מה אתה עושה שם?

../images/Emo3.gifמה אתה עושה שם?

בדרך כלל אתה אותי מפשק ומתחיל ללקק, הפעם ההתמהמהות העבירה בי רעד, ככה פתאום בין הרגליים חשתי בקרירות נעימה ונשימות קצובות, את המספריים שמעתי, ואחריה את הסכין עובד חלושות, בעדינות של זה שאכפת לו, אותי לאט לאט גילחת, וכדי להשלים את המראה, בקוקיות את שערי אספת, ואז זה כבר ברור מה היה הסוף של הסיפור, מזל שזאת פנטזיה כי במציאות, לעולם לא אגלח הגרד גורם לי למות.

french lover

New member
מי דיבר על ארוטיקה?... דיברתי על

אסטטיות. ניקיון. יופי. והכי חשוב.. טעם בלי שערות...
אבל היי.. אם לא מתאים לך.. זו זכותך המלאה.. אני לא אומר לך מה לעשות...

שעווה כואבת מאד

אם היית מסיר שיער בשעווה היית יודע עד כמה זה כואב מה גם שעור של המפשעה מאד עדין זה לא אנושי הכאב שם תמיד יש מים וסבון לאסטטיקה

מתאים לאוהבי ילדות

שיער הערווה מוסיף מימד של יופי, בעוד שגילוח נותן מראה של ילדה בת 5, מוריד מהארוטיקה, ומראה כאילו אין שם כלום. אפשר תמיד להזיז את השערות הצידה בזמן ליקוק. לדעתי האישית גילוח מגעיל

french lover

New member
אין בעיה..

אז אני אוהב ילדות.. אני כנראה פדופיל ולא ידעתי.. איזה שטויות!!!! אין לי בעיה עם זה שאת לא מגלחת זה החיים שלך, תעשי בהם מה את רוצה.. אבל אל תגידי לי מה אני אוהב ומה לא.. אני לא יודע אם הגיל שרשמת זה הגיל האמיתי שלך.. אבל התגובה מתאימה לילדה בת 5.. אפרופו ילדות..

french lover

New member
אם רמתי ירודה..

אז לא ארד עוד יותר.. שלא אגיע לרמה שלך.. לכן בזאת אני חותם את העץ הזה...

Sefy

New member
../images/Emo45.gif

מעדיף שיהיה שיער ושלא תראה כמו בת 8 או משהו

המעשה פסיכוטי..התוצאה ארוטי..../images/Emo6.gif

וזה מזכיר לי בדיחה... מה ההבדל בין מין ארוטי למין מלוכלך ? מין אירוטי זה כשאתה משתמש בנוצה. מין מלוכלך זה כשאתה משתמש בכל התרנגולת. לילה טוב. מכורה לאהבה.

bugbuster

New member
בלי קשר. ועוצר בי מלכנותך בכותרת,

אז בגוף הפנימי, פרצתון, שחרר כבר מהכוס המגולח. אקח לך את שטיח הבלי- קשר שמיתמיד היתקשית להבין תחת לרגליי אני.
בלי קשר: ישראלי, גס ומכוער.. (כמו
באסטר?) נכנס בפריז למסעדה מפוארת.. [מה'זה מפוארת... וכמובן המלצר הטיפוסי לפריז - טיפוס מגעיל.. (אין קשר..)] הישראלי שואל: "יש לכם רגלי צפרדע?" המלצר האנטיפאט בהעווית מיאוס: "נו בוודאי!" (לא מנסה ביכלל להסתיר את סלידתו מהלקוח... טוב, מלצרים בפריז... בלי קשר...) הישראלי: "כן??? אז קפוץ ת'ביא לי צלחת חומוס." בה-הההה... אקפוץ לי לשוטט במאורות זימה.

french lover

New member
מהה?????

אתה מוכן לדבר עברית??? אחי רד לעם... או שזה בעצם מה שאתה עושה כל היום?... למה כל ההודעה לא יכולה להיות באותה שפה כמו הבדיחה בסוף?? אתה רואה כשאתה מתאמץ אתה יכול...

bugbuster

New member
מה שאבא שלי שכח על... אההמממ...

גם נוכרים לא צנועים לא ילמדו באלף שנה, ואם זאת הוא לא גילה לי את דבר שאירי הלא מוכר. ולהבנת הניקרא - אינני אחיך. לרדת לעם, וכל היום - בשמחה. אחרי הנסיון איתך... טוב.. לפני שמוציאים ת'קטן ומתחרים למי יש דוד במכבי אש.. (אין.. ואין קשר) נראה שהנושא מוצא. כמאמר האמריקאי הנהדר: בלי קשר.. "וזה לא אישי" אני מתנצל אם פגעתי בך. בההההה... אצא לי לשוטט במאורות זימה.

למעלה