שבוע טוב לכולם

גם לך...

מייק, אולי תשלח לי תמונה , כדי שאני אוכל לזהות אותך אם אני אראה אותך ביום העצמאות (אם אני אהיה או אעבור בבמות)?? יש כזה מצב??

adidas12

New member
'שבוע טוב דווקא הוא לא התחיל ממש

טוב... על הבוקר תיגבור בהיסטורי... ואז פרה מתכונת בהיסטויר רבאק וועד שעה 3 ללמוד סעמקקקקקקקקקקק רבאקקקק הבצפר הזה אוףףף... מחר הרצאה בשעה 8 שעת מחנך ואז טקס אוףףףףףףףףףף ביטום השואה הקפיאו אותנו למוןוות בטקס בחוץ.. מחר ישרפו אותנו בחוץ...חחחחחחחח ואז הביתהההההההההההה... נראה לי אני יצא באמצע הטקס...

ל adidas12

תנסי לקחת את החיובי שבדברים: תיגבור בהיסטוריה: עוזר לך ונותן לך יותר סיכויים להצליח. מחר בשעה 8 הרצאה: תעשירי את הידע בנושא. מקסימום ואת יודעת הכל יש לך זמן להשלים שעות שינה. טקס: חכי לריקודים הם הכי מצחיקים...

fireblue1

New member
פששש הצדדים החיוביים ממש עוזרים....

זה שזה חיובי אוקיי... אבל קשה לחשוב על זה ככה..חחח

fireblue1

New member
רעיון טוב...חחח

אין לזה צד חיובי חוץ ממי שחושב שללמוד זה חיובי{בהרגשה...כאילו ברור שזה חיובי}...

adidas12

New member
פסססדר כנס...

אבל בשעה רבע לשמונה תיגבור ואז לאחר מכן פאה מתכונת חחחחחחחח... עשתה לנו השקמה סעמק חחח... חחח הביעה שזה קרה גם ביום השואה... הייתה הרצאה מרדימה ביותר ואני מטומטמת ישבתי בתחילת האודיטוריום במקום בסוף וואי סתומה שכמותי חחחחחח... זהו מחר אני יושבת בסוף ויהיה מה... חחחחחחחח... זהו שזה שנה ראשונה שלי כאן בתיכון יעני אעברתי לתיכון כיתה י' שישיסטים וזה... אז אנ'לא יודעת אם יש ריקודים... לפי דעצתי אין מצב לריקודים חחחח... אחרי מה שעבר על הבצפר הזה בחודש חודש וחצי האחרון אז... אין מצב שיהיו ריקודים לפי דעתי ... וגם בכלל מה שעובר על הבצפר הזה... כמה חיילים נהרגו וזה... חבל"ז... אין אין אין כמו קובה...חחחחחח... עזבו בלי שום קשר אני צריכה ריטלין ואוי איזה קטעים היו היום בשיעור אנגלית דיום על ריטלין משהו בנזונה היה חחחחחחחחח נקרענו מצחוק חחח סיפור בהמשך למי שרוצה... שיודיע לי... היה "דיון" בנושא הריטלין חחח חבל"ז... קטעים קטעים... בקשר לטקס של מחר אני יעדכן יגיד לך מה היה ואם היו ריקודים אם ישנתי או השכלתי חחחח...

למעלה