שלום אנשים יקרים !

Reservoir Dog

New member
../images/Emo3.gifשלום אנשים יקרים !

אני חדש פה בפורום והנושא נראה כמעניין מאד.. הייתי רוצה שתעזרו לי להכנס לעניינים.. ללמוד..להצליח בזה גם מנהל האתר נראה לי כאחד שמבין פה טוב טוב מה קורה ואני מעונין שגם הוא ידריך אותי בנושא.. ניסיתי להכנס לאתר והפונט שם לא טוב.. אז העזרה תבוא ממכם ! תודה..

KEiN

New member
אם הכוונה ב´מנהל האתר´ היא אליי

אז רק שתדע, אני לא משהו- יש פה כאלה הנשגבים מבינתי.. (מה?!) אז ככה: חלום צלול זה הוא חלום- בוא אתה מודע לעובדה שאתה חולם- ידיעה זאת מקנה לך יכולת לשלוט בחלום ובכל מרכיביו- מן הצבעים והחפצים עד לדמויות וכל מילה שיוצאת להן מהפה (אחריי הכל - הכל נמצא בתוך הראש שלך). עוד על חלום צלול תמצא בלינק הזה . עכשיו, אני מנחש שלא חשבת שהכל בא במתנה- (לפחות לחלקינו ולי) צריך להזיז את התחת, החלומות שלנו מאד חמקמקים- ובהם אנחנו מאבדים את חוש המציאות- משמע- אנחנו לא יכולים לדעת שאנו חולמים כי הכל נראה לנו הגיוני, בגלל מגבלה זאת המצאיאו את בדיקת המציאות- כשמה כן היא- היא בודק אם אתה חולם או לא- אם אתה חולם תוך כדיי אחת מהבדיקות האלא- אתה תהיה צלול- כי אתה יודע שאתה חולם. בדיקות מציאות הן מאד פשוטות, ורבות. להלן אחדות: - פשוט להסתכל מסביב ולתאר לעצך את ההתרחשות- למשל "אוי אני רואה פה פיל וורוד ותולעת עם עניים של סוס, ואני פשוט יודע שהמפתח הזה יכנס לי בול לאף"- אם זה ככה אז אתה חולם. -עוד בדיקה- להסתכל בשעון- להסיט את המבט ואז להסתכל עוד פעם- שעון מחוגים עלול להשתגע- או שיופיעו בו יותר מ2\3 מחוגים- בשעון דיגיטלי- הוא פשוט ישתגע ולא יראה את אותה שעה פעמים. על שיטות יותר מורכבות לחלימה אתה מוזמן לבקר במאמרי הפורום (דרך הלינקים ששמתי למטה).

למעלה