רק אני שנתיים??

רקמיכל

New member
../images/Emo3.gifרק אני שנתיים??

לפני שנתיים פוטרתי אחרי חופשת לידה. יש לי ניסיון אדיר בניתוח מערכות, כולל תארים ותעודות -אבל אין עבודה. אני גרה באיזור חיפה, ומוכנה לסוע עד הרצליה. לא יותר. חברות ההשמה מתעלמות ממני, העיתונים ריקים ממודעות בתחום שלי, ואם יש אז זה בפ"ת...
פעם ב-4 חודשים (!!!) יש לי ריאיון, וזה ממש מעט. אני טובה בתחום שלי, אבל אין לי הזדמנויות להוכיח את זה... מה עושים?!
אני כרגע לומדת, ונהנית מהלימודים מאד, וגם חושבת ברצינות על הסבה מקצועית, אבל - אם אמצא עבודה בתחום שלי אוותר על הלימודים עבור העבודה. מישהו מכיר חברות שמחפשות?

למה חברות ההשמה מתעלמות? באיזה

תחום התנסית- באיזה סוג מערכות ועל אילו מחשבים? אולי הרזומה לא אטרקטיבי? אולי רוב הנסיון שלך בסביבות מיושנות ?

רקמיכל

New member
דוקא אטרקטיבי

התנסיתי במערכות מידע מתחומים שונים, 18 שנות ניסיון, בוגרת ממר"מ והטכניון, מערכות שונות וחדישות, תפקידי ניהול צוות ופיתוח מוצר. כל זה לא מספיק?! הרזומה אטרקטיבי וכתוב ממש מצויין. הוא לא הבעיה. חברות ההשמה מתעינות בך חצי שנה או שנה. מעבר לזה אתה שרוף עבורן. תאמין לי שנדנדתי המון. אמרו לי שאני OVER QUALIFIED ואני גם אישה (שזה דבר נחות, כנראה...) הבעיה שלי היא שבתחום מערכות מידע בדרג ניהול ביניים באיזור הרצליה וצפונה - ממש מוצף. את המשרה האחרונה שהוצעה לי דחיתי על הסף כי נדרש להעדר מהארץ 3 פעמים חודש (כלומר 3 חודשים בשנה!) זה היה לפני 3 חודשים. מאז אפילו לא ראיון אחד!!!!!!!!! אני ברצינות שוקלת הסבה, עם שינוי כיוון לחלוטין.

מיכל- הבעיה היא חיפה ולא שאת אישה.

מערכות מידע בתפקידים שהם לא תיכנות פשוט יש בדרך כלל ביחידות מחשב של גופים כמו בנקים וחברות תעשיתיות גדולות. מה לעשות שרוב מטות האירגונים נמצאים במרכז ובחיפה יש רק חברת-חשמל ועוד כמה בלבד ? מה שאת יכולה לנסות זה לפנות ביוזמתך למפעלים ואירגונים גדולים באיזור הצפון ולברר לפני זה בטלפון עם משאבי אנוש לאיפוא לשלוח ומי איש הקשר. אל תשכחי לפנות למוסדות כמו בתי חולים (לרמב"ם יש יחידת מידע רצינית), עירית חיפה, אירגונים רציניים בחדרה-נתניה (מפעלי נייר, אליאנס ועוד) מקומות כמו אלביט-אינטל וכו. להערכתי יש כמה עשרות מקומות שאת יכולה ליזום קשר איתם

oris9

New member
עבודה בעיריית רעננה

בעיריית רעננה מחפשים מנתח/ת מערכות מנוסה. אמנם לא חברת הייטק, אבל מקום עבודה יציב ואיכותי.

למעלה