שאלון

Ivy Riddle

New member
../images/Emo3.gif שאלון

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? תהנו

Ivy Riddle

New member
עונה../images/Emo96.gif../images/Emo85.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחזור הביתה
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כמו 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אורירי ומריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?
בוא נאמר שלא 24 שעות 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של זבוב
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?
luka לחברים סתם משהו בפלאפון למשפחה ללא מוכר הפיג'מות 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סנייפ
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? דבר שנקרא- כל שאר הבגדים בכביסה 11. האם יצא לך לשבור קיר?
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? יש לי
טוב אז אורבינג טלקנסיס (כמו לפייג') ושליטה במזג האוויר 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? באמת תהיתי לאן השקית נייר חום נעלמה
14. יש לך כרטיס תלמיד?
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא של ביי בונוס
16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? יש לי
והדמות הראשית היא שילוב של אנשים 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מי אמר שלא
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם כלבים
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2. בספק.
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? ספר, מחשב, נייר, טלוויזיה, טלפון, אוכל, שתייה ומישהו להיות איתו. ובכלל למה ללכת מרצוני לאי בודד
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מכונית
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אנגליה או ארה"ב. למה
כי זה מגניב
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? אבוי
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? המוח המעוות שלי
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?לא לשנות. פשוט לקבל את היכולת להגיד מה שאני חושבת על בנאדם גם אם זה כואב 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לא עושה קולות 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לעולם לא עולם של ניל גיימן
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?
36. האם אתה חבר בכת השטן?
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?
38. האם אתה אלוהים?
39. האם אתה סובל מפיצול אישיות?
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא
41. מה המסטיק האהוב עלייך? תותי פרוטי 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
44. האם ננשכת ע"י עז?
45. מה מעיר אותך בבוקר? אבא שלי או השעון הביולוגי שלי 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כמו ונילה סקיי 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?
dunno 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אוקיי 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3. אחת שאני ישנה עליה. אחת של איה מפו הדוב ואחת של הארי פוטר
50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אולי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?זמרת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? עלה 54. על מה אתה חושב כרגע? שאני צריכה ללכת לישון בקרוב 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
לא עשו וגם לא יעשו 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אוכל מגעיל
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? לא יודע

tribe spirit

New member
גמני!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?ירצה לחזור לחלל 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?כזה כאילו
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?הכללל!!!!בריטי בעיקר בעצם.קדבורי זה יאמ! 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?המוני המונים.ואני עדיין ארגיש עייפה.אניצריכה לעשות שוב בדיקות דם. 5. באיזה צבע הפוני שלך?אין לי פוני,זה מכוער
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בזבזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?כרגע זה מרי לנצח 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?מקסים
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים!סקוצ'ים זה לא טוב,ריצ'רץ' זה מכוער... 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?מממ...גבריאל מסודות החיים.. 11. האם יצא לך לשבור קיר?לצערי לא.מחכה ליום הזה בקוצר רוח. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?יש לי נטייה לשדר לאנשים גלי מוח ולהשפיע על מחשבותיהם... 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?בגלל שאנחנו לא אמריקאים תנס גוד נו אפנס-פלסטיק לבן.שניהם גרועים לסביבה.. 14. יש לך כרטיס תלמיד?כן,אף פעם לא השתמשתי בו 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?יש מצב...לא זכור לי. 16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?צהוב!סתם,ירוק. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו?יוסי או יוחנן. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?קיצה
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?אאוץ'...בעסה להם. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אני עצמי אנוכי והחתול.סתם,אף פעם לא היתי כותבת ספר
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).סגול חציל עמוק דהה?!סתם.אבל יש לי גלימה של פוריםפ שחורה עם טאצ'ים אדומים. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?אני לא לומדת פיזיקה
אבל אני מניחה שהוא יצטרך כמה ימי שיקום בבי"ח 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?שאלה טובה.כנראה שאף פעם לא הכירו להם את העולמות המופלאים של הכדור הלבן.(חח...תחשבו על התשובה בלי ההקשר של השאלה) 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי הם טיפשים מדי כדי לקבל את הזכות לקבל מחלה חתולית. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?רק אחד.צהוב,כמה צפוי. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?אוהווו...כמה וכמה וכמה פעמים. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?מממ..המוני דברים.חתולים מוזיקה אינטרנט טלפון שוקולד וכמה אנשים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?דיסקים בהמונים ובגדים בזארה
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?לונדון.שלמות עולם. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?מממ...השתוללנו קצת היום,מה? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?טרלללללללם.לא דעת... 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?גוף,כי הוא מגעיל. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?פררר... 34. מה היה הספר האחרון שקראת?אני באמצע המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה,לפניח זה בריג'יט ג'ונס הראשון. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?בטח!כת החולקי מוח! 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא אני אוהבת חתולים... 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?משו לא סוריאלסטי. 38. האם אתה אלוהים?לא כרגע. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות?קל 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?כי כל דבר שמגיע בטעם פסיפלורה הוא אקזוטי. 41. מה המסטיק האהוב עלייך?מאסט למיניהם.? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא זכור לי 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?איכס כן.חופרישמן בת"א הוא מקום לא משו בלילה. 44. האם ננשכת ע"י עז?לא נראה לי.תמיד מצאנו שפה משותפת. 45. מה מעיר אותך בבוקר?אמא וחמישה צלצולים בשעון של הפלאפון. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כרגע?מערבולת סגולה תכולה כחולה אפורה עם טיפה גוונים של ירוק גבעול וורוד פוקסיה. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?פאק אוף,אוקיי? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא,יש בזה המון קלוריות 49. כמה כריות יש לך על המיטה?אחת שאני ישנה עליה ועוד שתיים כאלה קטנות. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?יש לי כשרון טולרנטי מדהים לשאלונים. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?סביר להניח שמישו שראה איתי סרט. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?הכל,מורה זמרת דוגמנית רופאה... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?הממ..אייל. 54. על מה אתה חושב כרגע?שהפורום הזה גורם לי לחייך 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?לצחוק עליה איתה ולצחוק עוד יותר מזה שהיא לא קולטת את זה. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?אורטל 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?הייתי עושה לו קיצי קיצי ומקווה שלא יברח 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?דג על מצע חסה ברוטב אפרסקים.אבל אפשר להחליף את הדג בטונה צמחונית מטופו?(אני מושפעם קשות מאיי לאב האקביז) 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?מממ...פשוט אומר להם ואראה להם את נחת זרועי אם לא יסכימו. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?חח...אייל. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?כמו שהוא נראה בכל שעה ביום-ג'יפה. 62. מה עושה לך את זה?ידיים ושוקולד.שילוב של שניהם-מעולה. 63. מה זה היפי?ייפי שהוסיפו לו ה.בנאדם במצב ייפי! 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?המוני המונים.החל בשוקולד,דרך דאפי וכלה בשירלי המלכה הבלתי מעורערת. 65. מה היית בגלגול הקודם?מיאווווו! 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?מיאוווו!או איזה ביצ'ית קרה כזאתי כי נורא בא לי. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?מממ...אני. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?בטח!תשאלו את דפי.גרררר...מעיין. 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא,הם חמודים.

tribe spirit

New member
המשך../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

ביקשו לקצר,אז חילקתי לשניים
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?שוקולד!וקצפת. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?כל החורף הזה,דלקת גרון רדומה שמתפרצת פעם בשלושה שבועות בגלל סירובי העיקש ללקיחת תרופות. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?דהה החורף הקר מייבש את השיער וגורם לנשירה! 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?בער,יותר בכיוון של מטריד אינטרנטי אלמוני שידע עלי הכל.ואני עדיין לא יודעת מיזה אבל הוא גרם לי לאבד את אמוני בבני אדם. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי?בקבוק קולה.הוא לא סמל מין. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מממ...הסטוריה ספרות אזרחות. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?ארצח את מעיין. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?ממ..אהנה לכמה דקות מהפוזה הפרופסורית ואגלח אותו כל עוד נפשי בי. 78. על מה תקבל פרס נובל?על גילוי הנוסחה הבסיסית של מספריםפ ראשונים(מושפעת מהמקרה המוזר של הכלב בשעת לילה) 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?כל הזמן. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?דהה דיפסי!טינקי וינקי הומו,פו מטומטמת,ללה חמודה אבל מעצבנת משו.הכובע של דיפסי עושה לי את זה,יחד עם הירוק הזרחני.. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?הדיסקים שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?ממ..לא זכור לי.אני נמצאת בהכחשה כל חיי.אה שליקקתי לחברה את האוזן.אמת או חובה.כמה בוגר. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?טופס 005. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?את דומה לאחותך 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני והחצי השני של מוחי 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?כשאני אקבל פרס נובל אני אגיד לכם.והא כן מתחלק,רק לא לרינטג'ר(רק גיתע תבין
) 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?נפט!נפט!הוא הורס את העולם!(האקביז) 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?בשר. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?אני לא רצה,אני עושה פלדנקרייז. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?ממ...כל דבר? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?מממ..אניח אברר ואגיד לך מתי הפגישה מחר. 92. מה חי בעליית הגג?שיר 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?פגישה לילית.סתם. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?827 ככה... 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת עליו. 96. למה מגלחים כבשים?כדי שאני אוכל להתגרד כל החורף מהסוודר,וללמוד לסרוג. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?כן,אבל צריך שלושה.הו דילן מקרדרמוט... 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.שיואו כאילו מה נראה לך יא גנו2ה??צכלצ זה 100מם! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??כי הוא שמע שמזריקים תרכיזים מאחרוי השירותים הציבוריים. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?כי אני פסיכית משועממת בעצמי?

Ivy Riddle

New member
המשך../images/Emo96.gif../images/Emo85.gif

61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא מסורק 62. מה עושה לך את זה? עיינים כחולות ומחמאות 63. מה זה היפי? איש של שלום ואחווה לעולם בשנות ה60 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? וולדמורט 65. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כנ"ל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לא יודעת 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן. אני צינית 69. האם אתה בעד אונס דובים?
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? גלידה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שבועיים. וירוס קשה מאוד
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? דובון אכפת לי. למה? כי אני לא סובלת אותם 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? זה לא משנה במילא שנה אחרונה ואני נפטרת מהכל 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני לא
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? מה זה השאלון הדפוק הזה? 78. על מה תקבל פרס נובל? ספר
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?
טלטאביז זה לא סקסי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך בזמן האחרון? ש*** ו... ו@@ ואז^^^ ו%& 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שאלון במ"מ והשאלון הזה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אמרתי לךץ אבל זה סביל. אבל אני לא סובלת תמילה כוסית 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? וולדמורט 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?
מ"מ
לללללאאאאאאאאאאאאאא
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה דוחה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חרדל ומיונז 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי להתחמם. מאיפה לי
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אלכוהול אולי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? לא יודעת 92. מה חי בעליית הגג? עכביש 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? תוכנית משלי? וואו. אמ..אני יחזור אליכם בקשר לזה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 5 אולי 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ
בתקווה ששום דבר לא יתפוצץ
96. למה מגלחים כבשים? כדי שלנו יהיה סוודר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בא לי לאכול 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אני ממש אבל ממש לא רוצה להגיע לזה
99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? מי זה ג'ורג' 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם:(לא צריך להגזים) מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי לא היה משהו אחר לענות עליו

אז עכשיו אני עונה על זה ../images/Emo150.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? מאיפה אני יודעת... ילך לאכול פאלאפל =P 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ו... אויש.. רגע.. זאת אות.. =P... מילה??? מישום (אבל רק במבחנים) 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן.. =] יאמייי... 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה שבא לי... =].. אבל בגדול לא יותר מ 12 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? נו.. שמעתם?? אני עשיתי קולות!! 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? the rison 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? תלוי איזה תחתונים אלו..ואיך הן נראות... 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? יש לי עם שרוכים.. ויש לי עם ריצ ראץ 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שום דבר שבעולם!!! לעולם לא!!! פשוט לא יקרה... 11. האם יצא לך לשבור קיר? אף פעם... אבל שברתי דלת.. נחשב?? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? יש לי מטה כסמים ואיתו אני יכולה לעשות כל מה שבא לי =] 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק יותר נוח... אבל נייר יותר טוב לסביבה.. אז אין לי מושג 14. יש לך כרטיס תלמיד? בטח 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? יש לי כרטיס מכבי.. 16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום (דםםם =]) 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מישו קרא לי?? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? נוראית!!! מישעושה את זה הם אנשים רעים! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? מאיפה לי... קודם צריך להתחיל לכתוב... 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).גלימה כתומה יפה וארוכה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אם זה המורה מהבצפר שלי.. אז לו לא קורה כלום... אבל למי שנמצא מתחתיו.. אוווו... הם מסכנים.. =P ימחצו למוות. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם גדולים מידי ולא יכולים להשטתח על הריצפה בקלות 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? לא יודעת.. מי אמר שהם לא יכולים? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 4... 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? ליועצת פעם.. הייתי צריכה לקבל טלפונים של בוחנים כדי לקבל פתור משגיאות כתיב באנגלית 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דיסקן + דיסקים ואת החברות שלי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? חולצה של סימפוני אקס.. ואחרי זה הייתי קונה עוד אחת וגם מלא דיסקים שלהם ושל דרימ ושל מיוז =].. ואחרי זה הייתי קונה חולצה של סימפוני גם לעופר.. כדי שלא ירצח אותי מרוב זעם על זה שלי יש ולו אין =P 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ניו זילנד.. כי זה מקום מהמם 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מה??? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? חלום או מציאות? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אהה... גובה (כי אני נמוכה...), ואולי קצת בטן.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? ספר...ספ...ססס.. =P 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אהה... הילדה שאהבה את טום דורדון/סטיבן קינג. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לעעע.... 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא ממש.. אבל ביקרתי פעם בבית שלהם.. הייה מגניפ 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את הסמל של דרימ 38. האם אתה אלוהים? אולי.. מי יודע.. =P 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? ברור.. הוא לא אוהב את השאלון הזה 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא חםםםםם 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מאסט מנטה או מאסט פטל לימון 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן... 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן... 44. האם ננשכת ע"י עז? לא.. זה לא קרה לי 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא והשעון בפאלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? בצבע כחול כהה וסגול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? איפה אני?? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? עזבו תי.. באמא שלכם. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ברור!! אני בן אדם עם מלא רצון

והנה ההמשך =] ../images/Emo150.gif

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? איזה ערס אחד 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? דיילת/עורכת דין.. היו הרבה.. כל שנה החלפתי מקצוע 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? גשם 54. על מה אתה חושב כרגע? כואב לי הראש.. ואני מתה כבר שיגיע הערב ושנשתכר! 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להרוג אותה בעינויים.. חיחיחיח 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אין לי מושג... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממשיכה ללכת כאילו כלום.. למה מה?? הייתי אמורה לקפוץ במקום או משו?? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משו מגעיל במיוחד... 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אשן על עדשה =] 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מאיפה אני יודעת.. מישו ערוםםם?? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? חלק ויפה.. =] 62. מה עושה לך את זה? כמעט הכל (אני ילדה ממש חרמנית.. נעים להכיר).. אבל בגדול עיניים, תחת, ומבנה גוף. 63. מה זה היפי? מישו שמאמין באהבה, שלום, סמים וסקס חופשי (האחרון הכי חשוב =] ) 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אני סוגדת לסימפוני אקס ולדרימ... למה??? איך אתם יכולים לשאול למה??!!?? כי הן פשוט להקות כלכך טובות!!! 65. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת... מקווה שמשו חמוד. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אני רוצה להיות בן...=].. בן מטאליסטי קשוח כזה.. =] 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני...=] 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא.. אני מגדירה את עצמי כנחמדה (אנשים אחרים.. אההממ עופר =].. טוענים שאני רשעית... אבל בצחוקים =] ) 69. האם אתה בעד אונס דובים? תלוי איזה... אם זה דובוני אכפת לי אז אין בררה... הם אונסים אחד תשני... 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שניצל תירס.... יאמיייי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שנה שעברה... שפעת אלה מה. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא רוצה להראות יותר מבוגר כזה 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא... לפחות עד כמה שאני יודעת.. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? דובון אכפת לי... הוא לא מסחרי.. =] 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אהה... לא יודעת... כל מה שאני לומדת כייף לי.. אני פשוט לא סובלת לקום מוקדם וזה.. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני ארצח מישו בעינויים.. הכי סבבה... או שאני האנוס מישו... חיחיחי 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אין לי מושג... קודם אני אצתלם.. ואז אני אגלח 78. על מה תקבל פרס נובל? על... על... על זה שאני אשיג שלום.. או על ספרות 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברור... מי לא?? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אני לא ממש זוכרת תשמות שלהם.. אבל הסגול ההוא 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי... 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת.. באמת שלא... 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הציון הגשה שלי במת' 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אין דבר כזה... 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני וחברות שלי... חעחעחע =] 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? זה כן מתחלק!! יוצא 1.5 ... איזה דפוקים...=P 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם מסכנים... הם מתו בצורה טרגית... וגם כי הם מלוכלכים.. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גמבה, בצל, פלפל 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי לשרוף קלוריות והלכנס לכושר... אווו... סתם כי המורים הם סדיסטיים ואוהבים לראות אותנו סובלים... איך שבא לכם! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? לא יודעת... 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אתה גבר אתה... כלכך בא לי עליך 92. מה חי בעליית הגג? אני... =P... וחיית החושך הקטנה 93. איזו תוכנית טלויזיה אתה הכי רוצה להנחות? שום תוכנית.. מי בכלל רוצה להיות בטלויזיה... אבל אני רוצה לערוך את מגזין המוזיק "זה רק רוק" ב 24 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצת עליו. 96. למה מגלחים כבשים? כדי לעשות סודרים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סבבה... אם תרקוד איתה אז בכייף. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. Xני חולע עליך מXמי 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כדי לעשות חיים בין העצים 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי גם אני ילדה משועממת.. רק שאני יושבת בבית ורואה טלויזיה..

קטרפי

New member
גם אני רוצה ../images/Emo110.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל הרבה עוגיות 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? עוגייה 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לא יכול להחליט, אבל אתמול אכלתי שוקולד עם קרם תפוז. יאאמי
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? רצוף¿ אין לי שמץ של עוגייה, אני כול הזמן מתעורר באמצע 5. באיזה צבע הפוני שלך? חום כהה 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? עוגייה עוגייה עוגייה 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? every breath u take לא יודע מי שר את זה במקור, אם אתם רוצים לשמוע יש אותו בVDV של עוגייה מעבר לפינה 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? זה כמו של סופר שלומפר 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? נעלי בית עם ריצ`רץ` 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם יבטיחו לי 100 שקל בשביל זה 11. האם יצא לך לשבור קיר? כה 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לאכול הרבה ולהישאר רזה לאללה 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לא הולך לסופר 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא חוץ מזה שאני בכלל לא תלמיד 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? לאדע 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? שקד 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? קראתם לי¿ 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? ברברים 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? כתבתי כבר המון ספרים, והכול זה דמויות שהמצאתי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחור בחוץ ואדום בפנים ונדיה החוצפנייה קרעה לי אותה מתי שהיא נפלה וניסתה להחזיק בה בשביל לא ליפול 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נופל 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? איך את יודעת, אולי הם כן משחקים כשאת לא רואה¿ 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין מחלה כזאת 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 4 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כה 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? רפסודה וסירת הצלה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את הVDV של עונה 2 ו3 של השבט שייצא עד שיהיה לי מיליון דולר 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא הייתי רוצה לחיות, וככה! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יש לך גולה בנחיר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עוגילנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את האף, וככה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? דףדףדףדףדףדף 34. מה היה הספר האחרון שקראת? פיטר פן בפעם ה80, עכשיו אני צריך להתקשר לסתיו אבל אין לי כוח 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? עוגייה 38. האם אתה אלוהים? תסתכלו בכרטיסישי שלי ותדעו 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? תתפלאו אבל לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? תה הוא משקה אקזוטי¿ 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כה, ע"י זאת שאין לנקוב בשמה
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אח שלי שקם דווקא מתי שאני מנסה ללכת לישון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? צבע הלילה
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? עוגייה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אני לא חושב, אני יודע שכן

קטרפי

New member
המשך ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? בן אדם 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? עובד בלונה פארק (באמת) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכר 54. על מה אתה חושב כרגע? על השאלון המעפן הזה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לא להתקרב 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? זאת שאין לנקוב בשמה
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מלטף אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו מגעיל למדיי 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא יוכיח 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מאיפה אני יודע 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? ליפה רצינית 62. מה עושה לך את זה? בנות נמוכות
63. מה זה היפי? מישהו מאגניב שרוצה שלום בעולם אבל לא באופן פאקצי כמו מלכת היופי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כן, לך. ככה 65. מה היית בגלגול הקודם? אלוויס פרסלי 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יודע 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? התיק השבטי שלי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא, ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? עוגיות 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? בכיתה ז`, בשפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? זה לא פאה 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? שו סטוקר¿ 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? דובון איכפת לי, כי רק אותו אוהבת מישהי שווה
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספרות (לא שאני לומד עכשיו משהו אחר....) 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ירצח את במבי 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? כבר צמח לי, ואני כרגיל משאיר אותו עד שיימאס לי 78. על מה תקבל פרס נובל? על אכילת עוגיות 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לה-לה
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אני לא יענה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? זאת שאין לנקוב בשמה
ניטפלה אליי
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? להסתפר זה לא כזה נורא 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פריקים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי זה מספר ראשוני 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי אני צימחוני 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בשר 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך כי אין לי יותר שיעורי ספורט 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם היו מעקמים לי את האצבעות 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? ישך סיגריה¿ 92. מה חי בעליית הגג? מפלצת ירוקה 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? שעת עוגייה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על כפתור 96. למה מגלחים כבשים? כי הם זונות 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סבבה, בואי נירקוד ביחד 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. מ-א-מ-ם-! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי הוא רצה לתפוס בחורות 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי שיעמם לי (ועדיין משעמם לי

Tinkerblack

New member
אני

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחזור הביתה- et go home 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אם 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזזז קר בזזזזזזזז קר אני מיוחדת
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? מפגר 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אוהב ושופע 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ אני בעקרון לא רואה בעיה בזה 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא.. שאני זוכרת 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? חוש כיוון, קריאת מחשבות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? באיינבונוס 16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אצ'ום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? פופינס 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? ווף ווף 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? רע 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? מוסי *בוכה* 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שקוף 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? רזולוייצת הכבידה שלו מחושבת על ידי הגובה כפול המהירות לחלק לחומר בו הוא נמצא 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין להם אף 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי יש להם כלבת! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 0 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? חחחח כן(לכי לאבא
) 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? שום חחחח(הבעה משתלטת עלי) 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? וודקה- נדיה משפיעה עליי 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון- אין צורך לפרט 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יוו אתה יודע כמה זמן חיפשתי את הגולה בסדרה הזאת? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? מייגן המושלמת 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את החוסר טאקט כי שקד משפיע עליי 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? כאילו book? הוא עושה קולות של אוו כואב לי 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אני לא קוראת ספרים*גלגול עיניים* 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? הזוטיסטים הכת שלי ושל נדיה 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא אבל היום ניר המפגר אמר לי שאני כן 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אגב יש לי עוד מעט יומולדת אבל הייתי רוצה שיציירו לי לב 38. האם אתה אלוהים? לא שאני מודעת לזה 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא... כן... לאא! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי בירה זה בנאלי 41. מה המסטיק האהוב עלייך? עתיד ורוד במסטיק(רוני משתטלת עליי) 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? אממ ת'אמת שכן... 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? האמת גם שכן... 44. האם ננשכת ע"י עז? אם פלג נקראת עז או נדיה נקראת עז אז כן... 45. מה מעיר אותך בבוקר? אבא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחולים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? איזה חיים מאושרים היו(חחחחחח הצלחתי להצחיק את עצמי) 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה אני לא רעבה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? בעקורן יש לי איזה 4 כי אני אוהבת לישון עם שמונים כריות

Tinkerblack

New member
המשך

50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ננסה ונראה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? נמלה זעירה שדרכתי עליה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? תפוח וכך גיליתי את כוח הכבידה 54. על מה אתה חושב כרגע? על מתי ההורים יגיעו מלראותאת הבית 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? למה כאליו שיוו צריכים לעשות לה משהו כאילו דה כזה כאילו? למה הכל באלימות שיוו כזה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? גלעד שילך לעזאזל אמן 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי מביאה לו את הכלבה שלי שתבריח אותו קצת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? עיסה מגעילה לזרוק על פלג 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? יגנוב את נסי 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אברהם אבינו 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? ת'אמת מאוד יפה 62. מה עושה לך את זה? לא יודעת נראה לי שעיניים ושפתיים 63. מה זה היפי? קיצור של היפופוטם כאילו דה שיו 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אמממ אני סוגדת לבננות 65. מה היית בגלגול הקודם? חתול 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? צב סתם כי אני עייפה מהגלגול הזה בא לי קצת לנוח 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הייתי או מרת הקונדום שלנ דיה אבל הוא כבר אצלה, אז מליוניי נצות כאלו קטנות 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן אני הכי מרשעת בעולם מואההה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא חשבתי על זה עדיין 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? תפוחי אדמה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שבוע- אנגינה במקרה של בלונדה זה לפני שעתיים כל פעם שהיא תענה על זה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא נראה כמו בן גוריון 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא לא ידעתי מי זה 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ערבית לשון מתמטיקה אנגלית 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? יאנוס איזה גבר סקסי שאני רואה ברחוב 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני אהפוך להיות דוס 78. על מה תקבל פרס נובל? על ממציא האציטון ללא הריח המשוכלל שגם שם לך לק עצמאי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא שידוע לי 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה בא לי כל כך לאנוס אותך כל כך חושקת בה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי אך סתם 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?אממ התפלחתי ואז המורה שאלה אותי איפה הייתי ודי הייתי בלי מילים לענות לה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? כשהלכתי לבית ספר 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אמרתי לך 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פינקי והמוח- בלונדי והמוח 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי 4 לא מתחלק ב6 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה מגעיל 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפנים דרוסים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי לנצל את יכולת הנעליים להיות מלוכלכות 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הגלגול הקודם שלי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? עץ אתה נדיב כאילו לדעתי הילד מהעץ הנדיב היה מסומם 92. מה חי בעליית הגג? בעקון אני עוד חצי חודש 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? החיים של מייגן 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? שמונים אלף 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים? כדי שהן יקפאו מקור 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בא לי לרקוד סטפס מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. עד כאן כאילו דה שיוו מה יש לכם מפקצות מה הון עשו לך רע כאילו דה רדו מהן 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי הארי ישב בבית 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי גם לי שאעמם הלו גם לי אין חיים כאליו דה שיוו כזה

darkness calls

New member
איזה בידור עצמי../images/Emo3.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחזור מיד הביתה ויקרא לחברה שלו מהשכונה שיפוצצו את כדה"א כי האנושות הורסת אותו
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? נאממ? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אממ.. חלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא הרבה.. הוכח אחרי ניצנים >< מקסימום 12.. 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בטוח לא בזזזז, זה מדגדג בלשון
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? Sweet child o' mine של גאנז =] 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לבנים זה מגניב XD 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים! 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? מחסור בבגדים או כסף
11. האם יצא לך לשבור קיר? לא
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לקרוא מחשבות..
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? שקיות נייר זה הכי מגניב! 14. יש לך כרטיס תלמיד? שזה?.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן! בהמון ווליום!
16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? שניהם בגוונים כהים =] 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? סניף :] 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? נחוץ
סתם.. מתלהב
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? מישהו דמיוני 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אינלי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נזכר לטובה יותר ממה שהוא היה 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? בלאט טוב שהם לא! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם לא שומעים רוני סופרסטאר 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2 או 3 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? יאפ
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? חברים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? דיסקים :] 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? קיימברדיג', אנגליה.. עיירה ממש כמו בסרטים, באמת מקום נהדר לחיות בו :] 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? חההההה! ? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את השומנים שלי
להחליק את השיער שלי ושיהיה פחות נפוח >< ושיהיו לי אצבעות פחות ארוכות ברגליים. כי זה יפה
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? אררר אררר נביחה קולומביאנית! ^^ 34. מה היה הספר האחרון שקראת? בורות 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? הו בהמונים
כת אלע"פ - אומרים לא לערסים ופאגים [עומואים, לא הומואים], חשל"ן - חביאר שולט לנצח נצחים, כת הסאדיסטים פירומנים ועוד.. =] 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי
38. האם אתה אלוהים? כן, אבל אל תגלו
39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? כן
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי בריטים הם שקסיים. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
הרכז נוער שלי!
44. האם ננשכת ע"י עז?
45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון מעורר של הפלאפון.. עם צלצול של My Immortal
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? סגול. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? רוני. רולז. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא, הפסקתי לאכול מקדונלדס, זה מגעיל
49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? לא.. כבר דילגתי על אחת
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מוכרת רהיטים
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? החשמלית החדשה שלי.. =] 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? ללכת איתה מכות!
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? החניכה שלי!
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? "איזה חמודדדד!"
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? פרק שלם של אפקט הפחד
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אלבש ורוד כל חיי, דה =] 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? בטח מישו מהפורום..
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? נהדר
62. מה עושה לך את זה? בנים עם עגיל בגבה.. כל עוד הם לא ערסים
63. מה זה היפי? איש שמתלבש בצורה שאנטית אומר "פיס" במקום סתם "היי" ומאמין בשלום ואהבה 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? רוני סופרסטאר, כי היא אמנית מוכשרת XD 65. מה היית בגלגול הקודם? כלבה.. זה כבר הוכח
66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? חתולה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אמממ.. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כי אני רעה. 69. האם אתה בעד אונס דובים? כן! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אין משו מסויים.. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה, פיזיקה [אבל זה רק שנה אחת אז אפשר לשרוד] או ערבית. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? חחחחחחחחחחחחחח
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אצרח ואנדה את עצמי מהחברה עד שהוא ירד בלייזר
78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? XDDDDDDDDDD 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? כולם רשע! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי.. איכ, חיות
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי לשרוף קלוריות כמובן
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כסף
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תעשה אותי
92. מה חי בעליית הגג? רולים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? נאי לא יודעת כלכך.. אנלא ממש רואה טלוויזיה.. >< 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מספיק
95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? כדי שלא יהיה להן חם בקיץ וכדי שיעשו מזה בגדים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? מה אכפת לי >< 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי קופים שוחים ימינה. 100. ועכשיו, לשאלה

YaEloNeT

New member
זה גנוב../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

*מוקדש לשירע וש"ס* 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? את מה שהוא עשה בסיבוב הקודם 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אבל 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כמעט הכול
אני מכורה
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? בינתיים, 12 וחצי. אבל היד עוד נטויה
5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מההההההההה 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? זה נושא כאוב
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מיוחד
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? נמ... תלוי איזה ורוד
11. האם יצא לך לשבור קיר? כע
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אתם לא רוצים לדעת
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום ממוחזר 14. יש לך כרטיס תלמיד?
15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? יאדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפונזל 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? אפצ'י 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? זוועתי. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בעצמי
21. באיזה צבע הגלימה שלך? כתום עוף קורס^^ 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? זה תלוי בכוח המשיכה
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? ככה
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שהם לא
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? *חושבת* 4. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? ברור. הייתי בטיפול של פסיכולוג במשך תקופונת, ואצל היועצת עדיף שאני לא אפרט
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? --- 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? הופעה פרטית של לירון לב
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? הולנד, ככה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איפה השניה?
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? אופס. כבר יש לי כזה
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הרגישות יתר שלי. זה פשוט לא בריא לכליות
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? *שקט* *דממה* *הס* 34. מה היה הספר האחרון שקראת? זבנג >< 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 160 36. האם אתה חבר בכת השטן?
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? גארפילדון
38. האם אתה אלוהים?
39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? מאז שפליצי אושפזה, לא. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא אקזוטי
41. מה המסטיק האהוב עלייך? תות 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
44. האם ננשכת ע"י עז? כמעט
45. מה מעיר אותך בבוקר? שלושה שעונים מעוררים, אח קטן, ואמא. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? *מסתכלת למעלה* לבן עם כתם שעושה אור 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? הומ. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?
. אני לא כמו שקד
49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? נחיה ונראה=] 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אח שלי
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מעצבת אופנה ושחקנית. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? השאלון הזה 54. על מה אתה חושב כרגע? על מתי השאלון ייגמר 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום. כל עוד היא לא מטרידה אותי, אני נגד אלימות. >כע, בטח
< 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אתה זה זכר, נסיכה זה נקבה. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? את מי שיעמוד מולי 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? אתם לא רוצים לדעת
62. מה עושה לך את זה? חתול כתום 63. מה זה היפי? היפופוטם 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? יש יותר מדי
65. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת
66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כנ"ל
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? צמה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים? |חיבוקדוב| 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? יום שלישי, תופעת לוואי של חיסון 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא מקריח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוקולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ערבית 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אתפוס טרמפ 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אוריד אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? למה שאני אקבל פרס שכזה
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי =] 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? כנ"ל
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? את רזה. תאכלי קצת. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? גארפילדון ואנוכי כמובן 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן. 1.5 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא בריא לקיבה
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן דרוס
89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זאת קנוניה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם הייתי אח שלי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? חבק אותי 92. מה חי בעליית הגג? זבוב 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא יודעת
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? המון
95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו. הנה. 96. למה מגלחים כבשים? כדי לעשות צמר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. ה7)|5 0ק&ת כ!0!ן &!5מ* ש!!ה 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי הוא רצה לשאוף אוויר צח 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי היה לי משעמם.

YaEloNeT

New member
|כבוד|../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

P a d f o o t

New member
יאמ, שאלון! ../images/Emo121.gif

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתקשר הבייתה.
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? גם.
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? "רוזמרי"
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? יותר מדיי.
5. באיזה צבע הפוני שלך? שו פוני?!
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בז?
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? Heal The World של מייקל ג'קסון ואחד משר הטבעות.
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לא מיוחד...
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים!
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שום דבר
11. האם יצא לך לשבור קיר? עדיין לא...
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? טלפתיה.
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום, אבל ממוחזר.
14. יש לך כרטיס תלמיד? היה. פעם.
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? היה. פעם.
16.–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום, דה!
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? לא היו קוראים לו, הוא היה בא לבד!
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? וולדמורט!
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? וולדמורט!
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? וולד-לא סתם. את עצמי...
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). זו גלימת היעלמות.
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כלום. מורים לפיזיקה בד"כ נושאים גנים חתוליים.
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם משחקים בג'ולים עם האיילות ומציקים לדמבו.
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שהם לא יכולים?!
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר. אין לי צורך בקלמר. מואהאהאהאה.
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? יא.
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? איזה קוסם חזק שיקים לי שם ארץ.
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? פסנתר ומערכת תופים.
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון. ככה.
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? או, הינה שוב המשוגעת.
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? קרייזילנד.
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כלום.
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? של כלבלב חמוד.
34. מה היה הספר האחרון שקראת? "זה בסדר, אני לובשת תחתונים ממש גדולים." של לואיז רניסון.
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? עדיין לא.
36. האם אתה חבר בכת השטן? לא.
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את עוזי כהן.
38. האם אתה אלוהים? בטח.
39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? בוודאי.
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא בריטי!
41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה!
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא.
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? גם לא.
44. האם ננשכת ע"י עז? עז?! לא....
45. מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון ויובל בנאי.
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? בלונדיני
(ע"ע ברנדון...)
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לא נפסיק לשיר ואמרו אמן. מואהאהאה!
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה.
49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3.
50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן, אבל בשלום לא בטוח.
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? בן אדם.
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית.
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? גשם.
54. על מה אתה חושב כרגע? "למה אני עונה על השאלון הזה? ולמה אני מרגישה הכי זקנה פה?!"
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? ל-ה-ז-ד-ע-ז-ע!
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? .......
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? וולדמורט!
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? שומדבר אכיל.
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אה, זה קל. אני אתחתן עם נסיך.
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? ג'נט ג'קסון.
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? טוב מאוד...
62. מה עושה לך את זה? ג'ינג'ים.
63. מה זה היפי? פריק. כמוני.
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לריבן, למשינה ולחתולים דרוסים.
65. מה היית בגלגול הקודם? פייה.
66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? דולפין. כי אני אמות בים.
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? גרב של סנטה קלאוס.
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? בוודאי. בגלל סאורון!
69. האם אתה בעד אונס דובים? ממש לא!
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? בראוניז!
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שלושה חודשים, דלקת ריאות. ויש לי שגעת תמידית.
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לו פיאה!
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא.
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? השפן של פלייבוי. הוא לא קיים. זו שפנפנה!
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ערבית.
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני אלך לפוצץ רחוב שלם ולבגוד בחברים הכי טובים שלי כיאה למסורת בית בלק האצילי ועתיק היומין.
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לא ייצמח, אל דאגה.
78. על מה תקבל פרס נו

למעלה