בנבית

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo53.gif

עשיתי קערה מעיסת נייר (מתנה לאחותי) ואני לא ממש אוהבת את המפית נייר שהדבקתי על כל הקערה, זה נראה לי מקושקש מידי, מה דעתכן? השאלה שלי היא איך אפשר להוריד את המפית נייר מהקערה? או שחשבתי למחוק את הפה ולתקן עם אותה מפית נייר אבל איך? את הפה צבעתי ישר על המפית נייר. תודה
בנבית

בנבית../images/Emo140.gif

דווקא נראית מקסים בדיוק כך !!! לא הייתי משנה את הקערה עצמה!!! מה שנראה לי קצת לא קשור הוא דווקא צבע הכסף על הנעליים, הייתי הולכת על משהו קצת יותר רגוע ולא מטאלי !!! חוץ מזה, חשבתי שאני המשוגעת היחידה שערה בשעות כאלה, מה קרה? יש לך נדודי שינה ???
טוב, אני פורשת ושיהיה לילה טוב !!!

בנבית

New member
ענתי ../images/Emo13.gifהיי!!

אני בכל זאת רוצה להוריד את המפית נייר אז איך לעזאזל מורידים אותה? זה לא מסתדר לי עם הפה ובקשר לשאלתיך כן, יש לי בזמן האחרון נדודי שינה
וזה נראה לי מהעיסת נייר אני ממש אבל ממש מכורה לחומר הנפלא הזה! ואשמח לקבל תשובה ביי ולילה טוב

בנבית

New member
ניסיתי לצבוע אבל זה לא נראה חלק....

כמו העיסה. או שפשוט להוסיף מעליה עיסה נוספת? אבל זה המון עבודה
יש עוד שיטות? אשמח לשמוע

תצבעי בג'סו בערך 3 שכבות

עדיף 3 שכבות דקות מאשר אחת עבה, זה מחליק את האינסטרומנט...

50מרלין

New member
בעיניי זה מקסםיםכך,,,אם את רוצה

להוריד אז הייתי עושה מה ששמים ירוקים המליצה או לצבוע בלבן/שמנת לפחות פעמיים או למרוח ג'סו,,לא הייתי מתחילה להניח עיסה מחדש

Shir Rose

New member
בנבית, זה יצא ממש מקסים..

אני חושבת שהייתי משאירה אותה ככה. אם בכל זאת את מתעקשת לשנות - שכבה טובה של ג'סו או של צבע יסוד לבן תסדר לך את כל העניינים ותוכלי לצבוע מחדש.

העבודה בעיני יפה, המפית פחות

גם בעיני המפית לא מצאה חן. שמים ירוקים המליצה לצבוע בג'סו, אני ממליצה גם אבל בצבע שמנת ומעל - לאחר ייבוש מלא, להדביק מפית אחרת. קחי מפית עם גוונים שמתאימים לצבע הנעליים. בהצלחה.

בנבית

New member
תודה בנות יקרות ../images/Emo24.gif....

אחרי התלבטויות החלטתי בכל זאת להוריד את המפית נייר! אנסה עם ג'סו כמו שאתן אומרות! את התוצאה אני מבטיחה להראות ושוב.....

רחל248

New member
אם את לא רוצה מעל להדביק מפית

אז כל צבע אחר, כהה יכסה לך יופי את המפית ואז את לא צריכה ג'סו, אלא ישר צבעים. בהצלחה.

למעלה