סימשאלון!

KillER SmiLEY

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif

לא יפה להגיד כאלה דברים על בובספוג........................... :(

עונה../images/Emo13.gif

איך זה לחזור ללימודים שוב?פשוט מעייף באיזה אזור בארץ אתם גרים? באזור השרון(נתניה) עשו לכם גשר בין יום כיפור לסוכות? לא באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון?11-10 איזה כיתה אתם? ה3 מה תאריך הלידה שלכם? 21.2.95 הארי פוטר: כל יום הוא פוטר(משעמם) בובספוג:נחמד אני רואה לפעמים סימס אוניברסיטה: האבתי את האובייקטים סימס נייט לייף: גם יפה מאוד

סימעונה

איך זה לחזור ללימודים שוב.? באסה.... באיזה אזור בארץ אתם גרים? ירושלים עשו לכם גשר בין יום כיפור לסוכות? לא..
באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? 1 איזה כיתה אתם? ח' מה תאריך הלידה שלכם? 17.5.92 עכשיו אני יגיד משהו..ואתם תגידו מה דעתכם עליו (במידה ויש לכם) הארי פוטר: קוראת את הרביעי... מדהים!! בובספוג: מותקקק! קוראים לו בוב.. חחח סימס אוניברסיטה: יפה! סימס נייט לייף:מדהיייייייייים

galb1212

New member
עונה!

איך זה לחזור ללימודים שוב.?רעע,מאוד רעעעע באיזה אזור בארץ אתם גרים?מרכז עשו לכם גשר בין יום כיפור לסוכות?לא באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון?לא קבוע,תלוי בעייפות איזה כיתה אתם?ז מה תאריך הלידה שלכם?1.7.1993 הארי פוטר:ילד נחמד,לא יותר מזה בובספוג:שליטה!!! סימס אוניברסיטה:משחק מאכזב! סימס נייטלייף:משחק שעלה על כל הציפיות!

../images/Emo2.gifעונה../images/Emo2.gif

איך זה לחזור ללימודים שוב.?נורא..
באיזה אזור בארץ אתם גרים?אזור הצפון.. עשו לכם גשר בין יום כיפור לסוכות?לא..
באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון?10 וחצי
איזה כיתה אתם?ד'.. מה תאריך הלידה שלכם?23.6.96

אוקיקי

New member
../images/Emo182.gif

איך זה לחזור ללימודים שוב.?
עשו לכם גשר בין יום כיפור לסוכות? כן באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? בחופש 24-1, בלי חופש 10-11 איזה כיתה אתם? ז' מה תאריך הלידה שלכם? 18.8.93 עכשיו אני יגיד משהו..ואתם תגידו מה דעתכם עליו (במידה ויש לכם)
:
: איכס
: לא יודעת
: יפה
: אני לא אוהבת להשתמש בה
: כיף לבנות
: יש לו שפם גדול
: סימס2
: טמבל
: תפוז עם משקפיים?
: כיף לראות בה סרטים
: לא יודעת
: נראה קצת כמו מדוזה
: נחמד
: כנ"ל
: מסריח ומזהם-כולם להתרחק!!! הארי פוטר: אין מילים
בובספוג: נחמד סימס אוניברסיטה: נחמד סימס נייט לייף: נחמד

S i M a N

New member
עונה! ../images/Emo60.gif

איך זה לחזור ללימודים שוב? הסיוט הכי גדול שלי.... באיזה אזור בארץ אתם גרים? בצפון עשו לכם גשר בין יום כיפור לסוכות? כןןןן איזה כיף
באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון? 11....... איזה כיתה אתם? ז'3 שולטים!!! מה התאריך לידה שלכם? 23 ליולי 1993 את הסמיילים אני לא עושה.... הארי פוטר: הספר הכי יפה בובספוג: סדרה שאני יודע בעל פה סימס אוניברסיטה: משחק נחמד לא יותר סימס נייטלייף: הייתי רוצה אבל אין לי

טלזוהר

New member
עונה רק על משוו אחד../images/Emo99.gif

בובס]וג הוא אהובי הנצחיי
מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

olgosh

New member
מהאאא ../images/Emo151.gif

איך זה לחזור ללימודים שוב.? suck באיזה אזור בארץ אתם גרים? צפון עשו לכם גשר בין יום כיפור לסוכות? יאפ :) באיזה שעה בדרך כלל אתם הולכים לישון?כמה שאני מצליחה למשוך את זה :) איזה כיתה אתם? ח' מה תאריך הלידה שלכם?17.11 (מזל עקרב) הארי פוטר- חנאג' חמוד :) בוב מטורפת על היצור סימס או' כיף סימס ניטט' אין :(

למעלה