מה הלך עם השירשורים שלך?
ב"ה גדולים- ענקיים אחד אחד... .
מה הלך עם השירשורים שלך?חחחח יפה ג'קי
ב"ה גדולים- ענקיים אחד אחד... .
מה הלך עם השירשורים שלך?חחחח יפה ג'קי
שניה, אז עכשיו החדר שלך הוא"הארגז"?זוכרים מה כל כך רציתי ?
את הסמל של "הארגז" ! היום קיבלתי אותו !!! לאא לא הורדתי אותו מאיזה אוטובוס, הסמלים חדשים לגמרי עם מדבקה. עכשיו זה יהיה לי על הדלת בחדר
מפגש הבא אצל איבגי בחדרשניה, אז עכשיו החדר שלך הוא"הארגז"?
חחחחח "מפגש חדר"מפגש הבא אצל איבגי בחדר
כבר סיפחת לעצמך 3G? סחתיין!חחחחח "מפגש חדר"
לא החדר שלי הוא לא הארגז פשוט הסמל מודבק על הדלת בכניסה לחדררררר ותמונה של מכשיר החדש של פרטנר 3G.
חחחח לא ולא !כבר סיפחת לעצמך 3G? סחתיין!
זה מה שזה :חחחח לא ולא !
המכשיר שהם מוכרים אכן טוב אבל הוא לא שווה את המחיר שהם מוכרים ! זה מכשיר מוקאפ (לא אמיתי) היתי אצל חבר באורנג' ולקחתי לראות, מה שטוב שאפשר לרכוש orange freedom 3g החבילות החדשות משלמים 300 ש"ח בחודש (ללא התחייבות) מקבלים 900 דקות שיחה לכל הרשתות שיוחת video+voice ובנוסף מקבלים החזר של 59 ש"ח שזה יוצא 241 ש"ח בחודש על 900 דקות (300 בערבים, 600 ביום)
חחחחח "מפגש חדר"
לא החדר שלי הוא לא הארגז פשוט הסמל מודבק על הדלת בכניסה לחדררררר ותמונה של מכשיר החדש של פרטנר 3G.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלמעלה בפרטנר יש סמל של
שברולט
זה ממש מזכיר ובגלל שאני אוהבתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלונה אני עד עכשיו צוחק ממך ! איך את שמה לב לדברי כאלה ? באמת זה נראה כמו סמל של שברולט
הסמל של הלמעלה בפרטנר יש סמל של
שברולט
עזעזל ?!
יש לאחי אחותי ואימי...חחחחח "מפגש חדר"
חחחמ מה ? אלפא מכשיר מצויין ?יש לאחי אחותי ואימי...
ב"ה אלפא P8.... . הוא מכשיר מצויין. לא צריך את ה 3G.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.