חדש כאן.

itayj4

New member
../images/Emo3.gifחדש כאן.

שמי איתי ג'רופי, אני בן 13, מפתח תקווה. אני מדבב דיי טרי (רק לפני שנה התחלתי לדבב...) ואני אשתדל להיות פה בפורום מתי שיש לי זמן... אז מה דיבבתי? עד עכשיו, בהופ, רק שרתי שירים - שרתי המווןן שירים, כבר מגיל 10, ורק בגיל 12 יצא לי לדבב. אז ככה- הגעתי לדאבי-דאב, עשיתי ברחוב סומסום כמה קטעים מצויירים. עשיתי שמה הפסקה- ועברתי לוידאופילם. שם בסרט "חוות הקסמים", עשיתי תפקיד נידח, בתור האח של השחקנית הראשית. אחרי הסרט, ועד היום למעשה - אני מדבב את הסדרה "רוץ דייגו רוץ". דייגו, הוא הבן דוד של דורה, והוא מציל חיות. אני מדבב אותו והסדרה תשודר בניקולודיאון, ואולי גם תגיע להופ!. (לעונה הראשונה יש 30 פרקים, וביינתיים סיימתי 24.) עכשיו אני גם עושה שתי סדרות בדאבי דאב בבימויה של אפי בן-ישראל. שגם בהן אני שחקן ראשי. הסדרות - "גיבוריי העיירה" (או משהו כזה...) "חבורת איינשטיין" וכיום אני עושה של שלושת הסדרות האלה בבת אחת. כן - זאת תקופה קשה בחיים שלי... אבל עושים כסף :) אני אשמח לדעת מי אתם, איפה אתם מדבבים ומה עשיתם עד היום :)

Tu Lus

New member
ברוך הבא

אני טובל בת 19 מהבוגרים בפורום לא דיבבתי קריינתי בסרט קולנוע קטעים קצרים "מישהו לרוץ איתו" חוץ מזה אני רק מקווה מתישהו לעשות קורס ולעבוד בזה
חלום ישן.

mikeys barking

New member
וולקאם

אני שחר בת 15 וחצי. אם אתה רוצה, יש מפגש פורום ב6/7 ואתה מוזמן לבוא ולפגוש את חברי הפורום מקרוב. ^^

porky169

New member
ברוך הבא:)../images/Emo134.gif

אני ניר בן 19 עד כה דיבבתי ניצבים בפרקים הראשונים של העונה השניה של א.ט.ו.ם ובקרוב אני אמור לקבל תפקיד חדש

Bar391

New member
שלום!! ברוכים הבאים!

אני בר..בת 15 וחצי ואממ ישש עכשיו רגעי השתחצנות XD סתם סתם דיבבתי כמה קטנים בג'וניפר לי את טיני החזירה מסוסלנד פפה חזירה מהתכונית פפה ..(היא אמרה להיות בהופ אבל הקקות הלאה עוד לא משדרים אותה!! ) את פויי שדונית מהסידרה מיקס מאסטר! יאיי שעולה לשידור ביום ראשון ב4:25 כווולם לראות!! (למרות שעדיף לראות את הפרק השני ..הראשון היה הפיילוט ואני לא מרוצה מאיך שדיבבתי שם ) כמה פיצים בבוספוג תפקיד פיצי במכתבים מפליקס ושרימפסים בסרט חדש ..:) זהו ההשתחצנות הסתיימהD:

אוי שכחתי להוסיף

אני אחינועם בת 16 עשיתי קורס בג'פטו (עם יפה גבאי) ועכשיו אני תקועה כי אני לא מתקשרת...חח

chen010189

New member
מעניין אם אני אגיע לדאבי דאב מתישהו

או במילים אחרות: מעניין אם אני אפסיק לפחד שיאכלו אותי מהקו השני. ברוך הבא!

MorraniChan

New member
היי D:

ברוך הבא! אני מורן, בת 16 עוד פחות מודשיים, שואפת לדובב [מאוד!!!] השתלבות מהירה^^

MMMIT

New member
אנא ספר לי איך הגעת לדיבוב

אנא ספר לי כיצד הגעת לדיבוב ואיך התקבלת,

מאיוש33

New member
וואו...זה המון!

עאלק מדבב די טרי XDD אממ..אני מאיה גם בת 13 [ או שזה כבר 14??] מראשון לציון ^__^ ולרשימת ההשתחצנות: כמה דברים עשיתי הא? אני עוקפת אותך בשניה PP: אקיצ' אני רוצה לעבור קורס באחד מהאולפנים ^^ " ומעניין אותי לדעת: איך הגעת לתחום??

אה. להציג את עצמי?

אני תמר בת 15. לפני שנה עשיתי קורס בג'פטו ומאז דיבבתי משפט בפוקימון ועוד כמה משפטים וקולות בקפטן פלמינגו.

itayj4

New member
למי ששואל איך הגעתי...../images/Emo3.gif

טוב, אני אספר מהתחלה.... ואני אזהיר שאני אחפור.. כי אני אוהב לחפור.. נו טוב, מי שמדבב את דייגו חייב לאהוב לחפור, בדיוק כמו דורה! אני גר בפ"ת - ובפ"ת יש פסטיקט, זה כמו פסאיגל, אבל רק שפה הזמרים והחשקנים הם זמרים. התקבלתי בתור זמר, זכיתי מקום ראשון, והאמא של הבנות שזכו, המליצה עליי לקונסרבטוריון בפ"ת. (אני עד היום שמה...) יש שם שתי מורות לפיתוח קול, אחת בשם עדי, אחת בשם אורית. אותי מלמדת עדי, ואורית, שגם אותה הכרתי, שלחה אותי לאיזה מעבד מוסיקלי, להקליט שיר אחד... ואותו מעבד, שבמקרה עבד בהופ, שלח אותי להופ!. כמו שאמרתי - שנתיים שרתי שם שירים, (ושכחתי לציין שאני מקליט לכל קלטות הוידאו המצליחות של הילדים... דיגדיגדוג, סבא טוביה, טיף וטף, הכבשה שושנה, יובל המטורלל... כן אני נשמע כמו ילד מגודל...) ועדי בר-לב, שאותה אתם אולי מכירים, ששרתי איתה המון בהופ, הביאה לאפי בן ישראל את הטלפון שלי, ומאז הכל כתוב בהודעה הראשונה P: תיק-גב תיק-גב.. (סתם בדייגו אין תיק גב, יש:) תיק הפלא!!! מלא דברים כאלה! (magic bag) תיק הפלא!!! מלא דברים כאלה! זהו חפרתי :)

mikeys barking

New member
אה?

דיג-דיג-דוג? זה ממש ישן! גם לזה עשו חידוש? [אני עוד בטראומות מרחוב סומסום
]

porky169

New member
כן לצערינו כן../images/Emo134.gif

אבל עם אותם משתתפים(דליק ווליניץ, שרון שחל, נורית הירש ומיכל חזון)

MorraniChan

New member
עם אותם משתתפים?XD

"דיגדיגדוג דיגדיגדוג מחר דיגדוג הלך לדוג.." גדלתי על זה! לא הבנתי מה יש לחדש שם :X

אוקיקי

New member
היי!

ברוך הבא!
אני אורי, בת 13. כרגע בטיול של 4.5 חודשים במזרח הרחוק (+שבועיים באירופה)... וואו, הספקת הרבה.. אני עוד לא דיבבתי כלום, מקווה ללכת לקורס דיבוב בשנה הבאה...

למעלה