paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

*** סקס בחורשה *** מרוקאי חוזר לביתו בלילה ועובר דרך חורשה. לפתע הוא שומע קול נשי מתוך העצים :" פססס, פססס , רק 50 שקל בעמידה" הוא חושב לעצמו: מעולם לא הייתי עם זונה, לעזאזל זה רק 50 שקל. יחד הם פוסעים לתוך החורשה מתפשטים ומתחילים בעניינם. פתאום , נדלק עליהם פנס חזק וקול מרעים מודיע " משטרה, מה אתם עושים כאן?" הגבר מתעשת ועונה: "אני עושה סקס עם אשתי"! השוטר בקול מתנצל: "סליחה, לא ידעתי". המרוקאי עונה: " עד שהדלקת את האור גם אני לא ידעתי"

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

בן מתקשר אל אמו הפולניה אחרי הרבה זמן שלא התקשר. "מה שלומך ילד, לאן נעלמת לי?", שואלת האמא. "הייתי עסוק אמא, ויש לי משהו לבשר לך". "נו, מה?". "אני מתחתן... עם אתיופית". "אההה, נו, יופי ילד שלי, אתה הבן שלי ואני אוהבת אותך, אז מילא!". "רגע, אבל יש עוד משהו". "מה עכשיו?". "ההורים שלה רוצים לבוא אלינו לשישי-שבת, להכיר אתכם". "נו טוב, שיבואו, מה לעשות. אתה הבן שלי ואני אוהבת אותך. יהיה בסדר". "אבל איפה הם יישנו, אמא?". "אהה, אתה והכלה האתיופית שלך תישנו בחדר שלך. ההורים שלה יישנו בחדר שלי ושל אבא ואבא יישן בסלון". "אמא, ואיפה את תישני?". אני? עד יום שישי אני כבר אמות...".

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif...../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

זוג צעיר יצא לפיקניק, הבעל התחיל לתפעל את המנגל והאישה נשכבה עם החצאית על סדין שפרשה לה.. הופיעה דבורה והחלה לעוף מסביב לאישה, הדבורה מצאה את דרכה אל מתחת לחצאית ונכנסה לאישה פנימה... האישה נבהלה וצעקה אל בעלה: "משה, משה בוא מהר נכנסה לי דבורה פנימה". משה שמאוד רצה ילדים נבהל ולקח את אשתו במהירות אל הגינקולוג. "ד"ר אתה חייב לעזור לנו, נכנסה לאשתי דבורה וזה יכול להיות מסוכן" הד"ר השכיב את האישה על השולחן, פסק את רגליה והביט פנימה. "כן, אני רואה, הדבורה נמצאת בדיוק בין החצוצרה לשחלה, זה יכול להיות מסוכן - תזוזה הכי קטנה, עקיצה בשחלה, דלקת ואין ילדים" הבעל התחיל להילחץ: "ד"ר מה עושים, אולי תוציא אותה עם פינצטה?" "חשבתי על זה - זה מסוכן, תנועה הכי קטנה, עקיצה בשחלה, דלקת ואין ילדים" "אז מה עושים ד"ר?" שאל הבעל הצעיר.. הד"ר חשב וחשב ולבסוף הציע רעיון: "אתה תוציא את היוחנן שלך, נשים עליו בקצה דבש, אתה תכניס את היוחנן שלך, הדבורה תיראה דבש, תימשך ותוציא אותה החוצה" פניו של הבעל החליפו צבעים: "אבל מה אם היא תעקוץ לי את היוחנן?" "אתה צודק" השיב הד"ר "אני אגיד לך מה - אני אעשה עבורכם את השירות" הבעל נרגע והביט על הד"ר שהוציא את היוחנן שלו ושם עליו דבש, הד"ר התחיל להכניס את היוחנן שלו אל האישה לאט לאט. האישה התחילה לזוז באי שקט. הד"ר הכניס את היוחנן שלו אל תוך האישה יותר עמוק ויותר מהר. האישה התחילה לגנוח קלות. הד"ר התחיל פתאום לזוז בקצב מטורף - האישה התחילה לצרוח מהנאה. "ד"ר, ד"ר מה אתה עושה? " שאל הבעל. "שיניתי טקטיקה, אני הולך להטביע את הבת זונה".

ברק 188

New member
הרסתם אותי ../images/Emo6.gif

מה הינו עושים ללא האישה שה...שה....שה טוב זה לא דבורה... אבל עם צרחות שכאלה אין ילדים וגם לא הבעל ואחת כמה וכמה הדר' לא יצליח במשימה ועל הדבורה אין לי נשימה לספר למה שקרה למכ'שימת שמה .

למעלה