שאלון.

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך

nse

New member
../images/Emo3.gif שאלון.

רציתם להחיות את הפורום לא? עכשיו תסבלו קצת.
פתחו את הפלייליסט שלכם וענו על השאלון הבאות: איך קוראים לך? בן כמה אתה? אוהב לשמוע מוזיקה? איזה אמן/להקה... איזה אמן/להקה אתה מעריץ במיוחד? איזה אמן/להקה יש לך את כל הדיסקוגרפיה שלו/ה (כל הדיסקים שיצאו עד כה)? איזו אמן/להקה יש לך הכי הרבה שירים שלו/ה בפלייליסט? איזו אמן/להקה יש לך רק שיר אחד או שניים שלו/ה בפלייליסט? איזו אמן/להקה אתה מכיר/פגשת פעם את חבריה? איזו אמן/להקה היית רוצה לפגוש את חבריה? היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מהארץ? איזו? היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מחו"ל? איזו? איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי הרבה זמן? איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי פחות זמן? איזה שיר/ים.... איזה שיר אתה שומע שאתה שמח? איזה שיר אתה שומע שאתה עצוב? איזה שיר אתה שומע שאתה עצבני? איזה שיר מרגיע אותך? איזה שיר מעציב אותך/גורם לך לבכות? איזה שיר גורם לך לרצות לרקוד? איזה שיר מקפיץ אותך? איזה שיר אתה אוהב לשיר? איזה שיר אתה רק אוהב לשמוע? איזה שיר אתה אוהב מאוד את התופים שלו? איזה שיר אתה אוהב מאוד את הגיטרה או את הסולו גיטרה שלו? איזה שיר אתה אוהב מאוד את הבס שלו? אוהב יותר שירים בעברית או בלועזית? ובכללי- איזה ז'אנר של מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? איזה ז'אנר אתה ממש שונא? לך ולחברים שלך יש אותו טעם במוזיקה? האם יש אמנים/להקות שהתחלת לשמוע רק בגלל חברים שלך? האם יש אמנים/להקות שחברים שלך התחילו לשמוע רק בגללך? פגשת פעם מישהו שאתה מכיר בהופעה? פגשת פעם מישהו בהופעה, והתפתח קשר ביניכם (לא חייב רומנטי)? הולך הרבה למועדונים? הולך הרבה להופעות? איפה תעדיף לשמוע מוזיקה: במחשב, ברדיו, בטלויזיה, בטייפ או באחר- פרט? אם תראה סרט/סדרה ותאהב את השירים בו/ה, תנסה להשיג את הפסקול? אתה שומע פסקולים של סרטים באופן קבוע? ושל סדרות? מה אתה אוהב יותר- מוזיקה רועשת או שקטה? אם היית יכול, היית משדרג את הרמקולים שלך במחשב כדי לשמוע מוזיקה יותר טוב? או שכבר שידרגת? שומע מוזיקה חזק בצהריים/בלילה? היית/אתה שומע מוזיקה כשאתה מכין ש.ב או שזה מפריע לך להתרכז? אם היית יכול, היית שומע מוזיקה בזמן מבחן? באיזו תדירות אתה שומע מוזיקה? כשאתה הולך לקנות בגדים (מיועד בעיקר לבנות) שמים מוזיקה בתאי מדידה? אם כן, אתה אוהב את המוזיקה ששמים שם? בד"כ אתם אוהבים את המוזיקה ששמים בקניונים? ובבריכה? לא עולים לי עוד מקומות בראש ששמים בהם מוזיקה, אם יש לכם אתם יכולים לכתוב. מוזיקה מחברת בין אנשים? ולסיום- לדעתך יכלנו לחיות בלי מוזיקה? [נלקח מפורום סקרים ושאלונים ועל כן תודרבה להם!
]

ורדונה2

New member
מראה סימני חיים ראשונים

איך קוראים לך? זרובבלה. בן כמה אתה? 83. אוהב לשמוע מוזיקה? כמובן. איזה אמן/להקה... איזה אמן/להקה אתה מעריץ במיוחד? לא מעריצה, אבל שומעת הרבה ניקלבאק. איזה אמן/להקה יש לך את כל הדיסקוגרפיה שלו/ה (כל הדיסקים שיצאו עד כה)? ניקלבאק. איזו אמן/להקה יש לך הכי הרבה שירים שלו/ה בפלייליסט? ניקלבאק. :) איזו אמן/להקה יש לך רק שיר אחד או שניים שלו/ה בפלייליסט? לזה כבר יש הרבה שיענו על הקטגוריה. איזו אמן/להקה אתה מכיר/פגשת פעם את חבריה? את לירון לב פגשתי כמה פעמים. מצלצל מוכר? איזו אמן/להקה היית רוצה לפגוש את חבריה? לא רוצה לפגוש אף אחד. היחסים של משמיע-שומע מספיקים לי, תודה. היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מהארץ? איזו? כן, של לירון לב (כחלק מהמופע של כוכב נולד2). פיי... כמה זמן עבר מאז. היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מחו"ל? איזו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח המורדים.
איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי הרבה זמן? אנערף. בטח ניקלבאק. כל השאר סתם מוזיקת רקע נחמדה. איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי פחות זמן? איזה שיר/ים.... איזה שיר אתה שומע שאתה שמח? שירים קיצביים. איזה שיר אתה שומע שאתה עצוב? שירים לא קיצביים. איזה שיר אתה שומע שאתה עצבני? ניקלבאק
איזה שיר מרגיע אותך? זה שלא קיים. איזה שיר מעציב אותך/גורם לך לבכות? Mindy Smith- One Moment More איזה שיר גורם לך לרצות לרקוד? אין הרבה דברים בעולם שיגרמו לי לרצות לרקוד. איזה שיר מקפיץ אותך? ניקלבאק/מיי כמיקל רומאנס. יש להם הרבה שירים מקפיצים. איזה שיר אתה אוהב לשיר? כל דבר. איזה שיר אתה רק אוהב לשמוע? Prince Of Egypt- Let My People Go. הייתי בשמחה שרה אותו, פשוט הוא מלא בליווי מקבהלה וזה בלתי אפשרי לשיר אותו לבד ולנשום תוך-כדי. איזה שיר אתה אוהב מאוד את התופים שלו? אנערף? איזה שיר אתה אוהב מאוד את הגיטרה או את הסולו גיטרה שלו? James Carrington- Ache. איזה שיר אתה אוהב מאוד את הבס שלו? אנערף? אוהב יותר שירים בעברית או בלועזית? לועזית. ובכללי- איזה ז'אנר של מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? פופ-פאנק-רוק. ושירים שקטים גם. Ache שציינתי למעלה הוא שיר שקט יפייפה. איזה ז'אנר אתה ממש שונא? מטאל מהסוג שכבר לא שומעים מוזיקה מרוב צרחות. וגם מזרחי. אף פעם לא שמעתי מזרחי ונהניתי מהשיר. לך ולחברים שלך יש אותו טעם במוזיקה? לא. האם יש אמנים/להקות שהתחלת לשמוע רק בגלל חברים שלך? כן. כמו "30 Seconds To Mars" (הפוך) וניקלבאק שידיד שלי השמיע לי באמ.פי שלו איזה שיר אחד שלהם שנדלקתי עליו. האם יש אמנים/להקות שחברים שלך התחילו לשמוע רק בגללך? התחילו לשמוע בגללי סינרגיה. זה היה בתקופה לפני שהשירים שלכם התחילו כבר להימאס עלי. פגשת פעם מישהו שאתה מכיר בהופעה? לא זוכרת. פגשת פעם מישהו בהופעה, והתפתח קשר ביניכם (לא חייב רומנטי)? לא. הולך הרבה למועדונים? לא. הולך הרבה להופעות? לא. איפה תעדיף לשמוע מוזיקה: במחשב, ברדיו, בטלויזיה, בטייפ או באחר- פרט? ב-MP4. אם תראה סרט/סדרה ותאהב את השירים בו/ה, תנסה להשיג את הפסקול? כן. אתה שומע פסקולים של סרטים באופן קבוע? לא, אבל יש לי כמה. ושל סדרות? לא. מה אתה אוהב יותר- מוזיקה רועשת או שקטה? באמת שתלוי במצב רוח. אם היית יכול, היית משדרג את הרמקולים שלך במחשב כדי לשמוע מוזיקה יותר טוב? לא, אני תמיד עם אוזניות. או שכבר שידרגת? שומע מוזיקה חזק בצהריים/בלילה? באוזניות אני שומעת כמה חזק שאני רוצה. פעם לא הייתי מסוגלת לשמוע אנשים כשהם צורחים עלי מאחורי הכיסא, היום החליפו לי אוזניות והמצב השתנה. והאמת שטוב שכך, התחלתי לדאוג שאני אהרוס לעצמי ת'שמיעה. היית/אתה שומע מוזיקה כשאתה מכין ש.ב או שזה מפריע לך להתרכז? תמיד שומעת מוזיקה אם זה מתאפשר. אם היית יכול, היית שומע מוזיקה בזמן מבחן? בטח! כל זמן שמתאפשר- אני שמחה להפעיל את האמ.פי. באיזו תדירות אתה שומע מוזיקה? כמה שעות ביום, לא ברצף. האמ.פי תמיד עלי, לא משנה לאן אני הולכת. כשאתה הולך לקנות בגדים (מיועד בעיקר לבנות) שמים מוזיקה בתאי מדידה? לפעמים. אם כן, אתה אוהב את המוזיקה ששמים שם? בד"כ כן. בד"כ אתם אוהבים את המוזיקה ששמים בקניונים? גם כן. ובבריכה? לא יודעת, שנים שלא הייתי בבריכה. לא עולים לי עוד מקומות בראש ששמים בהם מוזיקה, אם יש לכם אתם יכולים לכתוב. מוזיקה מחברת בין אנשים? לא.
היא מנתקת אותם אחד מהשני, אם כבר. ולסיום- לדעתך יכלנו לחיות בלי מוזיקה? כן, אבל לא הייתי רוצה את זה, כי אז אני לא אוכל לסתום ת'אוזניים עם מוזיקה ולעבור לחיות בבועה שלי.

פופו9

New member
אממ גמני הייתי בהופעה של המורדים!!חח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

spring92

New member
גם אני ../images/Emo122.gif

עכשיו אני ובת דודה שלי מתפדחות מזה

Mp3 GiRl

New member
בלהבלהבלה../images/Emo190.gif

איך קוראים לך? האם זה באמת נחוץ? בן כמה אתה? 14 וחצי אוהב לשמוע מוזיקה? אה-הא איזה אמן/להקה... איזה אמן/להקה אתה מעריץ במיוחד? בולט פור מיי ולנטיין,מטאליקה ופאניק אט דה דיסקו איזה אמן/להקה יש לך את כל הדיסקוגרפיה שלו/ה (כל הדיסקים שיצאו עד כה)? הרבה איזו אמן/להקה יש לך הכי הרבה שירים שלו/ה בפלייליסט? מטאליקה ובולט איזו אמן/להקה יש לך רק שיר אחד או שניים שלו/ה בפלייליסט?צ'ילדרן אוף בודום ויש עוד מלא איזו אמן/להקה אתה מכיר/פגשת פעם את חבריה? איזו אמן/להקה היית רוצה לפגוש את חבריה? מטאליקה ובולט היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מהארץ? איזו? אף הופעה לא הייתי.. היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מחו"ל? איזו? איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי הרבה זמן? ניקלבק איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי פחות זמן? איזה שיר/ים.... איזה שיר אתה שומע שאתה שמח? all the small things ושירים של MCRAR איזה שיר אתה שומע שאתה עצוב? יש הרבה איזה שיר אתה שומע שאתה עצבני?כנ"ל איזה שיר מרגיע אותך? when i'm gone של ט'רי דורס דאון איזה שיר מעציב אותך/גורם לך לבכות? סייבן מי,דה אנפורגיבן 2 ויש עוד הרבה איזה שיר גורם לך לרצות לרקוד? just the girl של דה קליק פייב איזה שיר מקפיץ אותך? suffocating under words of sorrow ו-tears don't fall שניהם של בולט איזה שיר אתה אוהב לשיר? all these things i hate של בולט איזה שיר אתה רק אוהב לשמוע? יש הרבה איזה שיר אתה אוהב מאוד את התופים שלו? bodies של דראונינג פול איזה שיר אתה אוהב מאוד את הגיטרה או את הסולו גיטרה שלו? ספוקייטינג,טירס דונט פול,נוטינג אלס מטרס של מטאליקה איזה שיר אתה אוהב מאוד את הבס שלו?קיל אול יור פרנדס של MCRAR אוהב יותר שירים בעברית או בלועזית? אנגלית ובכללי- איזה ז'אנר של מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? רוק איזה ז'אנר אתה ממש שונא? מזרחית לך ולחברים שלך יש אותו טעם במוזיקה? כן האם יש אמנים/להקות שהתחלת לשמוע רק בגלל חברים שלך?כן האם יש אמנים/להקות שחברים שלך התחילו לשמוע רק בגללך? כן פגשת פעם מישהו שאתה מכיר בהופעה? לא פגשת פעם מישהו בהופעה, והתפתח קשר ביניכם (לא חייב רומנטי)?לא הולך הרבה למועדונים?לא הולך הרבה להופעות? איזה הופעות בלאט שום להקה נורמלית לא באה לארץ איפה תעדיף לשמוע מוזיקה: במחשב, ברדיו, בטלויזיה, בטייפ או באחר- פרט? אמ פי אם תראה סרט/סדרה ותאהב את השירים בו/ה, תנסה להשיג את הפסקול? כם אתה שומע פסקולים של סרטים באופן קבוע? לא ושל סדרות?לא מה אתה אוהב יותר- מוזיקה רועשת או שקטה? תלוי אם היית יכול, היית משדרג את הרמקולים שלך במחשב כדי לשמוע מוזיקה יותר טוב? כן או שכבר שידרגת? שומע מוזיקה חזק בצהריים/בלילה? תלוי היית/אתה שומע מוזיקה כשאתה מכין ש.ב או שזה מפריע לך להתרכז? מפריע להתרכז אם היית יכול, היית שומע מוזיקה בזמן מבחן? כן באיזו תדירות אתה שומע מוזיקה? כל זמן פנוי כשאתה הולך לקנות בגדים (מיועד בעיקר לבנות) שמים מוזיקה בתאי מדידה? אולי רדיו או משו אם כן, אתה אוהב את המוזיקה ששמים שם? לא בד"כ אתם אוהבים את המוזיקה ששמים בקניונים? לא ובבריכה? ממש לא מוזיקה מחברת בין אנשים? כן ולסיום- לדעתך יכלנו לחיות בלי מוזיקה? ממש ממש ממש ממש לא שאלון נחמד

Mp3 GiRl

New member
חח כן אני רוסיה :)../images/Emo190.gif

יותר נכון אוקראינית אבל דה סיים שיט

א ת ו ש ש

New member
עונה

איך קוראים לך?אתי בן כמה אתה?14 אוהב לשמוע מוזיקה?מי לא?! איזה אמן/להקה...מלא... כל מה שקשור ברוק ומטאל איזה אמן/להקה אתה מעריץ במיוחד?מלאא איזה אמן/להקה יש לך את כל הדיסקוגרפיה שלו/ה (כל הדיסקים שיצאו עד כה)?כמה להקות איזו אמן/להקה יש לך הכי הרבה שירים שלו/ה בפלייליסט?ניקלבאק ובולט פור מיי ולנטיין איזו אמן/להקה יש לך רק שיר אחד או שניים שלו/ה בפלייליסט?אופת' איזו אמן/להקה אתה מכיר/פגשת פעם את חבריה?לא איזו אמן/להקה היית רוצה לפגוש את חבריה?לא יודעת היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מהארץ? איזו?הייתי בשל סינרגיה אבל אני לא אוהבת אותם היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מחו"ל? איזו?לא איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי הרבה זמן?דידו איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי פחות זמן?אפיקה איזה שיר/ים.... איזה שיר אתה שומע שאתה שמח?של פאניק אט דה דיסקו(מודה אני חוטאת לפעמים ) ופול אאוט בוי (כנ"ל( איזה שיר אתה שומע שאתה עצוב?הכל איזה שיר אתה שומע שאתה עצבני?שירים של מטאליקה,מגהדת' ,כמה של אוונסנס, לא יודעת איזה שיר מרגיע אותך?שקטים איזה שיר מעציב אותך/גורם לך לבכות? איזה שיר גורם לך לרצות לרקוד? איזה שיר מקפיץ אותך? איזה שיר אתה אוהב לשיר?HOPELESSLY DIVOTED איך שלא כותבים את זה GOING UNDER של אוונסנס, MY IMMORTAL כנ"ל עוד כל מיני איזה שיר אתה רק אוהב לשמוע?כל מה שאני שומעת איזה שיר אתה אוהב מאוד את התופים שלו?השירים של מטאליקה , מ ATRR של ניקלבאק , ולינקין פארק איזה שיר אתה אוהב מאוד את הגיטרה או את הסולו גיטרה ?שירים של GUNS N' ROSES איזה שיר אתה אוהב מאוד את הבס שלו? Far Away ו Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes אוהב יותר שירים בעברית או בלועזית?לועזית ובכללי- איזה ז'אנר של מוזיקה אתה שומע הכי הרבה?רוק בלוז ומטאל איזה ז'אנר אתה ממש שונא?מזרחית דיכאון ופופ פקאצות לך ולחברים שלך יש אותו טעם במוזיקה?כן טעם די דומה האם יש אמנים/להקות שהתחלת לשמוע רק בגלל חברים שלך?כן המלצות האם יש אמנים/להקות שחברים שלך התחילו לשמוע רק בגללך?כנ"ל פגשת פעם מישהו שאתה מכיר בהופעה?לא פגשת פעם מישהו בהופעה, והתפתח קשר ביניכם (לא חייב רומנטי)?לא הולך הרבה למועדונים?לא הולך הרבה להופעות?לא איפה תעדיף לשמוע מוזיקה: במחשב, ברדיו, בטלויזיה, בטייפ או באחר- פרט?מחשב אם תראה סרט/סדרה ותאהב את השירים בו/ה, תנסה להשיג את הפסקול?כן אתה שומע פסקולים של סרטים באופן קבוע?לפעמים יש 2 שירים שאני אוהבת ושל סדרות?אולי מה אתה אוהב יותר- מוזיקה רועשת או שקטה?תלוי מה אני לא פריקית של גיטרות שאוהבת רק רעש אני אוהבת מאוד שקטים אם היית יכול, היית משדרג את הרמקולים שלך במחשב כדי לשמוע מוזיקה יותר טוב?יש לי רמקולים ממש חזקים או שכבר שידרגת?כן שומע מוזיקה חזק בצהריים/בלילה?לא ההורים שלי לא אוהבים את המוזיקה הזאת בלשון המעטה אז אני שומעת בשקט בחדר היית/אתה שומע מוזיקה כשאתה מכין ש.ב או שזה מפריע לך להתרכז?כן ההפך אם היית יכול, היית שומע מוזיקה בזמן מבחן?כן באיזו תדירות אתה שומע מוזיקה?כל היום כל שניה יוצא לי כשאתה הולך לקנות בגדים (מיועד בעיקר לבנות) שמים מוזיקה בתאי מדידה?כן בחנות אם כן, אתה אוהב את המוזיקה ששמים שם?לא בד"כ אתם אוהבים את המוזיקה ששמים בקניונים?לא ובבריכה?לא לא עולים לי עוד מקומות בראש ששמים בהם מוזיקה, אם יש לכם אתם יכולים לכתוב. מוזיקה מחברת בין אנשים?כן ולסיום- לדעתך יכלנו לחיות בלי מוזיקה?ממש לא

moton

New member
עונה..

איך קוראים לך?מוטי בן כמה אתה?עוד חודשיים 18 אוהב לשמוע מוזיקה? ברור איזה אמן/להקה... ניקלבאק, לינקין פארק ועוד ועוד ועוד איזה אמן/להקה אתה מעריץ במיוחד? ניקל ולינקין איזה אמן/להקה יש לך את כל הדיסקוגרפיה שלו/ה (כל הדיסקים שיצאו עד כה)? יש לי שניים מתוך 3 של לינקין איזו אמן/להקה יש לך הכי הרבה שירים שלו/ה בפלייליסט? ניקל ולינקין איזו אמן/להקה יש לך רק שיר אחד או שניים שלו/ה בפלייליסט? יש הרבה כאלה... איזו אמן/להקה אתה מכיר/פגשת פעם את חבריה? פגשתי הרבה זמרים ישראליים... כרגע זכורים לי שירי מימון ויהודה סעדו איזו אמן/להקה היית רוצה לפגוש את חבריה? המממ היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מהארץ? לא. היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מחו"ל? לא איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי הרבה זמן? לינקין פארק איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי פחות זמן?חחח לא יודע איזה שיר/ים.... איזה שיר אתה שומע שאתה שמח? שירים שמחים
איזה שיר אתה שומע שאתה עצוב?שירים עצובים:-| סתם, כל מיני, אוהב במיוחד את My Immortal איזה שיר אתה שומע שאתה עצבני?לא יודע איזה שיר מרגיע אותך? לא יודע איזה שיר מעציב אותך/גורם לך לבכות? לא לבכות, אבל מעציבים אותי כל מיני שירים.. my immortal, broken, stan איזה שיר גורם לך לרצות לרקוד? What Is Love איזה שיר מקפיץ אותך? שירי רוק איזה שיר אתה אוהב לשיר? את כל השירים שאני יודע את המילים שלהם איזה שיר אתה רק אוהב לשמוע?
איזה שיר אתה אוהב מאוד את התופים שלו? faint איזה שיר אתה אוהב מאוד את הגיטרה או את הסולו גיטרה שלו?In Pieces איזה שיר אתה אוהב מאוד את הבס שלו?לא יודע אוהב יותר שירים בעברית או בלועזית? באנגלית ובכללי- איזה ז'אנר של מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? רוק איזה ז'אנר אתה ממש שונא? מזרחיתדיכאון לך ולחברים שלך יש אותו טעם במוזיקה? בערך האם יש אמנים/להקות שהתחלת לשמוע רק בגלל חברים שלך? כן.. את ניקלבאק שמעתי באוטו של חבר האם יש אמנים/להקות שחברים שלך התחילו לשמוע רק בגללך? לא פגשת פעם מישהו שאתה מכיר בהופעה? לא פגשת פעם מישהו בהופעה, והתפתח קשר ביניכם (לא חייב רומנטי)? לא הולך הרבה למועדונים? לא הולך הרבה להופעות? לא איפה תעדיף לשמוע מוזיקה: במחשב, ברדיו, בטלויזיה, בטייפ או באחר- פרט? במחשב אם תראה סרט/סדרה ותאהב את השירים בו/ה, תנסה להשיג את הפסקול? ברור.. הכרתי מלא שירים שאני אוהב בצורה הזאת אתה שומע פסקולים של סרטים באופן קבוע? לא ושל סדרות? לא מה אתה אוהב יותר- מוזיקה רועשת או שקטה? תלוי כמה רועשת ותלוי כמה שקטה אם היית יכול, היית משדרג את הרמקולים שלך במחשב כדי לשמוע מוזיקה יותר טוב? לא.. הם מצויינים שומע מוזיקה חזק בצהריים/בלילה? בבוקר עם כל ההתארגנות והמקלחת היית/אתה שומע מוזיקה כשאתה מכין ש.ב או שזה מפריע לך להתרכז? מפריע אם היית יכול, היית שומע מוזיקה בזמן מבחן? לא באיזו תדירות אתה שומע מוזיקה? כל יום כשאתה הולך לקנות בגדים (מיועד בעיקר לבנות) שמים מוזיקה בתאי מדידה? שמים מוזיקה בחנות אם כן, אתה אוהב את המוזיקה ששמים שם? לפעמים בד"כ אתם אוהבים את המוזיקה ששמים בקניונים? לפעמים מוזיקה מחברת בין אנשים? כן ולסיום- לדעתך יכלנו לחיות בלי מוזיקה? לא

BaTeL37

New member
עונה...../images/Emo3.gif

איך קוראים לך?בת אל בן כמה אתה?17.5 אוהב לשמוע מוזיקה?כן!!! איזה אמן/להקה... איזה אמן/להקה אתה מעריץ במיוחד?ניקלבק,פו פייטרס,קולדפליי,סטיינד,לד זפלין איזה אמן/להקה יש לך את כל הדיסקוגרפיה שלו/ה (כל הדיסקים שיצאו עד כה)?סטיינד איזו אמן/להקה יש לך הכי הרבה שירים שלו/ה בפלייליסט?הרבה איזו אמן/להקה יש לך רק שיר אחד או שניים שלו/ה בפלייליסט?גם הרבה כאלה איזו אמן/להקה אתה מכיר/פגשת פעם את חבריה?פיטר רוט ממוניקה סקס איזו אמן/להקה היית רוצה לפגוש את חבריה?הרבההה היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מהארץ? איזו?אממ כל מיני..רוק עצמאות,יוסלס אי.די היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מחו"ל? איזו?לא איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי הרבה זמן?ניקלבק,סטיינד איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי פחות זמן?- איזה שיר/ים.... איזה שיר אתה שומע שאתה שמח?The Beatles איזה שיר אתה שומע שאתה עצוב?Lifehouse-Everything איזה שיר אתה שומע שאתה עצבני?אין ספציפי איזה שיר מרגיע אותך?אין ספציפי איזה שיר מעציב אותך/גורם לך לבכות?Pearl Jam-Black איזה שיר גורם לך לרצות לרקוד?אין איזה שיר מקפיץ אותך?ביטלס=] איזה שיר אתה אוהב לשיר?הרבה... איזה שיר אתה רק אוהב לשמוע?כנ"ל איזה שיר אתה אוהב מאוד את התופים שלו?Nickelback-follow you home איזה שיר אתה אוהב מאוד את הגיטרה או את הסולו גיטרה שלו?ברוב השירים יש בהם סולו גיטרה אהוב איזה שיר אתה אוהב מאוד את הבס שלו?רד הוט צ'ילי פפרז אוהב יותר שירים בעברית או בלועזית?לועזית ובכללי- איזה ז'אנר של מוזיקה אתה שומע הכי הרבה?כל מיני סוגי רוק,מטאל,בריטפופ איזה ז'אנר אתה ממש שונא?מזרחית לך ולחברים שלך יש אותו טעם במוזיקה?כן.. יש ויש האם יש אמנים/להקות שהתחלת לשמוע רק בגלל חברים שלך?כן האם יש אמנים/להקות שחברים שלך התחילו לשמוע רק בגללך?כן..הרבה פגשת פעם מישהו שאתה מכיר בהופעה?בטח פגשת פעם מישהו בהופעה, והתפתח קשר ביניכם (לא חייב רומנטי)?כן...ידידות הולך הרבה למועדונים?לא הולך הרבה להופעות?לפעמים איפה תעדיף לשמוע מוזיקה: במחשב, ברדיו, בטלויזיה, בטייפ או באחר- פרט?במחשב,טלויזיה ובאמ.פי אם תראה סרט/סדרה ותאהב את השירים בו/ה, תנסה להשיג את הפסקול?כן אתה שומע פסקולים של סרטים באופן קבוע?לא ושל סדרות?כן מה אתה אוהב יותר- מוזיקה רועשת או שקטה?תלוי במצב רוח אם היית יכול, היית משדרג את הרמקולים שלך במחשב כדי לשמוע מוזיקה יותר טוב?כן או שכבר שידרגת?- שומע מוזיקה חזק בצהריים/בלילה?כן...כמעט תמיד היית/אתה שומע מוזיקה כשאתה מכין ש.ב או שזה מפריע לך להתרכז?שומעת... אם היית יכול, היית שומע מוזיקה בזמן מבחן?כן...עשיתי זאת פעם חיחיחי באיזו תדירות אתה שומע מוזיקה?גבוהה מאודדד..כמעט תמיד כשאתה הולך לקנות בגדים (מיועד בעיקר לבנות) שמים מוזיקה בתאי מדידה?של החנות אם כן, אתה אוהב את המוזיקה ששמים שם?לא בד"כ אתם אוהבים את המוזיקה ששמים בקניונים?לא ובבריכה?חח לא לא עולים לי עוד מקומות בראש ששמים בהם מוזיקה, אם יש לכם אתם יכולים לכתוב. מוזיקה מחברת בין אנשים?בטח ולסיום- לדעתך יכלנו לחיות בלי מוזיקה?אני לפחות לא...

פופו9

New member
נהנהנה

איך קוראים לך? גיל בן כמה אתה? 15 אוהב לשמוע מוזיקה? יאפפפפ איזה אמן/להקה... ניקל...
אממ מטאליקה, מארון 5, דניאל סלומון, עידן רייכל, דה פוליס, קולדפליי, סלין דיון, אריק קלפטון, יוני בלוך... איזה אמן/להקה אתה מעריץ במיוחד? דה פוליס (וניקל כמובן...) איזה אמן/להקה יש לך את כל הדיסקוגרפיה שלו/ה (כל הדיסקים שיצאו עד כה)? אף לא אחד, אני אוהבת לאסוף אותם בבודדים... איזו אמן/להקה יש לך הכי הרבה שירים שלו/ה בפלייליסט? אריק קלפטון...
וגם של ניקל הרבה יחסית!! איזו אמן/להקה יש לך רק שיר אחד או שניים שלו/ה בפלייליסט? ישראליים בעיקר באים אצלי באחדים...
איזו אמן/להקה אתה מכיר/פגשת פעם את חבריה? אף לא אחת!!
איזו אמן/להקה היית רוצה לפגוש את חבריה? עם מי לא?
היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מהארץ? איזו? עידן רייכל חח.. אני ממש אוהבת את הסגנון... היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מחו"ל? איזו? לעע
(ושלא תעזו לצחוק) איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי הרבה זמן? אממ.. בוב מארלי איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי פחות זמן?טוקיו הוטל (התאהבתי קשות) איזה שיר/ים....פרו זה מונסון.. ועוד אחד שאני לא יודעת ת'שם איזה שיר אתה שומע שאתה שמח? holiday- green day איזה שיר אתה שומע שאתה עצוב? coldplay- the scientist איזה שיר אתה שומע שאתה עצבני? linkin park- numb איזה שיר מרגיע אותך? מטאליקה- נאפינג אלס מאטר איזה שיר מעציב אותך/גורם לך לבכות? דרך ארוכה- גלי עטרי (אחד הבודדים שאני אוהבת שלה...
) איזה שיר גורם לך לרצות לרקוד? maroon 5- this love איזה שיר מקפיץ אותך? ביוטיפול לייף- אני לא יודעת של מי אבל זה טראנס אדיר... איזה שיר אתה אוהב לשיר? toto- africa איזה שיר אתה רק אוהב לשמוע? אממ.. לא עולה לי כרגע איזה שיר אתה אוהב מאוד את התופים שלו? red hot chily pepers- other איזה שיר אתה אוהב מאוד את הגיטרה או את הסולו גיטרה שלו? 74-75 איזה שיר אתה אוהב מאוד את הבס שלו? אין לי כוח לחשוב על זה..
אוהב יותר שירים בעברית או בלועזית? לועזית
ובכללי- איזה ז'אנר של מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? רוק/פופ ובעיקרון... הכל איזה ז'אנר אתה ממש שונא? רוק כבד של שנות ה-60, קלאסי לך ולחברים שלך יש אותו טעם במוזיקה? בד"כ האם יש אמנים/להקות שהתחלת לשמוע רק בגלל חברים שלך? נלי פורטדו..חחח האם יש אמנים/להקות שחברים שלך התחילו לשמוע רק בגללך? לא שידוע לי פגשת פעם מישהו שאתה מכיר בהופעה? לא פגשת פעם מישהו בהופעה, והתפתח קשר ביניכם (לא חייב רומנטי)? לא הולך הרבה למועדונים? לא הולך הרבה להופעות? ככה..די איפה תעדיף לשמוע מוזיקה: במחשב, ברדיו, בטלויזיה, בטייפ או באחר- פרט? אמ פי.. אם תראה סרט/סדרה ותאהב את השירים בו/ה, תנסה להשיג את הפסקול? בטח! קרה לי המוןןןן... אתה שומע פסקולים של סרטים באופן קבוע? מה זה קבוע.. יוצא לי יחסית הרבה ושל סדרות? לע מה אתה אוהב יותר- מוזיקה רועשת או שקטה? גם וגם אם היית יכול, היית משדרג את הרמקולים שלך במחשב כדי לשמוע מוזיקה יותר טוב? הם כבר משודרגים
או שכבר שידרגת? חיחחיחיחיח שומע מוזיקה חזק בצהריים/בלילה? לא חזק... היית/אתה שומע מוזיקה כשאתה מכין ש.ב או שזה מפריע לך להתרכז? לא מפריע בכלל אם היית יכול, היית שומע מוזיקה בזמן מבחן? אממ לא זה אולי מוגזם.. באיזו תדירות אתה שומע מוזיקה? בערך בכל זמן פנוי שיש לי... כשאתה הולך לקנות בגדים (מיועד בעיקר לבנות) שמים מוזיקה בתאי מדידה? חיח
בד"כ אם כן, אתה אוהב את המוזיקה ששמים שם? אממ... לרוב זה טראנסים נחמדים שאני לא כ"כ מכירה.. בד"כ אתם אוהבים את המוזיקה ששמים בקניונים? כן, כי זה בד"כ גלגל"צ..
ובבריכה? כנ"ל לא עולים לי עוד מקומות בראש ששמים בהם מוזיקה, אם יש לכם אתם יכולים לכתוב. מסיבות?
מוזיקה מחברת בין אנשים? תלוי... ולסיום- לדעתך יכלנו לחיות בלי מוזיקה? אולי.. אבל זה היה קשה בהחלט

Baby Rock

New member
עונה ../images/Emo13.gif

איך קוראים לך? שימרית.. נעים לי.. בת כמה את? 16 :) אוהב לשמוע מוזיקה? ברור! איזה אמן/להקה... איזה אמן/להקה אתה מעריץ במיוחד? פאניק! אט דה דיסקו איזה אמן/להקה יש לך את כל הדיסקוגרפיה שלו/ה (כל הדיסקים שיצאו עד כה)? אל תצחקו עליי.. כי זה היה מזמן.. היי פייב.. *מסתתרת בפינה* איזו אמן/להקה יש לך הכי הרבה שירים שלו/ה בפלייליסט? מיי כימיקל רומאנס איזו אמן/להקה יש לך רק שיר אחד או שניים שלו/ה בפלייליסט? בויס לייק גירלס, בילי טלנט.. איזו אמן/להקה אתה מכיר/פגשת פעם את חבריה? לא פגשתי אף פעם.. איזו אמן/להקה היית רוצה לפגוש את חבריה? פאניק!, פוב, מכר.. היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מהארץ? איזו? נמממ לא זוכרת.. XD היית פעם בהופעה של אמן/להקה שאתה אוהב מחו"ל? איזו? לא... הלוואי... איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי הרבה זמן? ניקלבק.. איזה אמן/להקה אתה אוהב הכי פחות זמן? מוניקה סקס וטרי דורס דאון.. איזה שיר/ים.... איזה שיר אתה שומע שאתה שמח? שירים של פאניק!.. איזה שיר אתה שומע שאתה עצוב? ניקבלק ומכר.. איזה שיר אתה שומע שאתה עצבני? 30 סקונדס טו מארס.. איזה שיר מרגיע אותך? Only hope - Mandy Moore איזה שיר מעציב אותך/גורם לך לבכות? When I'm Gone - 3 Doors Down איזה שיר גורם לך לרצות לרקוד? Dance Commender - Elctric Six איזה שיר מקפיץ אותך? דאנס דאנס - פול אאוט בוי איזה שיר אתה אוהב לשיר? את כל השירים שאני שומעת.. איזה שיר אתה רק אוהב לשמוע? כל השירים שאני שומעת.. איזה שיר אתה אוהב מאוד את התופים שלו? I Write Sins Not Tregedies איזה שיר אתה אוהב מאוד את הגיטרה או את הסולו גיטרה שלו? The Jetest Life... - My Chemical Romance איזה שיר אתה אוהב מאוד את הבס שלו? יש המון.. בכל הקטגוריות.. גם למעלה.. אוהב יותר שירים בעברית או בלועזית? לועזית.. ובכללי- איזה ז'אנר של מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? רוק איזה ז'אנר אתה ממש שונא? מזרחית ודיכאון.. בעעעעעעעעעעע לך ולחברים שלך יש אותו טעם במוזיקה? לא כל כך.. האם יש אמנים/להקות שהתחלת לשמוע רק בגלל חברים שלך? כע... טרי דורס דאון.. האם יש אמנים/להקות שחברים שלך התחילו לשמוע רק בגללך? המוןןן!!! פגשת פעם מישהו שאתה מכיר בהופעה? לאא... פגשת פעם מישהו בהופעה, והתפתח קשר ביניכם (לא חייב רומנטי)? לאא... הולך הרבה למועדונים? לא.. הולך הרבה להופעות? לאא.. איפה תעדיף לשמוע מוזיקה: במחשב, ברדיו, בטלויזיה, בטייפ או באחר- פרט? באמפי.. אם תראה סרט/סדרה ותאהב את השירים בו/ה, תנסה להשיג את הפסקול? ברור! אתה שומע פסקולים של סרטים באופן קבוע? רק של סרט אחד בעיקרון.. ושל סדרות? לאא.. מה אתה אוהב יותר- מוזיקה רועשת או שקטה? תלוי במצב הרוחח.. אם היית יכול, היית משדרג את הרמקולים שלך במחשב כדי לשמוע מוזיקה יותר טוב? מן הסתםם.. או שכבר שידרגת? חחח לא... יש לי אחלה רקמולים אבל הייתי רוצה שזה יהיה יותר חזק.. שומע מוזיקה חזק בצהריים/בלילה? לא כל כך.. היית/אתה שומע מוזיקה כשאתה מכין ש.ב או שזה מפריע לך להתרכז? שומעת בזמן הכנת שיעורי הבית.. אם היית יכול, היית שומע מוזיקה בזמן מבחן? ברור! באיזו תדירות אתה שומע מוזיקה? כל יום כל היום.. כשאתה הולך לקנות בגדים (מיועד בעיקר לבנות) שמים מוזיקה בתאי מדידה? לאא... רק בחנות אחת מסויימת באשדוד.. אם כן, אתה אוהב את המוזיקה ששמים שם? מאוד! יש להם אחלה שירים.. בד"כ אתם אוהבים את המוזיקה ששמים בקניונים? כן.. יש מידי פעם שירים יפים.. ובבריכה? לאא.. לא עולים לי עוד מקומות בראש ששמים בהם מוזיקה, אם יש לכם אתם יכולים לכתוב. מוזיקה מחברת בין אנשים? תמיד! ולסיום- לדעתך יכלנו לחיות בלי מוזיקה? לאא... מוזיקה זה צורך בסיסי

למעלה