היי חבר'ה!

BlueNosE

New member
../images/Emo3.gif היי חבר'ה!

היי אני חדש פה והתחלתי לפני יומיים לעשות בדיקות מציאות ולרשום ביומן והכל.. הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי לעשות עכשיו כבר מילד כי אני מת לראות איך זה חלום צלול!
אז כדאי לי לעשות מילד או לחכות עוד קצת זמן?

אז ככה..

קודם כל- טוב שזה מסקרן.. כי אפשר לחלום חצלול אפילו מעצם שזה מעסיק אותך..חח
אז ככה עם אתה זוכר את החלומות שלך טוב... זה אומר שאתה מוכן פחות או יותר... הכי חשוב לקרוא על הנושא הרבה.. לדעת אותו טוב טוב... ולזכור גם את החלומות שלך טובטוב כי אחר"כ לא היה שווה להתחיל כי לא תזכור את החצלולים שלך...
כמו שראיתי כתבת שאתה עושה גם בדיקות מציאות.. אני מציעה לך להמשיך עם זה עד שאתה כבר עושה את זה המון ותרגיש שאתה מוכן ואז פשוט תקווה לחלום שבו תעשה את הבדיקת מציאות.. או שכן.. תוכל ישירות ללכת למילד..
אגב חשבת אולי לנסות את הווילד.? כי זה מאוד מפחיד והכל... אני אישית לא יעשה את זה בחיים..
נ.ב- ברוך הבא
..

BlueNosE

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ככה.. התחלתי לפני בדיוק יומיים לעשות את זה
אבל זה קשה לזכור לעשות את הבדיקות והכל.. אז עד שמצאתי דרך לזכור (להסתכל על היד ולהקריא את מה שכתבתי שמה, לסובב את הראש ולהקריא שוב וכו') אני רואה שיש גם את המילד והווילד (שאגב נשמע לי דווקא מאוד כיף
).. אז אולי עדיף לי להתחיל באחד מהם, רק כדי להתנסות בזה, ואח"כ כבר לחלום על זה בטבעיות.. כי אני כולה יומיים בנושא..

BlueNosE

New member
איכשהו נראה לי

שזה דיי כיף לחלום כאילו אתה באוטו ואתה נוסע לתוך נוף, ופתאום נכנס לחלום הצלול (האתר של אלון..)

silverhawk

New member
אהלן!

ברוך הבא לפורום!
תראה, אישית הייתי ממתין קצת ומוודא שזיכרון החלומות טוב מספיק, אך אם אתה לחוץ - אתה בהחלט יכול לנסות. האם אתה זוכר חלומות כל לילה? וכמה בלילה?

BlueNosE

New member
תודה ו.. ../images/Emo13.gif

1 כל לילה (כולה יומיים ניסיתי) אבל מפורט..

למעלה