העיניים של נטי ירוקות, אתם יודעים..
L love amor New member 30/6/03 #23 סורי שלא עניתי קודם הורידו לי ת'גשר!!(איזה כיף! חחח) צדקתם..התשובה היא 6, היה קל מדי..בדר"כ אני עושה יותר קשים פשוט מיהרתי ובערב אני יעשה עוד אחד!
סורי שלא עניתי קודם הורידו לי ת'גשר!!(איזה כיף! חחח) צדקתם..התשובה היא 6, היה קל מדי..בדר"כ אני עושה יותר קשים פשוט מיהרתי ובערב אני יעשה עוד אחד!
L love amor New member 30/6/03 #24 אה ומי ששאל אם לקחתי מרינת (אין לי מושג מי זאת-סורי) לקחתי את זה מפורום ג'ניפר לופז כבר מזמן.. (התאהבתי במשחק חח)
אה ומי ששאל אם לקחתי מרינת (אין לי מושג מי זאת-סורי) לקחתי את זה מפורום ג'ניפר לופז כבר מזמן.. (התאהבתי במשחק חח)
N niravital New member 30/6/03 #25 תתחדשי!! ../images/Emo24.gif איזה כיף לך שהורידו לך את הגשר!! אני מחכה למשחק החדש שתעשי
F faNATYc New member 1/7/03 #27 גאמני רוסה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif בקושי חודש יש לי גשר וכבר נמאס לי ובא לי להרוג חצי עולם. (איזה נחמדה אני, הא?)
גאמני רוסה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif בקושי חודש יש לי גשר וכבר נמאס לי ובא לי להרוג חצי עולם. (איזה נחמדה אני, הא?)
L love amor New member 1/7/03 #28 חחחחח איזה הגזמות! לי כבר היה 3 פעמים! כי כל הזמן היה לי בעיה עם זה (שיניים מפגרות חח)