סיי צ'יז.

../images/Emo12.gif

שאלה טובה... נו, מה אני אעשה שאין למה להגיב פה בדר"כ? ורק עכשו שמתי לב לחתימה שלך!!
את ממש מכורה (אבל לא נורא, אני מזדהה, בקרוב אצלי
)

כן, כשאת במאפיה...

וחוצמזה, איךשהוא, לא הגיבו לי בכלל לכל ההודעות האחרונות, זה קצת הוציא את החשק להמשיך לכתוב...

dafi daf

New member
אני לא אשקר לך...

להיכנס לפורום שאנשים פה מכירים הרבה זמן ומגובשים זה קשה... אבל זה לא בלתי אפשרי איך את יכולה להרגיש חלק מאיתנו אם אנחנו לא מכירים אותך... תני לנו להכיר אותך,להתרגל אלייך ותראי שלאט לאט את גם תוכלי להשתלב פה,תאמיני לי שראיתי פורומים הרבה יותר מלוכדים בהם חדשים הצליחו להצטרף וזה גם עובדה שלוקח זמן,תשאלי פה את כולם והם יגידו לך שבהתחלה גם הם לא הרגישו שייכים,זה לוקח זמן... בכל מקרה,אני מקווה שעזרתי לך עם הרצון לכתוב יותר הודעות ושתישארי

הרבה יותר קל להתגבש גם../images/Emo54.gif

אחרי מפגש פורום... אני הגעתי לפורום שלא מקבל אנשים, אבל זה רק דרך חברה שלי, ששם פגשתי את הפורום ההוא.. ואז נכנסתי לשם באלגנטיות
וחוצמזה, צריכים להתחיל לתכנן מפגש בעתיד הקרוב (חופש)

MrsBrownstone

New member
../images/Emo3.gif

זה קרה גמאצלי איכשהו.. זה ככה בכל מקום לא כאן ספציפית.. פשוט צריך להשתלב
בסך הכל כולם פה תחת כותרת אחת.. [חוץ מזה שכולן בנות
] כולן אוהבות את בנות גילמור.. הממ.. אז.. זה גם משו
את מסוגלת! חחחחח

מיטלוש8

New member
../images/Emo13.gif בע"ה!

והאמת שאת צודקת, באמת בדר"כ אין למה להגיב פה... אז אני רק קוראת
אבל זה די בגלל שפשוט לא היה לי כוח לראות את עונה 4 אז אני לא מבינה על מה מדברים כל כך...

נו, עכשו חופש גדול

תראי את הרביעית והחמישית, לא רק פרקים אחרונים... הן מדהימות! תזכירי לי ואני אעזור לך...

מיטלוש8

New member
כשיגיע החופש האמיתי אני אראה...../images/Emo13.gif

כרגע עוד נשארו בגרויות באופק... אבל באמת רעיון חביב... למרות ששלחתי מכתב לערוץ 10 בשאלה מתי העונה ה4 תשודר והם אמרו שהם קנו ושעוד לא ידוע תאריך, אבל זה ישודר... הבאסה זה ששנה הבאה לא יהיה טלוויזיה בדירה...
אז באמת נראה בחופש!

gilmorebabe

New member
רגעע יש לי שאלה בקשר לקבצים

איך אני מעלה תמונות לפה?? חחחחח.. אין לי מושג (=

למעלה