אפשר לראות אותו?! אני מדמיין או שפתאם הוא בכל מקום שאני מסתכל ?! כל פורום באנגלית של DA מופיע שמה יותר תמונות שלו מאשר של גס'יקה גם לפני כמה ימים העברתי ערוצים כהרגלי , וראיתי אותו בסידרה דוסון קריק ועכשיו גם בסמולוויל. זה לא הולך לעבור לו בשקט... גם אני יתחיל להשים תמונות של ג'ס כשאני יוכל.
זה פורום DA וכאחד כזה הוא מכיל בתוכו את המעריצים של כל השחקנים מהסידרה. מעולם לא מנענו מאנשים לשים תמונות בין אם בשרשור שיועד לכך ובין אם סתם בהודעה כל עוד זה קשור לנושא הפורום. וג'נסן בהחלט קשור לנושא. אז לא צריך להפוך את זה לעניין של "נקמה" ולשים תמונה של ג'סיקה כנגד כל תמונה של ג'נסן. כי אפשר לשים תמונה של ג'סיקה תמיד בלי שום קשר
אם זה מציק כ"כ אתה בהחלט מוזמן לפתוח שרשור תמונות של ג'ס כדי "לאזן" את הפורום (שלא לדבר על מייקל שבכלל מוזנח כאן
) אבל למנוע מאנשים אחרים לשים תמונות שקשורות לנושא הפורום לדעתי זה לא הפתרון...
זה בגלל שכבר נמאס לראות את ג'נסן , כבר התחלתי לשנאות אותו. ואם כבר שמים תמונה שלו, שישימו גם תמונה של ג'ס מידי פעם, או שאני ישים בשבילם(לא כנקמה). ובקשר למייקל , באמת מה איתו, אין פה מעריצים/מעריצות שלו?
בקשר לג'נסן, אולי באמת נמאס לך לשמוע עליו וזה מובן אבל אין מה לעשות. זה פורום שלו בדיוק כמו שזה פורום של ג'סיקה ותצטרך לקבל את זה שכמו שאתה אוהב את ג'ס ורוצה לראות תמונות שלה יש אנשים שאוהבים את ג'נסן ורוצים (רוצות
) לראות תמונות שלו.... ושוב, אתה מוזמן לשים בשבילם תמונות של ג'סיקה כמה שתרצה. אפילו אני אצטרף.. שנייה תנו לי להשקיע באחת טובה..