שבוע טוב

../images/Emo3.gifשבוע טוב../images/Emo3.gif

מקווה שעברה עליכם שבת חביבה אצלי ירד גשם והיה קריר מה שהעלה את רף העליזות ומצב הרוח שלי ולכן: למה בני ישראל הלכו 40 שנה במדבר? איזה גבר ישראלי יבקש כיוון. כורדי אחד נפל מקומה 20. מיד מלא אנשים התאספו סביבו ושאלו: "מה קרה?!! מה קרה!?" ענה הכורדי: "מאיפה אני יודע עכשיו הגעתי!" שאלה: למה פרסי סוגר חלון שהוא מדבר בטלפון. תשובה:"חבל על הזמן אוויר". שיהיה שבוע טוב לכווולם רק טוב!!!

אז אם אני לבד

אני יכולה להמשיך נכון? בעל ואישתו מגיעים לפסיכולוג. מתלונן הבעל: "אישתי מאוד ילדותית..." שואל הפסיכולוג: "במה זה מתבטא?" עונה הבעל: "היא גונבת לי את הצעצועים באמבטיה..." נה נני ננננה נה רק טוב!!!

../images/Emo3.gif

לבדיחה אחת הייתה חברה מאוד קרובה והן היו ממש כמו שתי אחיות. יום אחד חלתה אותה בדיחה עד שלא יכלה לקום מהמיטה. לכן חברתה טיפלה בה, עזרה לה להתאושש, הכינה לה תה, מדדה לה חום, קנתה לה תרופות... איזו בדיחה טובה, הא?? נה נני ננננה נה עפתי לי שיהיה לכווולם ערב נהדר רק טוב!!!

alondli

New member
את לא לבד..../images/Emo13.gif..עכשיו.

גם "אצלי" היה גשם קליל, קריר..לא מאוד, אבל הייתה בהחלט אווירה חורפית, בלב ים..
הים , עצבני משהו, הראה גם מעט ממה שהוא זוכר, מהחורף הקודם..ובכל זאת הייתה לנו הפלגה שלווה ונעימה, ובאובך האפרורי חלבי משהו, הרגשנו כמו בתעלה האנגלית, ביום קייץ אנגלי ממוצע..
שבוע נעים לכולם

אמממממ../images/Emo9.gif

אכן שאלתי את עצמי היום אם יצאת אל הים הגדול, ואיך הוא מתנהג בימים שכאלה
שיהיה שבוע טוב ומוצלח רק טוב!!!

למעלה