31.08

tomer140

New member
../images/Emo3.gif31.08

חברים יקרים
יש כאן מישהו שמשתתף במרוץ בתל אביב בתאריך 31.08
אשמח לראותכם
תומר

בופיק

New member
אם לא הייתי ב....

איטליה
בטוח היית רואה
אותי שם.... אין לי צל של ספק בזה.... למרוצים הבאים אני מתייצבת כמו גדולה
המשך יום טוב לך... בופיק

tomer140

New member
איזה כייף לצאת לחו"ל../images/Emo98.gif

אבל?!?!?! רק אני מכל הפורום יהיה שם?!?
לא מקובל..אני דורש שגם מי שלא משתתף במרוץ שיגיע לעודד אותי

לרוץ ../images/Emo2.gif ../images/Emo178.gif

אסור לי. יש לי פתק מהרופא
תהנה, תשתה הרבה מים ובהצלחה
איריס

tomer140

New member
../images/Emo6.gifלגבי הפתק מהרופא ....

שוב שלום לכולם איריס-אשמח לקבל את הטלפון של הרופא שלך ...נראה לי שאני צריך להחליף איתו כמה מילים
ולכל החברים היקרים כאן...תבואו לעודד, מי שמגיע אשמח לקבל מסר המשך יום מעולה
תומר

../images/Emo6.gif המממממ, הוא לא בארץ ../images/Emo98.gif

ברצינות. באמת אסור לי. מעבר לזה, אני סובלת ממחלה קשה וחשוכת מרפא "עצלניטוס כרוניטוס"

tomer140

New member
../images/Emo3.gifלכל העצלנים שבחבורה..כנסו

אז ככה.... כילד סבלתי ממשקל עודף
(הרבה מאוד ..35 קילו יותר מהיום ) לא סבלתי שיעורי התעמלות ואפילו במרמה...השגתי פטור לקחתי חלק בהתעמלות על מזרון( תחשבו על 100 קילו מתגלגל על מזרון...טראומה ) אחרי השינוי שעשיתי ..היום אני מרגיש
נהדר וספורט ותזונה הפכו להיות חלק בלתי נפרד מכל יום שעובר מי שמעוניין וצריך עזרה...תמיכה וידע בנושא, במקצועי אני מאמן אישי ומדריך ספינינג
אשמח לענות על שאלות, רצוי לשלוח במסרים
אז תתחילו בשינוי קטן ומשם הכול פתוח
שיהיה סופ"ש מדהים, שלכם תומר

צ פ ע

New member
תראה...

הייתי בכמה שיעורי ספינינג בחיי - למרות שהרופא אסר עלי
מה אני אגיד לך ? כיף זה לא עשה לי. רק כאבים ב ###. בערך חודשיים הסתובבתי עם הראש למעלה - ואמרתי לכולם "תראו אותי- עושה ספינינג 3 פעמים בשבוע אוכל רק מעדני בריאות ואנרגיה, שם סוכר חום בקפה שלי, ונהנה מכל רגע..." ואז הבנתי שאני לא משקר את הסביבה, אלא משקר את עצמי. אני מודע פחות או יותר לתזונה שלי, אבל כשזה מגיע לספורט - עוד לא מצאתי את מה שעושה לי טוב. האמת? דווקא כן מצאתי. אבל אז המדריך התעלק עלי כל השיעור אז הפסקתי.

למי קראת שמן?!

לי בנו תוכנית אימונים בחדר כושר לפני שבוע וחצי, החלטתי שהגיע הזמן שגם אני אוכל ללכת עם גופיות בקיץ בלי להרגיש כמו הבובה של פילסברי בגרסה המעט יותר שזופה. להגיד לך שאני נהנה? ממש ממש לא. עושה כל מה שכתוב ומקלל את האימ-אמא של המדריך שבנה לי אותה, בפרט כשאני אוכל סלט פעמים בשבוע ושותה 3 ליטר מים ביום...ומקלל. ומקלל. ומקלל. זה משחרר שתדע. יחד עם זאת אני עדיין אשב באויטה פעם בשבוע לקפה עם חברים ושכולם ילגמו דיאט ספרייט אני אבצע חיסול ממוקד בבוופל בלגי+כל התוספות. למה? כי ככה. יש גבול להשתעבדות לפן הבריאותי אני אומר.

למעלה