בוקר טוב

g u r a

New member
../images/Emo3.gifבוקר טוב

הפתעה!!! נכון שאף אחת עדיין לא פתחה שרשור בוקר טוב בשעה כז(וכזה ארוך)אז הנה . לספר לכן את האמת.. עדיין לא הלכתי לישון! חזרתי מחברה שלא נפגשתי איתה מאז שהגורון נולד..ישבנו והשלמנו את החסר..ולא שמנו לב לשעון..היה לי מהזה כיף!אוף כמה שהיא חסרה לי! אז עכשיו אני ערנית לחלוטין,וכנראה גם מטורללת על כל הראש,כי במקום לנסות להרדם- אני פה! (זקוקה לטיפול גמילה- מישהיא מכירה קבוצת תמיכה...?) אז שיהיה לכולכן יום נהדר

g u r a

New member
שכחתי את הפרט הכי חשוב

אתמול חתמנו "בשעה טובה" על חוזה הקנייה של הבית. איזה כיף! אמאלה..קצת מפחדת..

ענתי 10

New member
תגידי, את נורמלית?? ../images/Emo8.gif

מה זה השעות האלה??? מזל טוב על הדירה!!
נכון, בהתחלה זה קצת מפחיד, אבל אח"כ זה כיף לא נורמלי
(בעצם מה כ"כ כיף בלשלם משכנתא??
) נו טוב, לפחות הידיעה שיש לך בית עושה טוב על הלב

למה אמא'לה ????

תהני ותהיי מאושרת מהצעד הזה שעשיתם יופי שמחה בשבילך באדי

g u r a

New member
אמאלה..

כי הצעד הזה ממש מפחיד אותי. שמחה ומאושרת, אבל להבדיל מהצעד שעשינו לפני 7 שנים כשקנינו את הבית הנוכחי- אני יותר ריאלית,מפוכחת,מכירה את החיים.. אז הייתי תמימה וחסרת נסיון,והבית שקנינו יקר ,והמספרים שמדובר עליהם..צמרמורת!! יצא לי מבולבל,לא יודעת איך להסביר את עצמי בכתב... חוץ מזה שיש הרבה שיפוצים לעשות,שגם לא זולים ..וכמובן השורה תחתונה-
זה שם המשחק!

g u r a

New member
נרגעתי קצת../images/Emo153.gif

בעצם מה שניסיתי לומר קודם- את הבית כמו שהוא עכשיו, אני לא אוהבת בלשון המעטה.. ומה שמפחיד אותי -שלא יהיה לנו מספיק כסף על מנת לשפץ ולהפוך אותו ל"בית שאני אוהבת".. כי הטעם שלי יקר..ומאוד קשה לי להתפשר בנושאי אסטתיקה,ועיצוב! (והאיש- לא אכפת לו, ולא מפריע לו הוא אוהב את הבית..העיקר שיש גינה ומקום למנגל..אז מה אם הקרמיקה אפורה ומכוערת?...גברים
)

את תהני מהתוצאות

תחשבי שאחרי השיפוצים את תקבלי בית כמו שרק את חלמת. אז תחשבי על הצדדים החיוביים של הבית החדש. תבחרי מה שאת אוהבת דווקא נשמע כיף וטוב בהצלחה תהנו מכל הפרוייקט.

g u r a

New member
תודה

אני מאוד מאוד מקווה שיהיה לנו כסף לפחות לחצי מהחלומות שלי.. אחרת..אני אהיה מאוד עצובה וחסרת מנוחה, עד שלא אסדר אותו טיפ טופ.

maybesure

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif

איזה כייף! אל תפחדי כי מי שלא קופץ למים לא לומד לשחות
מתרגלים להכל. בשעה טובה תהנו ושיהיה לכם רק טוב! מתי תעברו?

ShirShir

New member
אופס..... צודקת..... לא שמתי לב../images/Emo23.gif

כשאני בעבודה אני מאבדת לגמרי תחושת זמן

../images/Emo6.gif לא פתחתי שרשור בוקר היום כי....

יש לי תירוץ אתמול עשיתי סקס עד השעות המאוחרות בשש הגעתי לעבודה עוד לא נרגעתי מהתחושות הנעימות אני עדיין ב- הייי..... באדי

lulit

New member
../images/Emo6.gif מסמך אנושי מזעזע

כל הכבוד לכם. בחיי.

ShirShir

New member
וואהו.....באדי../images/Emo70.gifחזרתם לגיל 18!?../images/Emo6.gif

תעשו חיים!!!!!!!!!!!!!
יש מצב השבוע ל- 4!?

למעלה