paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

סנדק מאפיה מגלה שמנהל החשבונות שלו רימה אותו וגנב 10 מילוין דולר. מנהל החשבונות היה חירש. זו הסיבה שהוא קיבל את העבודה מלכתחילה. הניחו שמנהל חשבונות חירש לא ישמע שום דבר שהוא אולי עלול להעיד עליו בבית משפט. כשהסנדק הולך להתעמת עם מנהל החשבונות ביחס ל – 10 מיליון דולר, הוא לוקח איתו את עורך הדין שלו, אשר יודע שפת סימנים. הם מגיעים למנהל החשבונות והסנדק אומר לעורך הדין, תשאל אותו איפה 10 מיליון הדולר שהוא גנב מהכספים שלי. עורך הדין, תוך שימוש בשפת הסימנים, שואל את מנהל החשבונות. מנהל החשבונות עונה בשפת סימנים – "אין לי מושג על מה אתה מדבר". עורך הדין אומר לסנדק: "הוא אומר שהוא לא יודע על מה אתה מדבר". הסנדק שולף אקדח, מכוון אותו לרקה השמאלית של מנהל החשבונות ואומר לעורך הדין: "שאל אותו שוב". עורך הדין אומר בשפת סימנים למנהל החשבונות: "הוא יהרוג אותך אם לא תאמר לו איפה זה". מנהל החשבונות עונה בשפת סימנים: "בסדר, ניצחתם, הכסף נמצא במזוודה חומה, קבור מאחורי הסככה בחצר האחורית של בן דודי אנציו, בקווינס". הסנדק שואל את עורך הדין: "נו, מה הוא אומר?" עורך הדין עונה לסנדק: "הוא אומר שאין לך ביצים ללחוץ על ההדק".

adamsplit

New member
מוצלח ביותר פלומקלה!

ובאותו נושא, ארוחת ערב בבית קורליאונה

alondli

New member
when you need to shoot"../images/Emo11.gif..

חחחההה..
שנאמר..בדיחות ברוח
הזמן..

חחחחחח../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

בהרצאה בענייני בריאות ומזון שאלה המרצה את הקהל: "מישהו פה יודע מהו המזון שגורם הכי הרבה כאב וסבל לאדם שאוכל אותו?". גבר בן 75 קם מהקהל וצעק: "עוגת חתונה".
רק טוב!!!

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

מספרים שמ"פ במילואים שם לב שהחבר`ה, במקום לחזור ביום ראשון בשמונה בבוקר, מגיעים בשתים עשרה, או אפילו בשעה אחת. הוא קורא לרס"ר ואומר לו: תשמע, ביום ראשון הבא, כל מי שמגיע אחרי שמונה, חייב להתייצב אצלי למשפט. החבר`ה חזרו בשתים עשרה. באחת, המשפט של הראשון. הרס"ר מכניס אותו: שמאל ימין, שמאל ימין. אומר לו המ"פ: באיזו שעה היית צריך להגיע? עונה החייל: המפקד, אני גר באחד המושבים. אין אוטובוס אצלנו, אז בשעה ארבע בבוקר לקחתי עגלה וסוס ורק עכשיו הגעתי. המפקד ראה שאין מה לעשות, ושחרר אותו. יצא. שאלו החבר`ה: מה סיפרת ? אמר: שהגעתי עם סוס ועגלה. נכנס השני. שואל המ"פ: מה קרה? השני גם מספר על סוס ועגלה. ככה עם כולם. לפני האחרון אומר המ"פ לרס"ר: אם האחרון מספר על סוס ועגלה, הוא מקבל בשביל כולם. נכנס החייל. שואל המ"פ: סוס ועגלה? עונה החייל: לא, מה פתאום. שואל המ"פ: מתי יצאת מהבית? עונה החייל: מוקדם. אז עם מה נסעת? עונה: אני מנהל מפעל ויש לי שברולט הכי חדיש. שואל אותו: איך זה עם שברולט חדיש ולא הגעת בזמן? עונה לו החייל: תגיד לי אתה, איך אני יכול להגיע בזמן אם כל הדרך מלאה בעגלות ???
רק טוב!!!

ר נ א ל

New member
ככה צריך להתחיל את סוף השבוע ../images/Emo6.gif

עם בדיחות וצחוקים ושההתלבטות תהייה ... להכין שניצל עם צ'יפס או עוף בתנור עם תפוחי אדמה סוף שבוע רגוע

alondli

New member
נכון../images/Emo45.gif גם אני מעדיף..

..עוף בתנור עם תפוחי אדמה..
..וסוף שבוע רגוע..

ואם עסקינן בהעדפות

אז אני הכנתי לשבת עוף באננס עם תפוחי אדמה קל מהיר וטעים ולהיום אני אוצה שניצל עם הרבה ציפ'ס וג'לי בטעם תות מוכנה להתפשר על פטל
שיהיה סופ"ש רגוע ושקט
רק טוב!!!

ברק 188

New member
ורק אני לבד בחושך יואכל את הטבעול שלי

אבל באמת לא חסר לי הבשר טוב לי עם יתר מאכלי האישה הנפלאים הלו יש לי תוניסאית שלמדה את רזי המטבח ההונגרי שילוב מנצח בסיר ושיר את הבשר אוכלים שאר יושבי הבית ואת העצמות חתולי החצר

alondli

New member
למה בחושך? ..ולמה טבעול??../images/Emo12.gif..האם..

הקצב
שלך עבר לשדרות ?? ..האם התחברת לרשת החשמל של עזה?
..והאם באמת זה יוצא לך זול יותר..?

למה בחושך?!../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

כי האיש מנסה להיות פולני חחחחחח
ולמה ירקות? כי אני חושבת שהוא גם צמחוני נה נני ננה נה
רק טוב!!!

ברק 188

New member
נ'הון באמת למה בחושך

תודה שארתם את תשומת ליבי אדליק את האור שהרי אני לא פולני בן פולני בן שורשים ממוצא הונגרי בעל נימוסים אירופאים אח' באו קצת ניסע להונגריה בניחוח חו"ל אירופאי בטוח שלזה גחלולה לא מתנגדת...אז קחי ב'רק ומגבת במקרה הכינותי כרטיסים לטסים מה'ראש . הערה: כמובן רק אחרי גמר מבצע עופרת יצוקה ואגב לא יודע כיצד להגדיר עצמי צימחוני או חנוני אבל השר לא אוהב משהו נדפק בתוכנה....אבל זה עוד נהדר.

אממממממ

אין אין כמו הונגריה כל כך אוהבת אותה את הנוף את האנשים את האוכל את המוסיקה באמת כבר למעלה משנה לא הייתי שם מייד הולכת להציץ ליומן בעיינים ולראות מתי יכולה להרים משוש וכנף לכיוון
רק טוב!!!

למעלה