הפרק היומיייי

../images/Emo3.gifהפרק היומיייי

איזה סטירה הכתיפה פילאר לרבקה חחח ואיזה מפגר איתן הוא אומר לתרזה לרדת מהמטוס מלא פעמים למה הוא לא אומר תרזה ביטלתי את החתונה עכשיו אנחנו יכולים לרדת מהמטוס ומה הקטע שכול האנשים מה הם מתערבים?!!!

ChilD SouL

New member
פילאר שיחקה היום מדהים../images/Emo70.gif כתר|

היה שווה לראות את הפרק רק בגללה. היה חזק ומצלצל

מת על

New member
איזה פרק יפה

הזקירו את אנטוניו פליאר רבה אם אייבי ונתנה סטירה לרבקה

קיי בנט

New member
יו אני כבר מתה שגוון

תגיד ללואיס בגלל מי אית´ן ביטל.. חח.. באמת פילאר הייתה מדהימה היום אבל גם רבקה וכל הקטעים עם סם היו מיותרים

כל הכבוד

לפילאר שהחטיפה לרבקה וגם הראתה לאייבי מה זה, סוף סוף היא לא דואגת לאחרים, ודואגת גם לעצמה.איזה חמוד איתן שנלחם כדי לראות את תרזה (בצורה קריינית כזאת) ואיזה אישה נדחפת, מה היא אומרת לאיתן מה לעשות, איך תרזה יכולה לסרב לאיתן??? הוא כזה מתוק!!!

crazystav

New member
הפרק היומי

אית'ן כפרה עליו מאמי... כמעט בכהההההה יאאא איך הוא התפלל לה' אבל היה לא כל כך הגיוני שהוא ראה את תרזה מהמטוס אלא אם כן יש לו עיניים ממש ממש ממש טובותתתת!! סוף כל סוף הוא התחיל להשתמש בכוח הקייני שלו! וזה היה חמוד מתמיד.... וחוץ מזה איך שהוא עלה למטוס... (וזה רק אני או שהוא ממש ממש ממש ממש רזה!) הוא היה צריך הלגיד לתרזה שהוא ביטל את החתונה! ומה כל האנשים האלה מסביב מתערבים! איזה כאפהה חתיכת כאפה פילאר הכניסה לרבקה!! יאאא!!! סוף כל סוף! go for it! ושרידן... מסכנה לא יודעת לצד מי להיות! אייבי סוף כל סוף התחילה להתחשב באחרים! עלתה לי על העצבים עם הרחים העצמיים שלה! ואממ...... אני מחכה לאיחוד המרגש של אית'ן ותרזה!!! זה קורה ביום חמישי נכון?

Toxic Boy1

New member
ל "מת על" - איך השגת את התמונות

של הפרק של היום? יש לך אתר עם התמונות של כל פרק??????

מת על

New member
לא אין לי אתר עם התמונות של כל

הפרקים התמונות האלה הם מהאתר הרישמי של אנדרה (רבקה)

אמממ כן לי דווקא יש את האתר

עם כול התמונות של הפרק שהיה היום ועוד מלא פרקים אחרים
לגבי הפרק היומי
: פילאר הייתה היום פשוט
תריתן היו חמ!דים מאוווד היום וגוון כמו תמיד |מכשפה| אבל אהבתי את הפרק הזה מאוד לפחות הייתה התקדמות
שימשיכו כך
באסה מחר אני לא רואה בגלל הטיול המסריח שעושים לנו

למעלה