paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן : " זה לא בוש וקונדוליזה שיושבים שם ?" הברמן אומר : " כן, בכבודם ובעצמם ..." האיש ניגש אל שניהם ואומר : " זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול ?" בוש אומר : " אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית ." האיש בתמיהה : " באמת? ומה עומד לקרות בה ?" בוש אומר : " ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון ערבים, ובלונדינית עם שדיים גדולים ". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת : " בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה ?" ואז בוש פונה לקונדוליזה, טופח לה על הכתף, ואומר : " את רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון ערבים !

paloma blanca

New member
../images/Emo4.gifלהבדיל אלף הבדלות

הייתי רוצה שזאת תהיה בדיחה ..... אבל זה סיפור אמיתי

../images/Emo3.gif שבת חביבה לכוווולם../images/Emo3.gif

במדינה שלנו פלומקלההה הכל יכול להיות ! נקווה שזו תהיה שבת אחרונה של מקלטים וטילים ומחר נקום לבוקר חדש ושבוע חדש מלא באור ושלווה ובינתיים הכי טוב להיות על הערסל ולהתנדנד קצת עם הרוח העדינה
רק טוב!!!

ר נ א ל

New member
לא לשלם רפורט זה לא בדיחה

לפני כשנה בחמש בבוקר דפיקות מטורפות על הדלת שלנו... שוטר עם צו מעצר עבורי בשעה כזאת מי יודע מה הוא חייב בכלל ? עשה טובה השוטר הניכבד ונתן לי 24 שעות לשלם ולברר מיסתבר ... שפעם לפני המון שנים מישהו (בעלי) נסע באוטו שלי וכדרכו לא שם תו חנייה.. הגיע דו"ח, תוייק .. וכן הלאה והלאה עד הדפיקה בדלת אני שמחה לראות שהמערכת עובדת... שאלה אחת, למה שפרצו לי הביתה וגנבו את הרכב אף אחד לא בא ? מהשוטרים כמובן ? ברור, הם הולכים לגבות חובות חנייה

רנאלה יקרה

את צרכה להבין המשטרה עובדת אחרת ממה שאת חושבת בדר"כ הולכים שניים אחד שיודע לקרוא ואחד שיודע לכתוב לעיתים מאד רחוקות מצטרף אחד שיודע לחשוב אבל זה השלישי לצערי אמממ בדר"כ עסוק בלחפש את האחרים כך שזה המצב
רק טוב!!!

קיבלתי שתי קנסות

לא שילמתי אותם. אני אמורה להמתין למשטרה ? אלו היו קנסות על חנייה בחיפה {לא אני נהגתי בכלל }

גאיה ק

New member
מפתיע ומוזר

קודם תקבלי לפחות שתי הרתעות עם סכומים מנופחים,כפולים ומכופלים במקרה שמדובר בדוחות עירוניים. אם לא תתייחסי גם אליהם זה כבר סיפור אחר שיעבור בודאי להוצאה לפועל. העיניין הוא שאם צוברים קנס עתק,גדול יותר מהשוק האפור,כדאי לפעמים לחכות למבצעים שהם עושים העיקר להכניס כסף לקופה. החלק הראשון נכון גם במקרה של דו"ח משטרתי רק שפה אם לא צתתיחסי לא תוכלי לקבל רשיון כשתתצטרכי לחדשו ואין הנחות,רק אנחות.

ר נ א ל

New member
לא מפתיע ../images/Emo8.gif

במיוחד לא אותי. חצי מהחיים אני מחפשת איפה שמתי את הנייר ההוא...

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gif מצבך לא רע

מכירה מישהו שכל יום מחפש משהו אחר והחפצים נעלמים לו כאילו בלעה אותם האדמה. כל יומיים זוג משקפיים,מספרים,טרנינג,מפתחות,מכונת גילוח,גם ניירת.מה לא? אמא שלי אומרת על זה"מזל שהראש שלו מחובר לגוף"

גאיה ק

New member
גם אצלי בפריצה

לא היה עם מי לדבר.. אבל תודה לאל שאף פעם לא דפקו לי בדלת

alondli

New member
עד שזה קורה לך, אתה חושב שיש לנו כאן..

מדינה מתוקנת, עם מערכות הממסד..בערך עובדות, במגבלות התקציב וכמות כוח האדם.. אבל זה יותר עמוק מזה, יש כאן לעתים חוסר שורשיות, העדר מסורת של יעילות ושל לעשות את המיטב כי אתה גאה להיות civil servant , בהגדרתו המסורתית. השקפת ה"סמוך", עיגול פינות, נוחיות אישית, ראש קטן, לא לעשות רוח, כיסוי תחת ..אלו מילות המפתח להצלחה במערכות ציבוריות רבות. לעתים זה מגוחך, לעתים זה מרגיז, לרוב זה..סתם הזנחה וחוסר יעילות..

למעלה