שאלון?

NiKi†a

New member
../images/Emo3.gifשאלון?

כן. רותם אני מחכה לתשובות שלך
. שם: גיל: 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 4. מהו צבע העיניים שלך? 5. מהו צבע השיער שלך? 6. מה מעורר אותך? 7. מה מרגיע אותך? 8. ההרגשה הכי טובה היא- 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: 13. 5 תחביבים שלך: 14. 5 תכונות טובות שלך: 15. 5 תכונות פחות טובות שלך: 16. זיכרון טוב שלך: 17. זיכרון רע שלך: 18. מה אתה שותה במהלך היום? 19. ובלילה? 20. מקום בו היית רוצה לבקר? 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: 22. מה יש לך מתחת למיטה? 23. האיבר הכי סקסי אצלך: 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? 25. ספר על רגע מאושר בחייך: 26. שתף בתקרית מביכה: 27. מעשה נועז שעשית: 28. מעשה טיפשי שעשית: 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: 34. אני מפחד/ת מ...: 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 38. המוטו שלי בחיים הוא: 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? 40. מהי המילה האהובה עליך? 41. מהי המילה השנואה עליך? 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 43. מה מכבה אותך? 44. מהי הקללה האהובה עליך? 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 50. גלידה- בכוס או בוופל? 51. שוקו או וניל? 52. חוף או הרים? 53. לישון או לקום? 54. בזבזן/ית או חסכן/ית? 55. קור או חום?. 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 59. למי את/ה מתגעגע/ת? 60. מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? דברים אהובים: 61. צבע: 62. בעל-חיים: 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 64. סרט: 65. שחקן: 66. שחקנית: 67. דיסק: 68. שיר/ים: 69. מאכל/ים: 70. מקום בילוי: 72. עונה: 73. מקום להעביר בו חופשה: 74. רכב: 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: 77. עשית משהו מסוכן? 78. נשארת ער/ה כל הלילה? 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? 80. פחדת מהחושך? 81. נרדמת בשיעור? 82. מה היית משנה בעצמך? 83. לא היית מסתדר/ת בלי? 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? 85. יש/אין חבר/ה? 86. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? 87. מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? ועוד כמה שאלות בונוס ממני, שמצאתי בכל מיני מקומות וכדומה - 88. תסלחו לי שצינזרתי את השאלה הזאת? 89. הדבר שתסכימו לשרוף עליו יום שלם: 90. הקניון הכי שווה שהיית בו: 91. 5 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק" כשאתה בא לקניון: 92. 5 סדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: 93. האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מגניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? (כמו ללמוד למבחן במתמטיקה?) 94. לך להתכונן יא זבל!!!!!! חיח חיח חיח יש לי יציאות כאלה לפעמים 95. היום שצריך למחוק מהשבוע: 96. אוכל ארוחת בוקר בקביעות? 97. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? 98. חווית אהבה חד צדדית? 99. מרגיש רע כשמרכל על אחרים? 100. זכית בהגרלה כלשהי? 101. שומע עכשו מוזיקה? 102. יש לך חיית מחמד? 103. יודע מהי הודעה נעוצה (+הסבר!)? 104. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) האם קרה לך... 105. שהתאהבת במורה? 106. שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? (ולא ראית אותו בעבר) 107. לבלוע כפתור? 108. להכניס ללקסיקון מילה חדשה (+דוגמה)? 109. לתקן מורה על שגיאה? 110. להתקע במגלשה? 111. לשנוא שם מסוים בגלל מישהו? ברגעים אלו ממש,האם אתה: 112. צריך לשירותים? 113. שומע מוסיקה? 114. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? 115. תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה? 116. על מי אתה חושב עכשיו? 117. מה אתה חושב על אותו אדם? 118. מה אתם חושבים על החתימה שלי? 119. חורף או קיץ? 120. חצאית או מכנס? 121. ערוץ 10 או 22? 122. אבטיח או אפרסק? 123. אוסטרליה או ארה"ב? 124. ברזיל או תאילנד? 125. כדורגל או כדורסל? 126. ערבית או גרמנית? 127. ישראלי או לועזי? 128. ת"א או חיפה? 129. שוקו או קפה? 130. ים או בריכה? 131. הרים או חופים? 132. בורקס או פלאפל? 133. מים או מיץ תפוזים? 134. גבינה צהובה או לבנה? 135. זכר/נקבה: 136. גובה: 137. משקל: 138. מידת נעלים: 139. מס' הפורום/קומונה האהוב בתפוז: 140. כמה סוכר בקפה/תה? 141. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 142. מהו מספר המזל שלכם? 143. כמה חברים טובים יש לכם? (C) לקוח מפורום סקרים ושאלונים.

dirty boots

New member
הא!

שם: ינאי גיל:13 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? קם. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שומע מוסיקה\ קורא. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? בצפר ותכנון להבריז. לא יצא 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? יש שיעידו שחום 6. מה מעורר אותך? מוסיקה חזקה והרבה קפה 7. מה מרגיע אותך? מקלחת 8. ההרגשה הכי טובה היא- שאנשים מקדישים לך דברים 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- כשלא מרשים לך כלום ועושים השוואות בינך למישהו אחר 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בניסיון נואש ללכת לאנשהו ובדרך כלל אני נשפך באיזושהי מדרכה\הולך לחבר 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? פרצוף בהלם. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: איזשהו ילד שאני לא מכיר 13. 5 תחביבים שלך: קריאה, מוסיקה, נגינה, הסנפת בייגלה ולאכול P: 14. 5 תכונות טובות שלך: יש לי בית, יש לי חדר, יש לי שמיכה, יש לי פוסטרים ויש לי דיסקים. סתם, אין לי מושג P: 15. 5 תכונות פחות טובות שלך: לפעמים מתעצבן בקלות, לפעמים משקר, נוטה לרגישות יתר, כשאני רוצה יש לי פה גדול ולהפחיד אנשים מצחיק אותי:) 16. זיכרון טוב שלך: מפגש פורום שנכחתי בו P: 17. זיכרון רע שלך: כשהייתי בכמה הופעות שאת שמן לא כדאי אפילו לאמר 18. מה אתה שותה במהלך היום? מיץ\בירה שחורה\פפסי מאקס 19. ובלילה? אולי קצת מים 20. מקום בו היית רוצה לבקר? לונדון 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: נייו יורק\לונדון 22. מה יש לך מתחת למיטה? אבק? 23. האיבר הכי סקסי אצלך: כיס המרה 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי זה לאכול ביחד דברים שמיינים P: סקסי? גמלים 25. ספר על רגע מאושר בחייך: יומולדת 13? 26. שתף בתקרית מביכה: אני זוכר באיזו פעולה בצופים הייתה פעולת פדיחות והייתי צריך לאמר אני תרנגול הודו בריקודים ליד איזושהי קבוצה 27. מעשה נועז שעשית: חיבקתי עץ 28. מעשה טיפשי שעשית: כתבתי פאק יו בכתה ו' באיזה שיעור בחירה בבצפר 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: כתיבת שאלונים 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: גשם 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: הממ, הסתכלתי על תמונה למשך מלא זמן בלי חשק להקיא? וזה עוד היה הידלקות טיפשית בסלבריטי. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? בונה קוביות, נגן איפשהו ושחקן:) 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: ג'ימי הנדריקס או קורט קוביין 34. אני מפחד/ת מ...: חרקים. זה כזה נוראי 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית וקצת ערבית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: ציור? 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שנות ה70. 38. המוטו שלי בחיים הוא: אם תחייך לעולם, העולם ירביץ לך 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? לא 40. מהי המילה האהובה עליך? עוגיה. סתם, אין לי מושג 41. מהי המילה השנואה עליך? כריך ודגנים 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אנשים אמביציוזיים, אידאליסטים ויצירתיים 43. מה מכבה אותך? מתג 44. מהי הקללה האהובה עליך? פאק יו 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? מכוניות, רעש של עיר 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? כזה שחורקים על לוח 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? זנות 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? נגר 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? "היי. הנה כל הדיסקים והפוסטרים שביקשת בזמן שהיית בחיים. ועכשיו לך לחדר שעל הענן" 50. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 51. שוקו או וניל? וניל 52. חוף או הרים? הרים 53. לישון או לקום? לישון 54. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזן כשיש כסף שהרווחתי, חסכן בקשר לכספי יומולדת\חגים 55. קור או חום?. קור 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? כלום משתיהם. 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? היא באמצע ככה. 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? הממ, אני רוצה להיות עם כמה חברים בתל אביב. 59. למי את/ה מתגעגע/ת? אין לי מושג. בעצם, לשידורים של סנופי 60. מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? דיסקים, טלויזיה, מחשב, שירותים, ואת כל תל אביב. דברים אהובים: סנופי, מוניקה סקס, מיוז, מוסיקה בכללי, המבורגר מגל בורגר (חנות מקומית) ועוד ועוד 61. צבע: כחול ירוק ושחור. החלטי. 62. בעל-חיים: גמל\היפופוטם\כלבים לפעמים 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): לא אכפת לי שאתם אומרים אחד, גבעת האיריסים השחורים, 1984 והמדריך לטרמפיסט לגלקסיה 64. סרט: ספרות זולה 65. שחקן: יו גראנט וסמואל אל ג'קסון 66. שחקנית: אומה ת'ורמן אולי 67. דיסק: זה משתנה, בינתיים זה אוריג'ין 68. שיר/ים: נו באמת, יש מלא. כרגע פורסט אוב אוקטובר של אופת' 69. מאכל/ים: נודלס, המבורגר, פסטות למיניהם, פשטידות, גבינות, חומוס ומה לא 70. מקום בילוי: אין לי מושג. 72. עונה: חורף 73. מקום להעביר בו חופשה: הייתי רוצה לחזור לאילת רק בשביל לקנות דברים 74. רכב: העיקר שיזוז במהירות סבירה ושלא יטרטר. 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: דייב גהאן וג'ורג' אורוול
76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אני לא בטוח שיש כזה מישהו. 77. עשית משהו מסוכן? ישנתי באיזה טיול בשיא הקור חצי מחוץ לאוהל וקפאתי 78. נשארת ער/ה כל הלילה? אפשר להגיד שכן, הייתי ער עד שש. הכי כיף 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? יותר נכון פיזרתי אותם במקום לא אטראקטיביים בחדר 80. פחדת מהחושך? לא ממש 81. נרדמת בשיעור? כמעט 82. מה היית משנה בעצמך? אין לי מושג. 83. לא היית מסתדר/ת בלי? מוסיקה 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? אולי תל אביב. 85. יש/אין חבר/ה? אין בינתיים 86. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? אולי 87. מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? עוד איזה 40 שאלות, בדקתי לפני שמילאתי, נאנא ועוד כמה שאלות בונוס ממני, שמצאתי בכל מיני מקומות וכדומה - 88. תסלחו לי שצינזרתי את השאלה הזאת? לא. איזה מגעיל P: 89. הדבר שתסכימו לשרוף עליו יום שלם: מה? 90. הקניון הכי שווה שהיית בו: עזריאלי. הגג הזה, ש!!ה 91. 5 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק" כשאתה בא לקניון: צליל, פאסט פודז, ספרים ולרוב זה נגמר בזה. לא מת על קניונים 92. 5 סדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: טרו קולינג, חלום אמריקאי, חברים, וויל וגרייס ורוזוול 93. האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מגניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? (כמו ללמוד למבחן במתמטיקה?) אני אמור ללכת להביא למישהו משהו, תיכף 94. לך להתכונן יא זבל!!!!!! חיח חיח חיח יש לי יציאות כאלה לפעמים עוד מעט המבחנים מתחילים, אין לי על מה להתאמן. נדפקת, חע P: 95. היום שצריך למחוק מהשבוע: שבת. איכס 96. אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לרוב כן, אבל בעיקר שותה תה ואוכל איזו עוגיה 97. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? לפעמים ממש כן 98. חווית אהבה חד צדדית? לא בדיוק 99. מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא תמיד 100. זכית בהגרלה כלשהי? זכיתי באנפלאגד של היהודים בחידון! :) 101. שומע עכשו מוזיקה? כן:) 102. יש לך חיית מחמד? לא 103. יודע מהי הודעה נעוצה (+הסבר!)? כן 104. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) קצת ערבית, לא משהו מיוחד האם קרה לך... 105. שהתאהבת במורה? לא 106. שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? (ולא ראית אותו בעבר) יש סיכוי שכן 107. לבלוע כפתור? לא. אתם מרגישים טוב עם השאלות האלה? לא מילאתי חלק אחרון, יש הגבלת תווים

RaSmUs iT

New member
../images/Emo99.gifמי לייקס שאלונים!-חלק 1

שם:
אולגה גיל:
14 וחצי 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?
משתינה 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?
משתינה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?
"אין לי כוח לקום!!!" 4. מהו צבע העיניים שלך?
ירוק תורקיז 5. מהו צבע השיער שלך?
שחור 6. מה מעורר אותך?
מינית? חחח סתם לא יודעת 7. מה מרגיע אותך?
לשמוע מיוזיק 8. ההרגשה הכי טובה היא-
לא יודעת 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא-
שכואבת הבטן כזה.. לא יודעת אם לזה הכוונה.. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?
בבית מול הטלוויזיה
11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה?
קונה כרטיסי טיסה לפינלנד 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:
הרבה, כריסטינה אגילרה, איימי לי, כל מיני ילדים מהכיתה של..... וכאלה 13. 5 תחביבים שלך:
מוזיקה, ציור, קשה לי לחשוב על עוד.. 14. 5 תכונות טובות שלך:
לא יודעת אני רק יודעת שאני שרוטה 15. 5 תכונות פחות טובות שלך:
ביישנית, חסרת ביטחון, קנאית, עצלנית... 16. זיכרון טוב שלך:
התקופה של כיתה ז' 17. זיכרון רע שלך:
יש הרבה חח 18. מה אתה שותה במהלך היום?
מים בעיקר, כשיש אז קולה, וגם נס 19. ובלילה?
אותו דבר 20. מקום בו היית רוצה לבקר?
בפינלנד, באירופה, בארה"ב 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:
פינלנד, ארה"ב 22. מה יש לך מתחת למיטה?
כמויות אבק וגרביים מלפני 200 שנה
23. האיבר הכי סקסי אצלך:
אצלי? סקסי? פפפפףףףףף 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך?
זה 2 שאלות שונות, וזה גם בכללי או בבנאדם? 25. ספר על רגע מאושר בחייך:
אמממ.... לא זוכרת.. 26. שתף בתקרית מביכה:
וואי היו הרבה... אין לי כוח עכשיו 27. מעשה נועז שעשית:
בנג'י בסופרלנד
(היה כיף!!) 28. מעשה טיפשי שעשית:
יותר מידי כאלה.. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:
כן ממש אני אספר פה סוד אפל.. אממ סטייה? לא חושבת שיש לי.. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:
גשם, רק כשמסתכלים מהחלון!!! ושלג גם 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:
הלוואי והייתה לי אחת כזאת 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?
האמת? מעצבת בגדים אולי 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר:
ו.....? 34. אני מפחד/ת מ...:
ג'וקים ומוות של קרובים 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?
עברית, רוסית ואנגלית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך:
לתופף, או לנגן על חשמלית 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?
לכיתה ז' 38. המוטו שלי בחיים הוא:
"חיים רק פעם אחת" 39. את/ה מאמינ/ה באלהים?
כן 40. מהי המילה האהובה עליך?
"פאק" 41. מהי המילה השנואה עליך?
לא יכולה לחשוב על זה עכשיו 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?
מאיפה לי.. 43. מה מכבה אותך?
מאיפה לי.. 44. מהי הקללה האהובה עליך?
"פאק" "סעמק" "פקצה מסריחה" חח 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?
יש את הרעש הזה שנוגסים "מגנום" (נו, הגלידה) כזה קליק של שוקולד...
46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?
של אנשים שלועסים עם פה פתוח 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?
אין לי מקצוע נוכחי 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?
זנות חחח 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?
כן 50. גלידה- בכוס או בוופל?
ופל רולז 51. שוקו או וניל?
שוקו 52. חוף או הרים?
גם וגם 53. לישון או לקום?
לישון דההה 54. בזבזן/ית או חסכן/ית?
בזבזנית (מילה מזויינת) 55. קור או חום?.
חום 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?
מפחידות 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?
מלאה 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם לאורי במיטה שלו
59. למי את/ה מתגעגע/ת?
לאף אחד 60. מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?
לאורי
דברים אהובים: 61. צבע:
תכלת, שחור, ורוד עדין 62. בעל-חיים:
חתולים 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): אין.. 64. סרט:
מת לצעוק 3 65. שחקן:
ג'ים קארי 66. שחקנית:
אמי סמארט 67. דיסק:
OriginOfSymmetry, Dead letters, Hybrid Theory 68. שיר/ים:
יש יותר מידי כאלה 69. מאכל/ים:
גם.. חחח

RaSmUs iT

New member
../images/Emo99.gifמי לייקס שאלונים!-חלק 2

70. מקום בילוי:
סרט, או ה"קיור" (לא משנה שהייתי שם כולה פעם אחת חחח) אהה ונאפיס 72. עונה:
אביב 73. מקום להעביר בו חופשה:
אילת ללא ספק 74. רכב:
פג'ו 75. מישהו שמאוד השפיע עליך:
אממ.. לא יודעת 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:
אממ.. לא ידעת 77. עשית משהו מסוכן?
לא זוכרת 78. נשארת ער/ה כל הלילה?
בטח, מלא 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?
כן 80. פחדת מהחושך?
כן 81. נרדמת בשיעור?
כן 82. מה היית משנה בעצמך?
פנימיות או חיצוניות? 83. לא היית מסתדר/ת בלי?
לא הייתי מסתדרת בלי מראה, לא הייתי מסוגלת לחיות בלי מוזיקה (וזה 2 דברים שונים.....) 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?
בצבא 85. יש/אין חבר/ה?
אין 86. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?
ממש לא... חח 87. מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה?
עוד הרבה ועוד כמה שאלות בונוס ממני, שמצאתי בכל מיני מקומות וכדומה - 88. תסלחו לי שצינזרתי את השאלה הזאת?
וואטאבר 89. הדבר שתסכימו לשרוף עליו יום שלם:
מוזיקה, שינה 90. הקניון הכי שווה שהיית בו:
עזריאלי? 91. 5 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק" כשאתה בא לקניון:
טאוור רקורדס, פוקס, ועוד כל מיני.. לא זוכרת 92. 5 סדרות שהכי אהבת מהטלויזיה:
הכי גאים שיש, חברים, שנות ה-70 93. האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מגניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? (כמו ללמוד למבחן במתמטיקה?)
כן... 94. לך להתכונן יא זבל!!!!!! חיח חיח חיח יש לי יציאות כאלה לפעמים 95. היום שצריך למחוק מהשבוע:
שלישי 96. אוכל ארוחת בוקר בקביעות?
בד"כ כן 97. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?
לא יודעת.. 98. חווית אהבה חד צדדית?
ברור 99. מרגיש רע כשמרכל על אחרים?
לא חחח (בד"כ אני מרכלת על חארות אז מה איכפת לי?!) 100. זכית בהגרלה כלשהי?
לא חושבת 101. שומע עכשו מוזיקה?
תמיד 102. יש לך חיית מחמד?
כן 103. יודע מהי הודעה נעוצה (+הסבר!)?
כן שהיא תמיד למעלה.. (חח לא יודעת להסביר) 104. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)
רוסית, רשמתי למעלה.. האם קרה לך... 105. שהתאהבת במורה?
חס וחלילה 106. שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? (ולא ראית אותו בעבר)
ניראלי שכן 107. לבלוע כפתור?
לא 108. להכניס ללקסיקון מילה חדשה (+דוגמה)?
כן והרבה, אין לי דוגמאות עכשיו..... 109. לתקן מורה על שגיאה?
כן 110. להתקע במגלשה?
לא 111. לשנוא שם מסוים בגלל מישהו?
כן ברגעים אלו ממש,האם אתה: 112. צריך לשירותים?
לא 113. שומע מוסיקה?
תמיד 114. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?
כן 115. תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה?
לא... 116. על מי אתה חושב עכשיו?
אף אחד 117. מה אתה חושב על אותו אדם?
כלום 118. מה אתם חושבים על החתימה שלי?
אחרי שאני אראה אני אגיד לך 119. חורף או קיץ?
קיץ 120. חצאית או מכנס?
תלוי מתי, אבל בעיקר מכנס 121. ערוץ 10 או 22?
22 122. אבטיח או אפרסק?
אפרסק 123. אוסטרליה או ארה"ב?
ארה"ב 124. ברזיל או תאילנד?
לא משנה לי.. 125. כדורגל או כדורסל?
שום דבר אבל אם כבר אז כדורגל 126. ערבית או גרמנית?
ערבית 127. ישראלי או לועזי?
לועזי 128. ת"א או חיפה?
ת"א 129. שוקו או קפה?
קפה 130. ים או בריכה?
בריכה 131. הרים או חופים?
היה כבר.. 132. בורקס או פלאפל?
בורקס 133. מים או מיץ תפוזים?
מיץ תפוזים 134. גבינה צהובה או לבנה?
לבנה 135. זכר/נקבה:
נקבה 136. גובה:
165 ניראלי 137. משקל:
לא רוצים לדעת... 58 אם אני לא טועה 138. מידת נעלים:
39-38 139. מס' הפורום/קומונה האהוב בתפוז:
עוד לא סגורה על זה 140. כמה סוכר בקפה/תה?
כפית אחת 141. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?
7 142. מהו מספר המזל שלכם?
6 143. כמה חברים טובים יש לכם?
טובים טובים טובים? 2, טובים 3

PumpkinQueen

New member
מ.

שם:טליה. גיל:עוד חודשיים ויום 16. 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?חוזרת לישון. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מדליקה את המערכת ומכבה את האור? 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?תסלחו לי שאני לא סופר-וומן, אני לא חושבת כשאני מתעוררת בבוקר.. 4. מהו צבע העיניים שלך? חום כזה עם קצת ירוק לפעמים? 5. מהו צבע השיער שלך?הספרית אומרת צבע קולה, וחברה שלי אומרת סגול. 6. מה מעורר אותך?לא יודעת[?] 7. מה מרגיע אותך?חורף, מוסיקה.. 8. ההרגשה הכי טובה היא-חורף בבריטניה, מוסיקה..לא יודעת. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא-בצפר, קיץ.. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? לישון, סרט, מה שיוצא. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה?צורחת מאושר? לא יודעת. נחצה את הגשר כשנגיע אליו. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:לא..האמת שלא אמרו לי אף פעם. 13. 5 תחביבים שלך: לישון, מוסיקה, לצלם, לצייר, חברות..[?] 14. 5 תכונות טובות שלך: לא יודעת 15. 5 תכונות פחות טובות שלך: לא יודעת. 16. זיכרון טוב שלך: חורף באנגליה?
17. זיכרון רע שלך:--- 18. מה אתה שותה במהלך היום?שוקו, תה, מים..? 19. ובלילה?שתייה. 20. מקום בו היית רוצה לבקר?לא יודעת..ארה"ב? אולי..אולי. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:בריטניה. 22. מה יש לך מתחת למיטה?מיטה נפתחת
23. האיבר הכי סקסי אצלך:הקרניייייים. לא יודעת. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך?לא יודעת[?] 25. ספר על רגע מאושר בחייך:ממ..שהחורף חזר. 26. שתף בתקרית מביכה:--- 27. מעשה נועז שעשית:--- 28. מעשה טיפשי שעשית: יותר מידי:] 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:לא יודעת, מזה השאלות האלו:| 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:חורף. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:חה, רק אני. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? לא יודעת נו. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר:אז סבבה לי ולכם לא[??] 34. אני מפחד/ת מ...:ג'וקים. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית [לא נכון!
], אנגלית, צרפתית עילגת. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך:לנגן,לשיר.. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?אנגליה?P-: 38. המוטו שלי בחיים הוא:--- 39. את/ה מאמינ/ה באלהים?
40. מהי המילה האהובה עליך?--איכס מיליםP-: 41. מהי המילה השנואה עליך?[?] 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?מזה השאלות האלו:| 43. מה מכבה אותך?סיגריות?לא'דעת. 44. מהי הקללה האהובה עליך?הו^__^ עדיף שאני לא אתחיל לפרט. [?] 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?גשם, ברקים,רעמים, מוסיקה. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?של המורה שלי לג"ג. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? מה. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?כוכבת פורנו, לא בשבילי. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? ח מה. איקס על אלוהים וגן עדן. 50. גלידה- בכוס או בוופל?וופל! כוסות אי אפשר לאכול. 51. שוקו או וניל?שוקו. 52. חוף או הרים?בריטניה. 53. לישון או לקום?לישון, דפנטלי. 54. בזבזן/ית או חסכן/ית?בין לבין.. 55. קור או חום?.קור. 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?מדהימות. 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? שוקו.מה? 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?--- 59. למי את/ה מתגעגע/ת?ממ. מור [וזה גם אומר לכם המון,נכון??]. 60. מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?הרבה דבריםP-: [יא לוסט!] דברים אהובים:חורף, מוסיקה, בריטניה..ממ.? 61. צבע:שחור וכחול. 62. בעל-חיים:חתולים
63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):לא'דעת..כבר לא קוראת הרבה. 64. סרט:המון.. 65. שחקן:לא יודעת.. 66. שחקנית:עוד יותר לא יודעת.. 67. דיסק:והרבה. 68. שיר/ים:והרבה. 69. מאכל/ים:פיצה. 70. מקום בילוי:מיטה[?],לא יודעת נו. 72. עונה:חורף. 73. מקום להעביר בו חופשה:בריטניה. 74. רכב:מתפוצץ? מה נו.לא מבינה במכוניות. 75. מישהו שמאוד השפיע עליך:חח איתי'צה!:S לא יודעת. 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:לא יודעת. 77. עשית משהו מסוכן? מ-ה. 78. נשארת ער/ה כל הלילה?יותר מידי פעמים.ובד"כ לא בכוונה. 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?אין שם מקום, יש מתחת עוד מיטה נו. 80. פחדת מהחושך?חח:]לא 81. נרדמת בשיעור?אמן, לא מצליחה. 82. מה היית משנה בעצמך?לא יודעת. 83. לא היית מסתדר/ת בלי?מוסיקה. 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?פה, ואני אפילו אקרא את השאלון הזה ואני אראה איזו מגדת עתידות אני, מה. 85. יש/אין חבר/ה?אין. 86. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?לא[יודעת]. 87. מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה?כל רגע.

PumpkinQueen

New member
[המשך]

ועוד כמה שאלות בונוס ממני, שמצאתי בכל מיני מקומות וכדומה - 88. תסלחו לי שצינזרתי את השאלה הזאת?לא. אני מציעה סקילה בבמבה. 89. הדבר שתסכימו לשרוף עליו יום שלם:לטייל בגשם, לשמוע מוסיקה..מרתון סרטי דיסני..כל מיני דברים. 90. הקניון הכי שווה שהיית בו:--לא יודעת. 91. 5 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק" כשאתה בא לקניון:ממ..כשאני הולכת לקניון זה בד"כ לקולנוע. 92. 5 סדרות שהכי אהבת מהטלויזיה:רק 5?? כרגע לוסט, זו"בי ופאמילי גיי, אבל יש עוד. 93. האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מגניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? (כמו ללמוד למבחן במתמטיקה?)יא! לא. למדתי אתמול ועשיתי אותו היום. איזה קוראי מחשבות.[??] 94. לך להתכונן יא זבל!!!!!! חיח חיח חיח יש לי יציאות כאלה לפעמים . 95. היום שצריך למחוק מהשבוע:יש יותר מידי.. 96. אוכל ארוחת בוקר בקביעות?משתדלת. 97. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?למי לא? 98. חווית אהבה חד צדדית?לא. 99. מרגיש רע כשמרכל על אחרים?:X 100. זכית בהגרלה כלשהי?פעמיים, פעם בדיסק גרוע ופעם בחולצה ורודה שאיכס. 101. שומע עכשו מוזיקה?AYE! 102. יש לך חיית מחמד?2.[חתולות.] 103. יודע מהי הודעה נעוצה (+הסבר!)?כן. עזבו אותי מנימוקים היה לי מבחן במתמטיקה היום. 104. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) צרפתית עילגת. האם קרה לך... 105. שהתאהבת במורה?חחחחח איכס לא! 106. שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? (ולא ראית אותו בעבר) כן אימאלה כל הזמן! וגם סיטואציות. 107. לבלוע כפתור?חחחח לא, אבל מי שכן אז מגניב לו. 108. להכניס ללקסיקון מילה חדשה (+דוגמה)?לא נראה לי, חברה שלי כל הזמן עושה את זהP-: 109. לתקן מורה על שגיאה?כן, כמה וכמה פעמים. 110. להתקע במגלשה?מה? לא. 111. לשנוא שם מסוים בגלל מישהו?לא נראה לי. אבל שמעו משהו, בכיתה א' היה לי בכיתה ילד בשם אלאדין:S ברגעים אלו ממש,האם אתה: 112. צריך לשירותים?לא, כשחזרתי מהביצפר רצתי להשתין איזה 100 ליטר. 113. שומע מוסיקה?כן. לא הייתה כזאת שאלה כבר? 114. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא. 115. תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה?ברור מה. 116. על מי אתה חושב עכשיו? על אוכל[?] 117. מה אתה חושב על אותו אדם? טעים! [???] 118. מה אתם חושבים על החתימה שלי?אעאע. 119. חורף או קיץ?גם כזאת שאלה כבר הייתה, וחורף. 120. חצאית או מכנס?מכנסיים. 121. ערוץ 10 או 22? לא'דעת. 122. אבטיח או אפרסק?אבטיח. 123. אוסטרליה או ארה"ב?בריטניה. [אבל גם אוסטרליה נראה לי] 124. ברזיל או תאילנד?בריטניה. 125. כדורגל או כדורסל? --- 126. ערבית או גרמנית?איכס. 127. ישראלי או לועזי?לועזי. 128. ת"א או חיפה?ת"א נראהלי. 129. שוקו או קפה?שוקו. זאת לא שאלה בכלל. 130. ים או בריכה?ים, אבל אף אחד. 131. הרים או חופים?בריטניה. 132. בורקס או פלאפל?פיצה [ובורקס.] 133. מים או מיץ תפוזים? שוקו:] 134. גבינה צהובה או לבנה?צהובה. אבל אף אחת. 135. זכר/נקבה:אני נקבה ותודה ששאלתם. 136. גובה: לא'דעת האמת. מטר שישים ומשו. 137. משקל:אין לי מושג. 138. מידת נעלים:בין 36 ל38. 139. מס' הפורום/קומונה האהוב בתפוז:איכס מספרים. 140. כמה סוכר בקפה/תה?2. בתה. 141. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?5, נראה לי.:S 142. מהו מספר המזל שלכם?איכס מספרים. 143. כמה חברים טובים יש לכם?מספיק. נגמר?

NiKi†a

New member
גמני? ../images/Emo12.gif

שם: שירן גיל: 16 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מדליקה ת'מערכת ובודקת מה השעה. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שמה שעון מעורר. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? הבראתי כבר?
4. מהו צבע העיניים שלך? חום בהיר 5. מהו צבע השיער שלך? חום בהיר 6. מה מעורר אותך? מים, מוזיקה רועשת. 7. מה מרגיע אותך? מוזיקה שקטה. 8. ההרגשה הכי טובה היא- 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- אחרי שאתה רב עם מישהו. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? עם חברים\לישון. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? טסה לאמריקה. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: Lindsay Lohan 13. 5 תחביבים שלך: אין לי כח. 14. 5 תכונות טובות שלך: 15. 5 תכונות פחות טובות שלך: 16. זיכרון טוב שלך: היו הרבה. 17. זיכרון רע שלך: כנ"ל. 18. מה אתה שותה במהלך היום? מה שיש. 19. ובלילה? מים. 20. מקום בו היית רוצה לבקר? ארה"ב [שוב]. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ארה"ב. 22. מה יש לך מתחת למיטה? שומדבר 23. האיבר הכי סקסי אצלך: אצלי? \: 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? 25. ספר על רגע מאושר בחייך: נו. 26. שתף בתקרית מביכה: חחחח הם דיי ארוכים..מממ 27. מעשה נועז שעשית: P: 28. מעשה טיפשי שעשית: 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: לברוח מרוצחים
[רותם תביןP:] 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: גשם. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: אמממ..לא יודעת.. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? קטנה? 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: סבתא. 34. אני מפחד/ת מ...: יודנרטים [אהמ רותם]. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית ואנגלית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: לשיר. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לעתיד? P: 38. המוטו שלי בחיים הוא: הכל נגמר בצלחת
. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? לא 40. מהי המילה האהובה עליך? מיאו. 41. מהי המילה השנואה עליך? כפרה. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא יודעת? 43. מה מכבה אותך? 44. מהי הקללה האהובה עליך? תמותו. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? מוזיקה נחשב? 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? שעון מעורר, טלפון. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? ארכיטקטורה [זה נשמע חכם הא?] 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? פסיכולוגית. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם פרחים, שוקולדים ודיסק נחמד של מגהדת' בצד [נו מה?]. 50. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 51. שוקו או וניל? וניל 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? לישון 54. בזבזן/ית או חסכן/ית? חסכנית 55. קור או חום?. חום 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מפחידות 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי ריקה. 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם עופר :] 59. למי את/ה מתגעגע/ת? לעופר 60. מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את רותם ועופר [וגם את אחותי..שלא יהיה משעמם]. דברים אהובים: 61. צבע: כחול, שחור וכתום. 62. בעל-חיים: נמרים. 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): אני כריסטיאנה פ. 64. סרט: הטינה, הצילצול, שודדי הקאריבים, פרוייקט המכשפה מבלייר, מוצאים את נמו, קיוב. 65. שחקן: אדם סנדלר, אורלנדו בלום, ג'וני דפ. 66. שחקנית: ר'ייצל ווייז. 67. דיסק: יש הרבה. 68. שיר/ים: כנ"ל. 69. מאכל/ים: שניצל, ספגטי. 70. מקום בילוי: פרדסיה :p 72. עונה: חורף 73. מקום להעביר בו חופשה: אמריקה. 74. רכב: ג'יפ. 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: רותם P: 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: הילה. 77. עשית משהו מסוכן? כן 78. נשארת ער/ה כל הלילה? כן 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כן
80. פחדת מהחושך? כן 81. נרדמת בשיעור? כן 82. מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים. 83. לא היית מסתדר/ת בלי? אוכל. 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? מאיפה לי. 85. יש/אין חבר/ה? יש :] 86. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? כה. 87. מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? עוד מאה שאלות וזהו. ועוד כמה שאלות בונוס ממני, שמצאתי בכל מיני מקומות וכדומה - 88. תסלחו לי שצינזרתי את השאלה הזאת? לא
89. הדבר שתסכימו לשרוף עליו יום שלם: מחשב. 90. הקניון הכי שווה שהיית בו: עזריאלי, 7 הכוכבים. 91. 5 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק" כשאתה בא לקניון: בגדים, דיסקים ואודם. 92. 5 סדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: רוזוול, הממלכה, כולם אוהבים את ריימונד, תשוקות. 93. האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מגניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? (כמו ללמוד למבחן במתמטיקה?) אכן 94. לך להתכונן יא זבל!!!!!! חיח חיח חיח יש לי יציאות כאלה לפעמים...ממ טוב? 95. היום שצריך למחוק מהשבוע: חמישי 96. אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא 97. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? לא 98. חווית אהבה חד צדדית? כן 99. מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא :p 100. זכית בהגרלה כלשהי? כן 101. שומע עכשו מוזיקה? כן 102. יש לך חיית מחמד? כן 103. יודע מהי הודעה נעוצה (+הסבר!)? כן מן הסתם..הודעה שנשארת בראש הדף לפחות 3 ימים. 104. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית): לא. האם קרה לך... 105. שהתאהבת במורה? לא 106. שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? (ולא ראית אותו בעבר) לא 107. לבלוע כפתור? לא 108. להכניס ללקסיקון מילה חדשה (+דוגמה)? כן 109. לתקן מורה על שגיאה? כן 110. להתקע במגלשה? יכוליות :) 111. לשנוא שם מסוים בגלל מישהו? כן ברגעים אלו ממש,האם אתה: 112. צריך לשירותים? לא 113. שומע מוסיקה? כן [לא היה כבר?] 114. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא 115. תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה? לא 116. על מי אתה חושב עכשיו? ממממ.. 117. מה אתה חושב על אותו אדם? 118. מה אתם חושבים על החתימה שלי? שלי כאילו? 119. חורף או קיץ? חורף 120. חצאית או מכנס? מכנס 121. ערוץ 10 או 22? 22 122. אבטיח או אפרסק? אבטיח 123. אוסטרליה או ארה"ב? ארה"ב! 124. ברזיל או תאילנד? לא הייתי 125. כדורגל או כדורסל? כדורסל! 126. ערבית או גרמנית? אפחד 127. ישראלי או לועזי? לועזי 128. ת"א או חיפה? ת"א 129. שוקו או קפה? שוקו 130. ים או בריכה? ים 131. הרים או חופים? חופים 132. בורקס או פלאפל? בורקס 133. מים או מיץ תפוזים? מיץ תפוזים. 134. גבינה צהובה או לבנה? לבנה 135. זכר/נקבה: נקבה. 136. גובה: 1.65 137. משקל: מזמן לא נשקלתי...אני גם אוותר. 138. מידת נעלים: 39 139. מס' הפורום/קומונה האהוב בתפוז: 861 140. כמה סוכר בקפה/תה? 2 כפיות 141. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 142. מהו מספר המזל שלכם? 3 143. כמה חברים טובים יש לכם? 5 לפחות

C A R I S M A

New member
מופנה לשירן...

שירן את ברצינות אוהבת תשוקות?עם הבובה מפלסטיק ומכשפה ומיגל?

C A R I S M A

New member
חלק א'

יש שאלון!!!!me like שם:אולגה גיל:14 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?רואה טלוויזיה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שיט יש היום צרפתית! 4. מהו צבע העיניים שלך? ירוק 5. מהו צבע השיער שלך? בלונדיני 6. מה מעורר אותך? הפלאפון 7. מה מרגיע אותך? אוכל 8. ההרגשה הכי טובה היא-אמממ....? 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- שיש הפסקת חשמל 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? סרטים, לצאת עם חברים ולשבת בבית ולראו טלוויזיה 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה גיטרה חשמלית(דה!!) 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:אבריל לאבין
13. 5 תחביבים שלך: לקרוא לנגן לצאת עם חברים לראות טלווזיה להיות במחשב ללכת לסרטים. 14. 5 תכונות טובות שלך:נחמדה אוהבת לעזור נגמר לי.... 15. 5 תכונות פחות טובות שלך: תחרותית ,פרפקציוניסטית, ביקורתית רגישה ביישנית. 16. זיכרון טוב שלך: מסוף השנה שעברה... 17. זיכרון רע שלך: הייתי בהופעה של המורדים
18. מה אתה שותה במהלך היום? קולה 19. ובלילה? ישנה בלילה 20. מקום בו היית רוצה לבקר?ניו יורק 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ניו יורק, הוליווד.... 22. מה יש לך מתחת למיטה? אבק הרבה ממנו 23. האיבר הכי סקסי אצלך: ציפורניים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך?רומנטי? אממP: לומר i love you סקסי?.... עיינים 25. ספר על רגע מאושר בחייך: yes... 26. שתף בתקרית מביכה: אממ כשהייתה לי יציאה מפגרת בשיעור צעקתי למורה שלי משהו שנפלט לי.... 27. מעשה נועז שעשית: לא הכנתי שיעוריםO: 28. מעשה טיפשי שעשית: הרבה דברים 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: גשם 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:נישקתי מישהו בהפתעה כזאת זה היכה בו.... זה היה נחמד דווקא... 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?ברור שזבלנית 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר:היטלר 34. אני מפחד/ת מ...: חושך 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? רוסקי, אנגלית ועברית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: שירה 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לשנות ה20 38. המוטו שלי בחיים הוא: אין לי 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? לפעמים... 40. מהי המילה האהובה עליך?ק-ר-א-נ-צ'-י 41. מהי המילה השנואה עליך? אני חייבת להסכים עם ינאי כריך ודגנים.... 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?
43. מה מכבה אותך? הפסקת חשמל 44. מהי הקללה האהובה עליך? F youלא פאק אף.... 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? רעש של גשם 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? הקול של המורה שלי לאנגלית (הבריטית הפוסטמה) 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? זמרת 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? רופא 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?בטח 50. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 51. שוקו או וניל? וניל 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? לישון 54. בזבזן/ית או חסכן/ית?בזבזנית 55. קור או חום?. חום 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי ריקה 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בבית לבד 59. למי את/ה מתגעגע/ת?לאלכסנדרה 60. מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?מישהו שאני אוהבת דברים אהובים: 61. צבע: אדום שחור 62. בעל-חיים: טריטון 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):ראין עם ערפד? 64. סרט: ריי 65. שחקן: אורלנדו בלום 66. שחקנית: קייט בסוורת' 67. דיסק: הרבה 68. שיר/ים: הרבה 69. מאכל/ים: שניצל והרבה 70. מקום בילוי: דיזינקוף 72. עונה: אביב 73. מקום להעביר בו חופשה:בוסטון 74. רכב: פרארי 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: ספתא 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: לאה ריינר 77. עשית משהו מסוכן? אממ לא 78. נשארת ער/ה כל הלילה? כל לילה... 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא 80. פחדת מהחושך? עדיין 81. נרדמת בשיעור?לא 82. מה היית משנה בעצמך?כן 83. לא היית מסתדר/ת בלי? הרבה דברים 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?בצבא 85. יש/אין חבר/ה?בהתליך 86. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? בטח ...חסר שלא! 87. מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? לא יודעת נחמד לי ועוד כמה שאלות בונוס ממני, שמצאתי בכל מיני מקומות וכדומה - 88. תסלחו לי שצינזרתי את השאלה הזאת??...? 89. הדבר שתסכימו לשרוף עליו יום שלם:טלוויזיה 90. הקניון הכי שווה שהיית בו:קניון אוף אמריקה 91. 5 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק" כשאתה בא לקניון:אין לי כוח 92. 5 סדרות שהכי אהבת מהטלויזיה:או. סי, 8 סימפל רולז, מכושפות, מלך השכונה, ככה זה בחיים. 93. האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מגניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? (כמו ללמוד למבחן במתמטיקה?)כן ללמוד למבחן בגיאוגרפיה 94. לך להתכונן יא זבל!!!!!! חיח חיח חיח יש לי יציאות כאלה לפעמים... מצחיקה... 95. היום שצריך למחוק מהשבוע: רביעי 96. אוכל ארוחת בוקר בקביעות?אף פעם 97. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?....? 98. חווית אהבה חד צדדית?לא 99. מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא 100. זכית בהגרלה כלשהי?לא 101. שומע עכשו מוזיקה?לא 102. יש לך חיית מחמד?חא 103. יודע מהי הודעה נעוצה (+הסבר!)?לא רוצה 104. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) רוסקי האם קרה לך... 105. שהתאהבת במורה?איכס לא 106. שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? (ולא ראית אותו בעבר)לא 107. לבלוע כפתור?מה? 108 ם?

C A R I S M A

New member
חלק ב'

. להכניס ללקסיקון מילה חדשה (+דוגמה)?מדגש 109. לתקן מורה על שגיאה?.... 110. להתקע במגלשה? 111. לשנוא שם מסוים בגלל מישהו?לא ברגעים אלו ממש,האם אתה: 112. צריך לשירותים?לא 113. שומע מוסיקה?לא 114. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן 115. תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה?כן 116. על מי אתה חושב עכשיו?א... 117. מה אתה חושב על אותו אדם?מושלם... 118. מה אתם חושבים על החתימה שלי?מה איתה 119. חורף או קיץ?אביב 120. חצאית או מכנס?מכנס 121. ערוץ 10 או 22?22 122. אבטיח או אפרסק?אפחסק 123. אוסטרליה או ארה"ב?ארה"ב 124. ברזיל או תאילנד?תאי 125. כדורגל או כדורסל?כדורסל 126. ערבית או גרמנית?גרמנית 127. ישראלי או לועזי?לועזי 128. ת"א או חיפה?ת"א 129. שוקו או קפה?שוקו 130. ים או בריכה?ים 131. הרים או חופים?חופים שאלת כבר! 132. בורקס או פלאפל?בורקס 133. מים או מיץ תפוזים?מיץ תפוזים (אני מתעייפת) 134. גבינה צהובה או לבנה?לבנה 135. זכר/נקבה:ברגעים אילו אני נקבה.... 136. גובה:166 137. משקל:45 138. מידת נעלים:39 139. מס' הפורום/קומונה האהוב בתפוז:לא יודעת מספר שם: מיוז 140. כמה סוכר בקפה/תה? 3 141. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?7 142. מהו מספר המזל שלכם?8 .143 כמה חברים טובים יש לכם?טובים, טובים? 3

s h e e p i t

New member
אני עונה... רק כי ביקשת יפה ../images/Emo3.gif

שם: רותם
גיל: עוד חודשיים 17 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזרת לישון 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? העירו אותי לשעה רגילה או שעת אפס ? (במילים אחרות - אני יכולה לחזור לישון או לא?) 4. מהו צבע העיניים שלך? חום קקי 5. מהו צבע השיער שלך? חום קקי 6. מה מעורר אותך? מוזיקה 7. מה מרגיע אותך? ים 8. ההרגשה הכי טובה היא- מוות 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- בחילה 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? מחוץ לבית 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה מסטיק זום 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: פיבי מחברים... אבל בהתנהגות לא במראה 13. 5 תחביבים שלך: ציור , מחשב , לישון , להציק ולאכול ? 14. 5 תכונות טובות שלך: וואו בזה אני טובה - "חכמה" מספיק. 15. 5 תכונות פחות טובות שלך: קרציה , זיכרון לטווח קצר 16. זיכרון טוב שלך: ^ 17. זיכרון רע שלך: ^^ 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים , קולה... מה שיוצא אני מרוצה 19. ובלילה? כוס חלב עם סידן :-\ ^ 20. מקום בו היית רוצה לבקר? הודו 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ארה"ב 22. מה יש לך מתחת למיטה? אבק 23. האיבר הכי סקסי אצלך: שדיים :-\ לא'דעת 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? פה 25. ספר על רגע מאושר בחייך: חחח חשבתי ספר קריאה... מממ... היציאה מהבטן של אמא. לא זוכרת... בטח לראות מישו שאני שונאת נופל. 26. שתף בתקרית מביכה: נפל לי הבגד ים בשפיים... 27. מעשה נועז שעשית: תלשתי לשירן דף מהמחברת...
28. מעשה טיפשי שעשית: חחח נולדתי [
] 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: לצרוח... כמעט רשמתי לרצוח :-\ אוי ואבוי 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: צונאמי... תזרום עם זה 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: קקי
32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? לא יודעת... 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: סבא ג'פטו 34. אני מפחד/ת מ...: תאונות דרכים... והמכונית שמירה שנוסעת במושב בלילה 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית ואנגלית צולעת 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: ריקוד 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לילדות 38. המוטו שלי בחיים הוא: צעד קדימה , צעד אחורה סקובי דו 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? בערך 40. מהי המילה האהובה עליך? חציל 41. מהי המילה השנואה עליך? לא יודעת 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא וידעת 43. מה מכבה אותך? מתג 44. מהי הקללה האהובה עליך? דביל 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? משולש צצ 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? תקתוק שעון 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? מורה לאנגלית :-\ 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? מורה לאנגלית
49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם בלון ורוד 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? לישון
54. בזבזן/ית או חסכן/ית? מממ... תלוי 55. קור או חום?. חום 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מפחידות... אני תמיד בטוחה שאני אתחשמל. 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי ריקה... הייתי צמאה
58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? מממ 59. למי את/ה מתגעגע/ת? לסבתא... 60. מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את שירן... שיהיה לי למי להציק... דברים אהובים: 61. צבע: בורדו 62. בעל-חיים: כבשה 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): פחח איזה רשימת מכולת?! אני לא יודעת 64. סרט: יש המון... קומדיה בעיקר 65. שחקן:
66. שחקנית:
67. דיסק:
68. שיר/ים:
69. מאכל/ים: צי'פס 70. מקום בילוי: חברים/מועדון/בית קפה 72. עונה: אביב 73. מקום להעביר בו חופשה: רחוק מהבית
74. רכב: חיפושית 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: חברים שלי 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: לא יודעת 77. עשית משהו מסוכן? כן 78. נשארת ער/ה כל הלילה? כן 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא... יש מקומות אחרים לדחוף אליהם... ולא לתחת 80. פחדת מהחושך? כן 81. נרדמת בשיעור? כן 82. מה היית משנה בעצמך? כמה וכמה דברים 83. לא היית מסתדר/ת בלי? שיניים 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? באוניברסיטה ? חח בטח 85. יש/אין חבר/ה?
אני בודדה תרחמו עלי
86. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? כן. שירן. 87. מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? לא יודעת... אני מוכנה לבדוק... שניה...עוד 56 שאלות! בדקתי במחשבון
ועוד כמה שאלות בונוס ממני, שמצאתי בכל מיני מקומות וכדומה - 88. תסלחו לי שצינזרתי את השאלה הזאת? איזה שאלה? 89. הדבר שתסכימו לשרוף עליו יום שלם: כל דבר שאני לא אשתעמם לבד 90. הקניון הכי שווה שהיית בו: ממ... לא הייתי בהרבה... אבל בארה"ב! יש שם הכל
91. 5 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק" כשאתה בא לקניון: אין כאלה 92. 5 סדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: חברים, רוזוול , בוב הבנאי , ארתור , כולם אוהבים את ריימונד (רק כי השם יפה) 93. האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מגניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? (כמו ללמוד למבחן במתמטיקה?) כן. שיעורים בהיסטוריה (שירן אל תשכחי זה למחר) , לעשות 2 ציורים , ללמוד לבוחן בהיסטוריה ... ועוד.. 94. לך להתכונן יא זבל!!!!!! חיח חיח חיח יש לי יציאות כאלה לפעמים - תרגיע אוקיי
יא קקי! 95. היום שצריך למחוק מהשבוע: ראשון 96. אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן 97. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? כן 98. חווית אהבה חד צדדית? תגדירו חד צדדית 99. מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא. :-\ 100. זכית בהגרלה כלשהי? ממ יכול להיות 101. שומע עכשו מוזיקה? לא 102. יש לך חיית מחמד? כן. כלב וחתול 103. יודע מהי הודעה נעוצה (+הסבר!)? כן. הודעה שתקעו בה נעץ ואז היא נעוצה בלמעלה של העמוד ויש לידה קונוס מגניב. היא מאגניבה. 104. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) כבר שאלתם
אז מה אם האנגלית שלי לא טובה
האם קרה לך... 105. שהתאהבת במורה? כן. בעוזי. :-\ איכ 106. שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? (ולא ראית אותו בעבר) לא חושבת 107. לבלוע כפתור? לא 108. להכניס ללקסיקון מילה חדשה (+דוגמה)? חחח קורה לי שאני פולטת מילים בטעות 109. לתקן מורה על שגיאה? כן. אני תמיד מתקנת את אלכס 110. להתקע במגלשה?חחח כן... אבל זה רק בגלל שהתחת גדול 111. לשנוא שם מסוים בגלל מישהו? כן

s h e e p i t

New member
המשך ../images/Emo27.gif

ברגעים אלו ממש,האם אתה: 112. צריך לשירותים? כן. 113. שומע מוסיקה? לא 114. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן 115. תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה? לא 116. על מי אתה חושב עכשיו? על מאי... היא שלחה לי הודעה באייסיקיו וזה מהבהב כבר מלא זמן... מעניין מה כתוב שם... אני אבדוק. וואה וואה.. אל תשאלו... 117. מה אתה חושב על אותו אדם? היא חברה שלי
אז לחשוב באיזה כיוון? 118. מה אתם חושבים על החתימה שלי? לא ראיתי אותה אז אני לא יודעת... אבל היא בטח בסדר 119. חורף או קיץ? קיץ 120. חצאית או מכנס? מכנס 121. ערוץ 10 או 22? 22 122. אבטיח או אפרסק? אבטיח 123. אוסטרליה או ארה"ב? ארה"ב ... רק כי לא הייתי באוסטרליה 124. ברזיל או תאילנד? תאילנד [?] 125. כדורגל או כדורסל? כדורגל 126. ערבית או גרמנית? עברית 127. ישראלי או לועזי? ישראלי 128. ת"א או חיפה? ת"א 129. שוקו או קפה? שוקו 130. ים או בריכה? ים 131. הרים או חופים? חופים 132. בורקס או פלאפל? בורקס 133. מים או מיץ תפוזים? מיץ תפוזים 134. גבינה צהובה או לבנה? לבנה 135. זכר/נקבה: נקבה 136. גובה: 170 137. משקל: 182 138. מידת נעלים: 39 139. מס' הפורום/קומונה האהוב בתפוז: לא יודעת 140. כמה סוכר בקפה/תה? 1 וחצי 141. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 142. מהו מספר המזל שלכם? 7 143. כמה חברים טובים יש לכם? 5+ (כן גם את שירן)

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחחחחחח

כמעט כתבת 'לרצוח!' חכי אני אסדר לך את יודנראט
כמה חברי מצדך לכתוב שאני חברה טובה שלך,אני מרגישה ממש מיוחדת :]

שלי...

שם: נועה גיל: 15 (בעוד פחות מחודש.
) 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מנסה לשכנע את עצמי לצאת מתחת לפוך הנעים והחמים.
2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מנשקת את הפוסטר של לאורי. חחחחחח, לא סתם.
3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? "איכסססס ביצפר!" 4. מהו צבע העיניים שלך? חום. 5. מהו צבע השיער שלך? חום כהה. 6. מה מעורר אותך? קפה?
למה הכוונה במילה "מעורר"? 7. מה מרגיע אותך? חיבוק מבנאדם אהוב.
8. ההרגשה הכי טובה היא- הקשבה למוזיקה טובה באמת. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- הקשבה לשיר מעצבן של בריטני/אחיות פיק ולא להיות מסוגל להחליף תחנה/ערוץ.
10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? עם החברות שלי או מול חברי הטוב ביותר - המחשב.
11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? מזמינה את נדיר לטיסה פינלנד. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אנשים שהם מכירים מהביצפר. 13. 5 תחביבים שלך: מוזיקה, גיטרה, ציור, כתיבת שירים, גלישה באינטרנט. 14. 5 תכונות טובות שלך: נאמנה, שרוטה, חברותית (כשלא מעצבנים אותי!
), יצירתית, ונמממ לא יודעת.
15. 5 תכונות פחות טובות שלך: מעצבנת, עצלנית, ביישנית, אובססיבית לגבי דברים מסוימים. (בנים עם שיער ארוך
פינלנד
קפה
ועוד כל מיני דברים.
) 16. זיכרון טוב שלך: חברות שלי עושות לי מסיבת הפתעה כשחזרתי מחו"ל 17. זיכרון רע שלך: כל תקופת היסודי.
18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, קפה, לפעמים קולה. 19. ובלילה? כלום, אני ישנה.
20. מקום בו היית רוצה לבקר? פינלנד.
וגם בריטניה וארה"ב. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: פינלנד. (אם אני לא אמות מהקור.
) 22. מה יש לך מתחת למיטה? אבק.
23. האיבר הכי סקסי אצלך: כפות הידיים שלי. אני אוהבת אותן. (מה לעשות, אני מוזרה.
) 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? לשיר למישהו שיר. *מדמיינת את וילה שר לי את in joy and sorrow* 25. ספר על רגע מאושר בחייך: לא היה את זה כבר?
26. שתף בתקרית מביכה: יותר מידי.
27. מעשה נועז שעשית: הלכתי לדבר עם מישהו שכבר הרבה זמן שמתי עיין עליו סתם ככה בלי שום תוכנית או מזימה.
(מה? בשביל יצור ביישני כמוני זה השג.) 28. מעשה טיפשי שעשית: יותר מידי.
29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: על הסטיות שלי כבר דיברתי מקודם.
30. תופעת טבע שמקסימה אותך: הזוהר הצפוני.
31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לצערי כלום.
32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? האמת היא שאין לי מושג... 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: קורט קוביין. 34. אני מפחד/ת מ...: להיות לבד. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, צרפתית וקצת ערבית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: לנגן על הגיטרה שלי יותר טוב, אני נשמעת כמו כלב שמתנגש בפח.
37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שנות ה90 תקופת הגראנג' כדי להיות בהופעה של נירוונה. או אולי שנות ה80, זה נראה כיף. 38. המוטו שלי בחיים הוא: "לא משנה כמה רעים החיים שלך, לעולם אל תתן לעצמך להפוך לפקצה!"
39. את/ה מאמינ/ה באלהים? נופ. אתאיסטית.
40. מהי המילה האהובה עליך? dream
(אל תשאלו.
) 41. מהי המילה השנואה עליך? "כוסעמק" נמאס לי לשמוע את זה מכול הערסים המעצבנים האלו. :-{ 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שיר שלמי ששר אותו יש קול באסי ועמוק, סולו גיטרה בעל רגשות. 43. מה מכבה אותך? קול צייצני. :-{ 44. מהי הקללה האהובה עליך? FUCK, Get lost 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? גיטרה חשמלית. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? הקול של המורה שלי למתמטיקה. (בעצם של כול המורות שאי פעם היו לי למתמטיקה, למה תמיד יש להן קול כזה מעצבן?
) *מתייאשת* אני אמשיך אחר כך.

RaSmUs iT

New member
פונצייה! ../images/Emo24.gif

גם לי יש אבק מתחת למיטה חחחחחחחחחחחחחחח רגע אני שולחת לך פרטי..

RaSmUs iT

New member
ועוד משו ששמתי לב רק עכשיו..

האם קול ציפציף מכבה אותך?!??! ~לאורי! לאורי! we still love you
~

FreeLanceR2

New member
וואי שאלון!!!

שם: לי גיל:15 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מדליקה טלוויזה 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? סוגרת את האור 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? מתי באים הביתה 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך?חום 6. מה מעורר אותך? גשם 7. מה מרגיע אותך? שקט 8. ההרגשה הכי טובה היא- שמצליחים משהו שמנסים הרבה זמן 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- שלא מצליחים 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בבית בשקט,או עם חברים 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה ערימה של דיסקים 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: איימי-לי9(הלוואי) 13. 5 תחביבים שלך: מוזיקה,נגינה,סרטים,ריקוד,ריצה 14. 5 תכונות טובות שלך: מצחיקה?נחמדה,עוזרת 15. 5 תכונות פחות טובות שלך:אדישה,מתעצבנת בקלות 16. זיכרון טוב שלך: אמרו לי שאני נוסעת ללוס אנגל'ס 17. זיכרון רע שלך: סבתא מתה.. 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים או ספרייט 19. ובלילה? אותו דבר 20. מקום בו היית רוצה לבקר? תאילנד 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ניו זילנד 22. מה יש לך מתחת למיטה? נעליים,ערימה ענקית 23. האיבר הכי סקסי אצלך: עיניים,אצבעות 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? חופש 25. ספר על רגע מאושר בחייך: לא יודעת 26. שתף בתקרית מביכה: נרדמתי בשיעור תנ"ך 27. מעשה נועז שעשית: שתיתי ציפס עם מיץ ענבים וקטשופ 28. מעשה טיפשי שעשית: שתיתי ציפס עם מיץ ענבים וקטשופ בשביל שקל 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: מכורה למסטיקים 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: גשם,שלג 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: שום דבר 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? במאית 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: לאונרדו דה וינצי 34. אני מפחד/ת מ...: עכבישים 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית,אנגלית,צרפתית וערבית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: ציור 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? תקופת הדינוזאורים 38. המוטו שלי בחיים הוא: music is life 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? כן 40. מהי המילה האהובה עליך? זמן 41. מהי המילה השנואה עליך? מגעיל 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?שקט 43. מה מכבה אותך? אנשים פסימים 44. מהי הקללה האהובה עליך? fuck 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? גשם 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? מכוניות 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? קרימינולוגיה 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? רפואת שיניים 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? what's up 50. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? הרים 53. לישון או לקום? לישון 54. בזבזן/ית או חסכן/ית?בזבזנית 55. קור או חום?. קור 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אוסטרליה,חברה 59. למי את/ה מתגעגע/ת? אף אחד 60. מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? גיטרה דברים אהובים: 61. צבע: כחול,שחור 62. בעל-חיים: כלב ים 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): האלכימאי 64. סרט: יותר מידי 65. שחקן: סמואל.ל.גקסון,ואל קילמר 66. שחקנית: שרה מישל גלר 67. דיסק:כרגע evanescence-origin 68. שיר/ים: Inme-neptune כרגע 69. מאכל/ים: פיצה 70. מקום בילוי: בית קפה,קולנוע 72. עונה: חורף 73. מקום להעביר בו חופשה:אילת,הוואי 74. רכב: לא משנה לי 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: חברה שלי 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:כן,והוא גם לא ידע 77. עשית משהו מסוכן?בטח,הרבה דברים 78. נשארת ער/ה כל הלילה? כן 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כל הזמן 80. פחדת מהחושך? לא 81. נרדמת בשיעור? כן,תנ"ך 82. מה היית משנה בעצמך? גובה? 83. לא היית מסתדר/ת בלי? מוזיקה 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?אוסטרליה 85. יש/אין חבר/ה? אין 86. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?נראה לכם? 87. מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? עוד 36 שאלות ועוד כמה שאלות בונוס ממני, שמצאתי בכל מיני מקומות וכדומה - 88. תסלחו לי שצינזרתי את השאלה הזאת? מה פתאום? מה צנזורה עכשיו? 89. הדבר שתסכימו לשרוף עליו יום שלם:סרטים 90. הקניון הכי שווה שהיית בו:איזה קניון ברומניה 91. 5 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק" כשאתה בא לקניון: הכל בדולר,תומר,גריפ,טינקרבל 92. 5 סדרות שהכי אהבת מהטלויזיה:באפי,הישרדות,זהות בדויה,24 93. האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מגניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר כן ללמוד ללשון ואתה מתחמק? (כמו ללמוד למבחן במתמטיקה?)כן,ללמוד ללשון 94. לך להתכונן יא זבל!!!!!! חיח חיח חיח יש לי יציאות כאלה לפעמים. לא רוצה,לשון זה פוי 95. היום שצריך למחוק מהשבוע: ראשון,בבקשה זה רק יום אחד מה איכפת לכם למחוק? 96. אוכל ארוחת בוקר בקביעות?כן 97. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?כן,אז משנים 98. חווית אהבה חד צדדית?כן 99. מרגיש רע כשמרכל על אחרים?תלוי על מי 100. זכית בהגרלה כלשהי?כן,נוסעים ללוס אנגל'ס!! 101. שומע עכשו מוזיקה?ברור,Ash 102. יש לך חיית מחמד?2,כלבים 103. יודע מהי הודעה נעוצה (+הסבר!)?הודעה,חשובה שנשארת בראש הרשימה של ההודעות?מאיפה לי? 104. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)צרפתית וערבית,וקצת יפנית האם קרה לך... 105. שהתאהבת במורה?לא 106. שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? (ולא ראית אותו בעבר)כן הרבה פעמים 107. לבלוע כפתור? עדיין לא,צריכה לנסות.. 108. להכניס ללקסיקון מילה חדשה (+דוגמה)?לא 109. לתקן מורה על שגיאה?כל הזמן 110. להתקע במגלשה?יאפ 111. לשנוא שם מסוים בגלל מישהו?ברור ברגעים אלו ממש,האם אתה: 112. צריך לשירותים?כן,די דחוף דווקא 113. שומע מוסיקה?זה לא היה כבר,כן עכשיו זה Inme 114. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן 115. תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה?כבר מהשאלה השנייה 116. על מי אתה חושב עכשיו?זה מ-Inme 117. מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא חמוד 118. מה אתם חושבים על החתימה שלי?צפרדע חמודה 119. חורף או קיץ?חורף 120. חצאית או מכנס?מכנס 121. ערוץ 10 או 22?10 122. אבטיח או אפרסק? אבטיח 123. אוסטרליה או ארה"ב?אוסטרליה 124. ברזיל או תאילנד?תאילנד 125. כדורגל או כדורסל?כדורסל 126. ערבית או גרמנית?גרמנית 127. ישראלי או לועזי?לועזי 128. ת"א או חיפה?ת"א 129. שוקו או קפה?קפה 130. ים או בריכה?ים 131. הרים או חופים?הרים,לא היה כבר? 132. בורקס או פלאפל?פלאפל 133. מים או מיץ תפוזים?מים 134. גבינה צהובה או לבנה?לבנה 135. זכר/נקבה:נקבה 136. גובה: 1.50 137. משקל:בערך 42 138. מידת נעלים: 37-38 139. מס' הפורום/קומונה האהוב בתפוז:לא יודעת,הרבה 140. כמה סוכר בקפה/תה? יותר טעים בלי,או עם דבש 141. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?6 142. מהו מספר המזל שלכם?8 143. כמה חברים טובים יש לכם? לא ספרתי

Keenan RiP

New member
תור שליסקי..../images/Emo11.gif

שם: ברק גיל: 15 וחצי 1.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? סוגר את השעון מעורר בעצבים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? אומר לילה טוב ליולה:] 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? "מה?! איך 8?"
4. מהו צבע העיניים שלך? ירוק..חום כהה..אין לי מושג:/ זה משתנה..יש כאלה שאומרים שזה אפור
5. מהו צבע השיער שלך? שטני 6. מה מעורר אותך? מים קפואים 7. מה מרגיע אותך? מוזיקה שקטה..או סתם מוזיקה שבא לי באותו רגע 8. ההרגשה הכי טובה היא- לחבק את חברה שלי:] 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- להיות חולה 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? איך שיוצא.. רק לא בבית לבד 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה בס:] 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: לא זוכר.. 13. 5 תחביבים שלך: סקט,מוזיקה,גיטרה,מסנג'ר,חברים 14. 5 תכונות טובות שלך: חחחחח 15. 5 תכונות פחות טובות שלך: 16. זיכרון טוב שלך: התעוררתי בבוקר והסתכלתי מחוץ לחלון והיה שלגP: 17. זיכרון רע שלך: הלכתי מכות עם חבר טוב שלי.. 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים,קולה,בירה,לימונדה..מה שיש 19. ובלילה? אני ישן בלילה, אתם שותים בשינה? 20. מקום בו היית רוצה לבקר? נשר
21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: נשר
22. מה יש לך מתחת למיטה? רצפה? 23. האיבר הכי סקסי אצלך: הציפורן של הבוהן ברגל..אנערף.. 24. מה רומנטי בעיניך? להיות עם מישהי לאור נרות.. מה סקסי בעיניך? ציצים
25. ספר על רגע מאושר בחייך: נשיקה ראשונה 26. שתף בתקרית מביכה: 27. מעשה נועז שעשית: 28. מעשה טיפשי שעשית: קיללתי איזה מורה והוא בדיוק הופיע מולי ולא שמתי לב 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: לנגוס ציפוניים? לא'דע 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: ברקים
31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: חציתי כפר שלם (כפר יונה) והייתי ב12 בלילה ליד בתים של אתיופים..נראה לי 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? מה שיבוא 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: סבא שלי 34. אני מפחד/ת מ...: דברים מפחידים..חע 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? אנגלית,עברית,קצת רוסית..קצת יפנית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: להגיע לאיזה טון שאני רוצה (שירה)[ 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 38. המוטו שלי בחיים הוא: אני אוהב את יוליה:] 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? לא 40. מהי המילה האהובה עליך? מציק! 41. מהי המילה השנואה עליך? כפרה 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא'דע..מוזה? 43. מה מכבה אותך? כשלוחצים לי על off 44. מהי הקללה האהובה עליך? סעמק? 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? כשמכוניות נוסעות על כביש כורכר.. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? של השעון מעורר על הבוקר=\ 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אה? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? בנאות..אנערף 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? ראה שאלה 39 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל
51. שוקו או וניל? וניל 52. חוף או הרים? גם וגם 53. לישון או לקום? לישון 54. בזבזן/ית או חסכן/ית? חסכן 55. קור או חום? תלוי כמה 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? יפה
57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? שאלה מפגרת 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם חברה שלי, לא משנה איפה:] 59. למי את/ה מתגעגע/ת? ליותר מדי אנשים 60. מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? יוליה:] דברים אהובים: 61. צבע: כחול,שחרו 62. בעל-חיים: חשופית 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): האיש שחשב שאשתו היא כובע 64. סרט: fight club! 65. שחקן: Alexis Denisof חח ווסלי מאנג'ל:] 66. שחקנית: קירסטן דאנסט 67. דיסק:Hoobastank - The Reasonאל תהרגו אותי
68. שיר/ים: כל השירים של מיוז
69. מאכל/ים: הכל!P: כמעט..חח 70. מקום בילוי: כל עוד יש אנשים טובים זה לאמשנה לי 72. עונה: כל עונה והיופפי שלה:] 73. מקום להעביר בו חופשה: 72* 74. רכב: אוטו? 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: סבא שלי 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מאט:] 77. עשית משהו מסוכן? כן 78. נשארת ער/ה כל הלילה? חח אפילו שניים 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כן 80. פחדת מהחושך? לפני שנים 81. נרדמת בשיעור? כן 82. מה היית משנה בעצמך? שאני כ"כ רזה 83. לא היית מסתדר/ת בלי? מיוז 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? נחיה ונראה 85. יש/אין חבר/ה? יש
86. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא:/ 87. מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? אנערף ועוד כמה שאלות בונוס ממני, שמצאתי בכל מיני מקומות וכדומה - 88. תסלחו לי שצינזרתי את השאלה הזאת? לא! 89. הדבר שתסכימו לשרוף עליו יום שלם: יולה
90. הקניון הכי שווה שהיית בו: סינמה סיטי? 91. 5 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק" כשאתה בא לקניון: טאוור,כליזמר,מקדונלדס,ממתקים,חנות שטויות 92. 5 סדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: חברים,אנג'ל,שנות ה70,סמפסון,אד אד אדי 93. האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מגניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? (כמו ללמוד למבחן במתמטיקה?)לא
94. לך להתכונן יא זבל!!!!!! חיח חיח חיח יש לי יציאות כאלה לפעמים..חחח 95. היום שצריך למחוק מהשבוע: רביעי 96. אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא אוכל בכלל 97. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? לא..חביב לי דווקא 98. חווית אהבה חד צדדית? כן 99. מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא..מוהא
100. זכית בהגרלה כלשהי? כן 101. שומע עכשו מוזיקה? כן 102. יש לך חיית מחמד? לא 103. יודע מהי הודעה נעוצה (+הסבר!)? כן, אין לי כוח! 104. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) קצת רוסית ויפנית האם קרה לך... 105. שהתאהבת במורה? יאקקקקקק 106. שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? (ולא ראית אותו בעבר) כע 107. לבלוע כפתור? לא..חח מה?! 108. להכניס ללקסיקון מילה חדשה (+דוגמה)? כן..גרא 109. לתקן מורה על שגיאה? כן 110. להתקע במגלשה? כע 111. לשנוא שם מסוים בגלל מישהו? אנה ברגעים אלו ממש,האם אתה: 112. צריך לשירותים? ךא 113. שומע מוסיקה? כן 114. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? תודה שהזכרת..לא 115. תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה? אה? 116. על מי אתה חושב עכשיו? יולה:] 117. מה אתה חושב על אותו אדם? כמה שאני אוהב אותה (*אווווווו*) 118. מה אתם חושבים על החתימה שלי? גרא 119. חורף או קיץ? גרא 120. חצאית או מכנס? מכנס(יים) 121. ערוץ 10 או 22? 22 122. אבטיח או אפרסק? אבטיח:] ניאם 123. אוסטרליה או ארה"ב? אוסטרליה יותר שאווה:] 124. ברזיל או תאילנד? סין סין, תאילנד תאילנד 125. כדורגל או כדורסל? none 126. ערבית או גרמנית? איחס:/ אבל בעקרון גרמנית 127. ישראלי או לועזי? תלוי מה 128. ת"א או חיפה? חיפה:] 129. שוקו או קפה? קפהההה 130. ים או בריכה? בריכה 131. הרים או חופים? זה היה כבר.. 132. בורקס או פלאפל? פלאפל 133. מים או מיץ תפוזים? מיץץץ
134. גבינה צהובה או לבנה? גבינצ 135. זכר/נקבה: אני? זכר.. 136. גובה: 1.78 137. משקל: לאזוכר..60 ומשהו 138. מידת נעלים: 45,46,47 139. מס' הפורום/קומונה האהוב בתפוז: 86!!
140. כמה סוכר בקפה/תה? 1 141. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 142. מהו מספר המזל שלכם? 5 143. כמה חברים טובים יש לכם? אממ.. 3 ככה נגמר!!!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה