מתה!!!

../images/Emo3.gifמתה!!!

אני מ-זה מתה על נינט! היא מ-זה מותק....... ראיתי את הקליפ החדש שלה בפרסומת! היא מהממת! גם שם וגם לא.....אם אתם מעריצים שלה, אתם בטח שונאים את אח שלה...(איל טייב) טוב,נדבר... שני ח!לה על רנ!ש

MC MoRaNa

New member
ברוכה הבאה מותק.

שמחה שאהבת את הפרסומת
. וזה שאנחנו אוהבים את נינט לא אומר שאנחנו צריכים לשנוא את אייל. אייל שומר על אחותו הקטנה ולא רוצה שיקרה לה שום דבר רע. היה אפשר לומר שהוא מגונן עליה יותר מדי, אך כשהוא לא לצדה היא לא יכולה ללכת עד לאוטו לאחר הופעה מכיוון שמעריצות מטורפות מושכות לה בשיער. אני מבקשת בשבילי, אל תלכלכי על אייל בפורום. זה עושה לי רע לראות בנות שלא מכירות אותו ושונאות אותו כי הוא לא נתן להן לגעת לנינט בגבה.

lahav100

New member
אז יכול להיות שהוא קצת נדחף בש"ש

ולא נותן להתקרב, אבל זאת אחותו, ואם הייתה לי כזו אחות הייתי הופך לנקודת חן ונדבק לה לפרצוף... מה לעשות? היא מבית טוב ודואג ומגיע לה שישגיחו עליה. אבל לשנוא את אייל? ממש לא! עזבו שטויות, תתעסקו בנינט ותראו את אייל כתוספת קטנה (אמנם טיפה מעצבנת) שתאלצו לראות ואולי גם תכירו, ותראו שאולי הוא נחמד...

רק אני לא מבינה על מה אתם מדברים?

בכל הפעמים שיצא לי לפגוש (במקריות מוחלטת אגב) את נינט ואת אייל הוא היה פשוט מקסים... חייך, דיבר, צחק... זה מאוד פשוט הוא כנראה סוג של דבורה... עושים משהו לנינט הוא עוקץ... ובצדק. ככה זה אחים גדולים.

למעלה