שאלום!!

../images/Emo3.gifשאלום!!

מה קורה אנשים כן כן גם אני מכורה לבלינק אז שלום לכולם אני חדשה פה אממ קודם כל האייסיקיו שלי זה 319375661 לכל מי שרוצה לדבר למרות שהניק שלי לא קשור לפורום הזה אבל בכל זאת אממ תגידו איזה דיסק אתם הכי הכי ממליצים לי לקנות??(של בלינק כאילו ברור!) יומטוב~!

Ariel od

New member
ברוכה הבאה..!

תהני בפורום גם אני די חדש פה דיסקים של בלינק?!?!?! החדש מצויין אבל כדי לתאום קצת יותר מבלינק אז תקני את enema of the state

Little Portnoy

New member
ברוכים הבאים...

דיסק של בלינק...כולם טובים...אני ממליץ על... Take Off Your Pants And Jacket

hen182

New member
אה, נכון,,...שכחתי להגיד..

האמ..בעקרון, אם את נתקלת, את חייבת לקנות את 'טה מארק טום אנד טראוויס שוא' זה הופעה חייה של השירים הכי נשמעים שלהם בעיקר.... ואם לא הולך...אז בהחלט אנמה...טייק אוף גם טוב, אבל עדיף להתחיל מאנמה

B182

New member
לא, לא, לא

חן אני לא מאמינה שאתה ממליץ לה על אנמה שזה הדיסק הכי עלוב של בלינק. נכון שממנו יצאו הלהיטים היותר גדולים שלהם ושבתקופתו התחלתי להקשיב להם אבל כיום שאני כבר מכירה את כל האלבומים שלהם אני יודעת שהוא לא הכי טוב. אני חושבת שהתקופה הכי טובה של בלינק שבה הם ניגנו הכי 'פאנק' ( בסדר, פופאנק..) היתה בתקופה של דוד ראנץ' ולפניו אבל דוד ראנץ הוא החביב עליי בהצלחה בלמצוא אותו
אה וברוכה הבאה לפורום, אני לא ממש חלק ממנו אבל לפעמים מגיבה... תרשמי לפורום הישראלי הרשמי שלהם <שמישהו ייתן לה ת'כתובת...>

B182

New member
כנראה שאת מיותרת שם

&#2;&#2;/images/Emo4&#2;gif אל תקחי קשה &#2;&#2;/images/Emo13&#2;gif

N 1 F 8 R 2

New member
קני את אנמה

אחרי זה אם נשמע לך טוב קני את דוד ראנץ' כדי לשמוע קצת סגנון אחר של בלינק.. ותמר.. צ'שייר הכי טוב!!

hen182

New member
אנמה לא עלוב.

אף אלבום של בלינק לא עלוב, לכל את ההברקה שלו, אם זה קארוסל בבודהה או אדמס סונג באנמה, והיא רק מתחילה, ולא תמיד הכי טוב להתחיל מהתחלה...חח זה לא שאנמה הוא המעודף עלי, פשוט הכי טוב להתחיל איתו כי זה שירים שאפשר לאהוב גם אתה לא מת על פאנק \ רוק....יש מבין?

B182

New member
אוי חן

שששש לך תאכל איזה גויבה...חחחחחח לאן נעלמת היום?

clam

New member
איזה שטויות!!!אנמה עלוב??? את בסדר?

אנמה זה אחד הדיסקים היותר טובים שלהם. וכל אחד פה כמעט התחיל לשמוע אותם מהדיסק הזה. הוא יותר טוב גם מטייק אוף יור פנטס אנד ג'אקט וגם מהדיסק האחרון שלהם. וגם אני לא בטוח בקשר לזה שדוד ראנץ' וצ'שייר קאט כל כך יותר טובים מאנמה.

hen182

New member
חחח האמת שזה תלוי בטעם כאן..

כי אנמה ודוד זה דברים שונים לגמרי...זה פופ \ רוק ופאנק רוק... אז...אם אתה אוהב יותר פופ רוק, אז מן הסתם שתאהב יותר את אנמה... וההמשך ידוע אין לי כוח להמשיך

../images/Emo80.gif|מטקה| ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

היי אני בר .ש. בלום פלטון ריטר דלונג ילונן
אני ה(וואנבי) מנהלת
שייגעצ שולטים!! אני חייבת ללכת להופעה שלהם! |סוגד| יש לך מסנג'ר? שונאת אייסי!! אניוואי אני ממליצה לך לקנות את כולם
טחחח... סתם, האחרון כדי לך....

Lee G1

New member
אני אישית

מאוד אוהבת את אנימה... אני רוצה ממש את מארק טום אנד טרוויס שואי אבל אין אותו באף מקוםםם =[[[[ בכל מקרה...אני לי ובהצלחה בפורום!

למעלה