הפאק של ראש העין!!!!

white queen

New member
../images/Emo3.gifהפאק של ראש העין!!!!

אוקיי, אני לא כל כך מתה על העיר "היפה" שלי, האמתי אני לא מבינה למה ההורים שלי הביאו אותי לפה!!!!(טוב זה כבר נושא אחר...) אבל מה שהכי מפריע לי (האמתי כבר לא כל כך) זה שבראש העין אין מקומות בילוי לנוער...פשוט בושה......האמתי שהסיבה היחידה לזה זה כל העניין עם המסורתיים והדתיים שפה, כלומר אין לי בעיה עם זה או משהו...אבל חאל'ס מה הקטע מי ששומר לא חייב לצאת בימי שישי, האנשים חייבים להבין שלא כולם בראש העין שומריםאו דתיים!! לא????...... אבל בכל מקרה כמו שאמרתי, לי זה כבר לא כל כך מפריע (עוד פחות משנה רישיון...תאכלו ת'לב!!!) אבל בכל זאת לכל הצוציקים שביננו..ליבי איתכם.......

חי אדר

New member
בעיה כפולה

אין ספק שהבעיה בראש העין שאין מקומות בילוי כמו שצריך. נראה לי שבעלי עסקים חוששים לפתוח כאן משום שחוששים אולי מחוסר היענות הצבור. הרבה מעדיפים לבלות בתל אביב, עיר ללא הפסקה. כמו כן מה שציינת שיש את ההתנגדות של הדתיים. האמת זה אחד מהדברים שאני לא מבין את טעם ההתנגדות. לטעמי מגוחך בעידן הנאורות של היום לבא ולדרוש מצבור מסויים שיבלה בשבת הרחק מהבית. לו היה מדובר שהעסק נפתח בשבת בשכונה שרובה דתיים אזי הייתי מחריש. אך כאשר המקום ממוקם במקום בו לא ניתן לטעון להפרעה בפרטיות, אם כן לא מחוור כלל מה פשר ההתנגדות.

white queen

New member
מממ...לא נראה לי שזו הבעיה....>

הבעיה היא שאנשים מפחדים לפתוח פה מקומות בילוי בימי שישי...כי הם יודעים שבתוך כמה זמן יסגרו אותם....! ויש הוכחה....מקדונלדס....רק תראה איזה סיפור עשו מזה שהמקום היה אמור להיות פתוח בשבת.... מה א'כפת להם (לאלה שהפגינו שם...) אם זה יהיה פתוח בשבת..... אני מבינה שיש פה בפורום הרבה שומרים וראש העין היא עיר שיש בה רוב דתי, אבל הרוב הדתי הזה לא שוכן באזורים הפוטנציאליים, אין לי בעיה בכלל עם הדתיים נהפוכו......אבל מה איכפת להם אם יפתחו מקומות בילוי לא באזורם... הייתי מבינה אם היו פותחים מול הבתים שלהם וכו'...אבל הם לא! הם רצו לפתוח את זה בשכונה חילונית...ויש הבדל!

Reyoga

New member
מה הקשר שומרים או דתיים?

גם לי אין מקום בילוי, גם אני גר פה לא מרצון (וגם לי יהיה רשיון עוד פחות משנה) אז תפסיקי להאשים את המאמינים! *אפילו קולנוע אין פה!!!*

white queen

New member
את/ה ממש לא הבנת את הנקודה...

חס וחלילה שאני האשים את המאמינים...אם את/ה אומר/ת זאת ממש לא הבנת את הנקודה! הבנאדם היחיד שאני מאשימה זה את ראש העיר...ומה לעשות במקרה הוא דתי...אבל אין קשר......או שיש......

Reyoga

New member
מה ראש העין אשמה?

תאשימו את מי שאחראי, ראש העיר, או העיריה או משהוא, כל העיר הזאת קומבינות!!! מה זה המאפיה הזה?

HoMi16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש לי עצה.. אני חושב שכדי שתפנימי.. עדיף השותק ומשכיל, מאשר הדבור ושכיל"

white queen

New member
עומר....

עומר אתה מחפש את זה נכון?!?!?! אין בעיה תקבל את זה ותקבל את זה עד הסוףףףףףף..... לא קל לעלות לי על העצבים.....חכה, חכה.....בבציפר.....חנג'ה.....

HoMi16

New member
חחחחחחחחחחחחחח

היא מאיימת עליייייייייייי!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

GGOODD

New member
אמממ לי אין בעיה עם זה...

יש לי כבר שנה רישיון :)

מה הקשר לראש העין?

תראי אני מסורטית ואני לפי מה שאני יודעת חצי רובה של ראש העין דתיים, אבל מה הקשר אליהם? למקומות הבילוי?

שווא נע

New member
זה בדיוק הבעיה עם העיר המסריחה הזו!

מה אנחנו אמורים בתור בני נוער לעשות בשישי בערב? לצאת לפארק טל ולעשות בלאגן? אחרי 12 יסלקו אותנו משם... ניסו לפתוח בנווה אפק יאזה מועדון מסריח והדתיים עצרו את הבנייה באמצע...כמו שמישהו אמר, אפילו בשביל סרט צריך לנסוע עד לפ"ת!!! כאילו, יש כאן כמה, 40 אלף איש?? קולנוע אחד אין!!!! רצו לפתוח במרכז טל החדש, אבל כמובן, השכנים והדתיים ובראשם ראש העיר החביב שלנו מחו על זה וכולנו נדפקנו!ובריכה? אנחנו צריכים להסתפק בבריכה של הפישרים המסריחים?? שינתקו את זה לפחות פעם בחודש יהיה יותר טוב... ומועדון ובאולינג... מה לא הייתי נותנת בעד מועדון ובאולינג?! אלוהיםםםםם אני צריכה לשלם 200 שקל למוניות כל שישי כדי להגיע למועדון נורמלי!!! בקיצר יש לנו עיר דפוקה ומשעממת!!

$ מעיין $

New member
מממ...

לפחות אוכלוסיית אנשים פה מדהימה, באמת.. הנחמה היחידה והסיבה שאני נישארת פה זה בגלל האנשים, יש פה אנשים מקסימים. וזה מדהים שכולם מכירים פה את כולם [טוב, הרוב
]. אבל נקווה שהם יקבלו קצת שכל ויבינו שלהיפגש בגן טל או פעמון, זה לא בדיוק מועדון סופני סטייל TLV

עיר דפוקה?

מאמי הגזמת... אני כדי להנות ממש נוסעת לתל אביב שם באמת כיף! אבל בשישי בערב אפשר להסתובב בראש העין ולהיפגש עם החברה וחוץ מזה עכשיו חופש בפתח את יכולה לנסוע כל יום למועדון... וגם מחליפים את ראש העירררר ויש בחירות חדשות (נראה לי...) אז דיי להתלונן וחיי ראש העין העיר הכי טובה!!1 יום טוב אורטלוש

למעלה