שאלון

Hellena

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifשאלון../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

כן, חרא כללי.
שם:
צבע שיער:
צבע עור:
צבע עיניים:
כיתה:
או
?
מוסיקה.
מהי הלהקה המשמעותית אצלך?
איזו סוג מוסיקה זה?
מה דעתך על דיכאון?
מזרחית?
רוק?
מטאל?
חסידי?
לטיני?
מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך?
מדוע?
ציטוט אהוב משיר?
את אוהבת דרבוקות?
גיטרה?
פסנתר?
כינור?
חליל?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

polbblop

New member
../images/Emo175.gifעונה. ../images/Emo9.gif

שם: ליזה
תאריך לידה: 28.22
צבע שיער: בלונד-שטני.
צבע עור: בהיר...
צבע עיניים: כחולות.
כיתה: ט'
או
?
מוסיקה.
מהי הלהקה המשמעותית אצלך? לא'דעת.. יש הרבה.
איזו סוג מוסיקה זה? כנראה זה סוג כלשהו של רוק...
מה דעתך על דיכאון?
מזרחית? לא אוהבת.
רוק?
מטאל? נחמד ביותר.
חסידי? לא תודה.
לטיני? תלוי איזה...
מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך? דכאון.
מדוע? כי זה טפשי.
ציטוט אהוב משיר? "אומרים שבבוקר הכל מסתדר. זה אותו הסיוט, רק שעכשיו אתה ער".
את אוהבת דרבוקות? לא מפריעות לי..
גיטרה?
פסנתר? נחמד.
כינור? אוהבתתתת.
חליל? לא'דעת..

polbblop

New member
../images/Emo175.gifקוצים של פחד - המכשפות

לא ידעתי שמישהו קורא את זה בכלל..
חשבתי שאני המשועממת היחידה שקוראת תשובות לשאלונים...

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה=]

שם:אירנה גיל:13 תאריך לידה:15.4.93 צבע שיער:חום כהה צבע עור:שזוף בהיר צבע עיניים:כחול כיתה:ו' או ? מוסיקה. מהי הלהקה המשמעותית אצלך?גיים בויז איזו סוג מוסיקה זה?פופ מה דעתך על דיכאון?חראXD מזרחית?חראXD רוק?נחמד מטאל?בע חסידי?בעע לטיני?בעעעXDD מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך?כולם מדוע?ככה ציטוט אהוב משיר?לא את אוהבת דרבוקות?לא גיטרה?חשמלית פסנתר?כן כינור?לאאXD חליל?לא

פרח75

New member
עונה

שם:חסוי גיל: 30 תאריך לידה: 4.10 צבע שיער:שחור צבע עור:לבן צבע עיניים:כחול כיתה: או ? עובדת מוסיקה. מהי הלהקה המשמעותית אצלך? אין כזו איזו סוג מוסיקה זה? מה דעתך על דיכאון? עצוב, קשה מזרחית? יש ויש רוק? יכול להיות נחמד מטאל?חס וחלילה חסידי? איכס לטיני? אוהבת מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך? חסידי מדוע? אין סיבה, פשוט לא אוהבת ציטוט אהוב משיר? מממ...לא מצליחה לחשוב על משהו את אוהבת דרבוקות? לא גיטרה? כן פסנתר? כן כינור? כןןןןןן חליל? לא

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

שם: קרן
תאריך לידה: 14.6
צבע שיער:
צבע עור:
צבע עיניים: כחול
כיתה: ז'
או
?
מוסיקה.
מהי הלהקה המשמעותית אצלך? Simple Plan
איזו סוג מוסיקה זה? רוק, פופ
מה דעתך על דיכאון? לא אוהבתת
מזרחית? כנ"ל
רוק?די אוהבת אבל לא כבד!
מטאל? לא מכירה
חסידי? כנ"ל
לטיני? אוהבת
מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך? דיכאון
מדוע? כי זה מעצבן ובא להחטיף לזמר כאפה
ציטוט אהוב משיר? "I'm just a kid "
את אוהבת דרבוקות? כה למה לא?
גיטרה? כה
פסנתר?כה
כינור? כה
חליל? לאא

שילי

שם: סיון גיל: 13 תאריך לידה: 20.8.1993 צבע שיער: שחור צבע עור: שזוף צבע עיניים: שחור כיתה: ז' או ? שמח מוסיקה. מהי הלהקה המשמעותית אצלך? גיים בויז איזו סוג מוסיקה זה? פופ מה דעתך על דיכאון? דוחהה בעע פיכסה מספיק טוב ? מזרחית? קצת רוק? יש כמה חמדמדים מטאל? לא חסידי? לא שמעתי לטיני? כה מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך? דיכאון מדוע? כי זה שונה ממני אני עליזה שמחה קופצת רוקדת זה כזה דורש ממך שקט עצב .. ציטוט אהוב משיר? " את קשה יותר מדי תסתכלי עליי אני רוצה אלייך " את אוהבת דרבוקות? כה קצת גיטרה? כה פסנתר? כה כינור? לא חליל? לא

מ א מ י2

New member
עונהעונה ../images/Emo219.gif

כן, חרא כללי. שם:לוטן גיל:11 תאריך לידה:26.4 צבע שיער:חום ג'ינג'י צבע עור:בהיר צבע עיניים:ירוק כהה כיתה:ה' או ?
מוסיקה. מהי הלהקה המשמעותית אצלך?בלאק אייד פיז איזו סוג מוסיקה זה?פופ,היפ הופ מה דעתך על דיכאון?איכ מזרחית?כנ"ל רוק?בסדר מטאל?איכ חסידי?איכאיכ לטיני?בסדר מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך?דיכאון,חסידי,מזרחי מדוע?ככה ציטוט אהוב משיר?אין לי כוח לכתוב באנגלית אזז-"ביקוז אוף יו" (מהשיר:"ביקוז אוף יו" של קלי קארקסון) את אוהבת דרבוקות?לא גיטרה?כן פסנתר?כן כינור?לא חליל?כן

../images/Emo9.gif

שם: יובל גיל: 13 וחצי תאריך לידה: 27.10.1992 צבע שיער: חום נוטה לשחור צבע עור: מוקה צבע עיניים: חום או שחור כיתה: ז'
או ?
מוסיקה. מהי הלהקה המשמעותית אצלך? בלאק אייז פיד בכללי איזה סוג מוזיקה זה? בוא נחשוב...
מה דעתך על דיכאון? זה דבר רע!
מזרחית? למה לא? (מה, אני גזען?) רוק? איכס!
מטאל? נחמד חסידי? מגניב דווקא
לטיני? לטיני, אתם יודעים מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך? אני לא שונא מדוע? זה סתם מיותר ציטוט אהוב משיר? (בחתימה) את אוהבת דרבוקות? עד כמה שאפשר
גיטרה? יאפ פסנתר? לא כ"כ כינור? כנ"ל חליל? כנ"ל הודגש באמצעות מדגישומטיק

כן!

שם:עשאלה גיל: 25.5 תאריך לידה: 24.9 צבע שיער: שטני...האהא! צבע עור:לבן לבן צבע עיניים: תכלת כיתה: ג או ? מוסיקה. מהי הלהקה המשמעותית אצלך?ביטלס איזו סוג מוסיקה זה? טובה מה דעתך על דיכאון? זה דיכאון מזרחית? לא רוק? כן! מטאל? קצת חסידי? מממ??? לטיני? לא אני מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך? חסידי? מדוע? שאלה טובה ציטוט אהוב משיר? יה יה יה את אוהבת דרבוקות? נחמט גיטרה? כע פסנתר? וודאי כינור? קצת חליל? תלוי איזה

hyhy2

New member
../images/Emo13.gifעונהה

שם:לירון גיל:13 תאריך לידה:9.1=>>תאריך שבו נפלו מלאכים משמיים!! צבע שיער:שטני צבע עור:בערך מוקה חחח צבע עיניים:תכלת הכי שווההה כיתה:ז' או ? מוסיקה. מהי הלהקה המשמעותית אצלך?שום להקה אולי טיפה הגיים בויז
איזו סוג מוסיקה זה?היפ הופ דאנס ישראלי לועזי שקט מה דעתך על דיכאון?בעע
מזרחית?בעעע
רוק?נעעע
מטאל?נעעע
חסידי?אוי נו באמתת
לטיני?חמודדד
מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך?דיכאוןןן
מדוע?כי זה מגעיללל... ציטוט אהוב משיר?"ואתתת אל מי את צוחקת כשאתת.."((הראל סקעת,ואת)) את אוהבת דרבוקות?כה גיטרה?כה פסנתר?לא כינור?לא

dana re3

New member
עונה

כן, חרא כללי. שם:דנה גיל:14 וחצי תאריך לידה:18.8.91 צבע שיער:בלונדיני שטני צבע עור:לבן צבע עיניים:כחולות כיתה:ט או ?
מוסיקה. מהי הלהקה המשמעותית אצלך?סימפל פלאן איזו סוג מוסיקה זה?אממ פאנק פןפ מה דעתך על דיכאון?בעע מזרחית?בעע רוק?יפה מטאל? חסידי?בעע לטיני?בעע מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך?מזרחית מדוע?כי זה גרוע ציטוט אהוב משיר? את אוהבת דרבוקות?נחמד גיטרה?כן פסנתר?לא כינור?לא חליל?לא

../images/Emo80.gifואני.

כן, חרא כללי.
שם: תומר
תאריך לידה:
צבע שיער: חום, והיה קצת סגולשדהה למין אדום בהיר כזה.
צבע עור: לבן
צבע עיניים: חום
כיתה: ז'
או
?
מוסיקה.
מהי הלהקה המשמעותית אצלך? כרגע אלג'יר והיהודים.
איזו סוג מוסיקה זה? רוק ישראלי.
מה דעתך על דיכאון? אה.
מזרחית?
רוק? שומעת המון :)
מטאל? סבבה, מדי פעם.
חסידי? :|
לטיני? לא יודעת.
מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך? מזרחית.
מדוע? ממש ממש ממש לא לטעמי
ציטוט אהוב משיר?הרבה.. הדבר הראשון שעולה לי בראש עכשיו זה "אולי ניסיתי להיות כמוהם, אבל תמיד בסוף נשארתי בחוץ, עד שכבר כמה זמן אני לבד וזה עדיף מהזיוף, לא מחייכת כשעצוב, לא משקרת.. בדרך כלל." יום שישי, של שילה פרבר.
את אוהבת דרבוקות? זה יכול להיות נחמד לפעמים.
גיטרה?
.
פסנתר? כן.
כינור? זה נחמד :p

עונה+שאלה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

קודם לשאלה: מה זה מדגישומטיק? תשובות: כן, חרא כללי. שם:ירדן גיל:13 תאריך לידה:23.5 צבע שיער:בלונדיני צבע עור: באמצע.לא לבן ולא חום צבע עיניים: תכלת כיתה: ז'
או
?
מוסיקה. מהי הלהקה המשמעותית אצלך? אממ יש כמה..שבק ס',כלא 6,הדג נחש איזו סוג מוסיקה זה? רוק וראפ מה דעתך על דיכאון? אני אוהבת מזרחית? מעולה!!חולה על מזרחית רוק? מגניב מטאל? לא.. חסידי? חח לא לטיני? ממש לא מבין אלה, איזו סוג מוסיקה הכי שנוא עליך? לטיני..עם חסידי אני עוד יכולה להסתדר מדוע? לא אוהבת..מגעיל אותי ציטוט אהוב משיר? "היא מקבלת זין זה כל מה שחשוב.." חח מתוך השיר "מקבלת זין" של שבק ס'. את אוהבת דרבוקות? כן גיטרה? מאוד פסנתר?כן כינור?לא חליל? חח לא

למעלה