לא נפסיק לשיר

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gifלא נפסיק לשיר

כאבים שונים בחורה צעירה יפיפה נוסעת באוטובוס ומחזיקה את הלחי השמאלית בגלל כאבי שיניים. ניגש אליה בחור צעיר ואומר לה, "אני יכול לרפא את הכאב שלך!" לא עוברות שתי שניות והוא מנשק אותה נשיקה צרפתית. הבחורה ההמומה מסמיקה במקום, שוכחת מהכאב, וחיוך עולה על פניה. אישה מבוגרת שהייתה באוטובוס וראתה את הבחור מנשק לצעירה ניגשה אליו ושאלה אותו, "התרופה הזו טובה גם לטחורים?!"

tvrui10

New member
תורם את חלקי.

איש אחד נכנס למספרה ושואל: "מתי תוכל לספר אותי"? הספר מסתכל סביב ועונה: "עוד שעתיים" "תודה " אומר האיש והולך. למחורת שוב מגיע ושואל:"מתי תוכל לספר אותי"? הספר בודק ועונה: "עוד 3 שעות". "תודה" אומר האיש והולך. למחורת שוב חוזר אותו סיפור. הספר אומר לחבר שלו :"תשמע האיש הזה מוזר,אתה מוכן לעקוב אחריו? תראה לאן הוא הולך ". "אין בעיה " עונה החבר. כעבור כמה דקות החבר חוזר מתפקע מצחוק. "מה הסיפור"? שואל הספר, "לאן הוא הולך?" "לבית שלך" עונה החבר.

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

המרחק בין הביצים למוח הצי האמריקני גילה שיש לו יותר מידי קצינים, והחליט להציע להם תוכנית לפרישה מוקדמת: 1,000 דולר על כל אינץ' בין שתי נקודות בגופו של הקצין, לפי בחירתו. הקצין הראשון ביקש שימדדו מקודקודו ועד כפות רגליו. הוא קיבל 72,000 דולר. הקצין השני, שהיה קצת יותר חכם, מתח את ידיו מעל ראשו וביקש שיחשבו בין קצוות אצבעותיו וכפות רגליו. הוא קיבל 96,000 דולר. השלישי, איש צי זקן שממילא אמור היה לפרוש לגמלאות, ביקש שימדדו מקצה הזין שלו עד הביצים. אנשי הפנסיה ניסו לשכנע אותו לבחור אחרת, כשהם נוקבים במספרים אותם קיבלו הקצינים האחרים, אבל הוא התעקש. אנשי הפנסיה הביאו רופא, על מנת שיבצע את המדידות. הרופא פנה אל הקצין: "תוריד את המכנסיים". הרופא התכופף אליו עם סרט המדידה, ולפתע הוא נרתע לאחור כשהוא צועק: "רגע, איפה הביצים שלך?!". "בוויטנאם", ענה לו הקצין. מוסר השכל: אם יש לך חשיבה נכונה גם אם אין לך ביצים... אתה יכול להיות אדם עשיר.

חחחח....../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gifלך בלנקה

זה מזכיר לי בדיחה ישנה ש אחד הלך לרופא ואומר "ד'ר יש לי גזים מה לעשות"?-עונה לו ה ד'ר "באת בזמן מלא לי ת'סיפולוקס".

לא נפסיק לשיר../images/Emo168.gif

אם ביצוע: שמוליק קראוס מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: שמוליק קראוס עד מתי תאכל החרב אלוהי המלחמות עד מתי נשגה בחלומות בוא נהיה וניתן להיות בוא נחיה וניתן לחיות. אם אם רק תביני אם רק תאמיני זה לא בשמיים הושיטי ידיים אם... אברהם היה אבינו לא היית בן יחיד זה קורה במשפחה תמיד מי שפעם לחם יעיד מלחמה אין בה שום עתיד אם אם רק תביני אם רק תאמיני הושיטי ידיים זה לא בשמיים יש דרך נפתחת בואי נלך בה יחד זה לא בשמיים הושיטי ידיים אם... אז יגור זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ ועבדאללה אז ישב עם כ"ץ זה אפשר עם קצת מאמץ אף אחד לא יחטוף שבץ אם אם רק תבינו אם רק תאמינו הושיטו ידיים זה לא בשמיים. אם...

ותן שיחזור שוב לביתו...../images/Emo57.gif

אנחנו לא צריכים ביצוע: שלמה ארצי מילים: אבי קורן לחן: שמואל אימברמן כבר יבשו עינינו מדמעות, ופינו כבר נותר אילם מקול. מה עוד נבקש, אמור מה עוד? כמעט ביקשנו לנו את הכל. את הגשם תן רק בעיתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן שיחזור שוב לביתו, יותר מזה אנחנו לא צריכים. כבר כאבנו אלף צלקות, עמוק בפנים הסתרנו אנחה. כבר יבשו עינינו מלבכות - אמור שכבר עמדנו במבחן. את הגשם תן רק בעיתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן לה להיות שנית איתו - יותר מזה אנחנו לא צריכים. כבר כיסינו תל ועוד אחד, טמנו את ליבנו בין ברושים. עוד מעט תפרוץ האנחה - קבל זאת כתפילה מאוד אישית. את הגשם תן רק בעיתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן לנו לשוב ולראותו - יותר מזה אנחנו לא צריכים.

tvrui10

New member
בשבוע שעבר הלכתי לרופא המשפחה.

" ד"ר ,אישתי סובלת מנחירות" - התלוננתי. "יפה מאוד שאתה מספר לי" עונה הרופא,"אבל מדוע אתה בא אלי, אמרת שאישתך סובלת ,למה היא לא באה?". "כי אני זה שנוחר, היא הסבולת!"

למעלה