל כך יפה. לא, ענתה הבלונדינית, קיבלתי אותו מתנה מכדורגלן ששכבתי איתו פעמיים. יותר לא דיברה הנזירה. היא חזרה לחדרה כשפתאום מישהו דפק בדלת. מי זה? שאלה הנזירה זה הכומר עמנואל לך לעזאזל אתה וסוכריות המנטה שלך !!!

למעלה