../images/Emo29.gif

אנחנו יושבים על ספסל בחוף ים מבודד. מתבוננים בירח מולנו, מאיר על המים, מנהלים שיחה נעימה ומנסים להתעלם מכך ששנינו יודעים מה רחש הגלים עושה לי. כיצד הוא מעורר אותי ומבעיר את תשוקתי. השיחה דועכת, מפנה את האוזניים שלי להאזנה מוחלטת לצלילים המדהימים האלה. אני נשברת. שולחת יד למכנס, פותחת חגורה, כפתורים ורוכסן, הכל בשיטתיות כאילו המהלכים תוכננו לי בראש מראש. רוכנת לעברו ומכניסה את כולו לתוך הפה שלי, ככל שאני ממשיכה אני כבר מצליחה להכניס פחות ממנו אז אני מרטיבה יותר ושולחת ידיים לעברו. מחליטה שאני רוצה אותך בתוכי כאן ועכשיו, מרימה את החצאית, מורידה את התחתונים ומתיישבת עלייך. הגב שלי מופנה אלייך והזין שלך מחליק את תוך הכוס הרטוב שלי כאילו מצא את ייעודו בחיים ועכשיו הוא מאושר. מתחילה גאות, הגלים מתחזקים והידיים שלך על האגן שלי, מכוונות את החדירה. בהתחלה לאט, אח"כ תנועות סיבוביות ולבסוף חדירה עמוקה, חזקה ומהירה. אתה שולח יד אל הירכיים שלי, מעסה אותם ומשתמש בהם כדי להכתיב את הקצב, היד מתקרבת אל הדגדגן שלי ומתחילה קודם בטפיחות קלות ואז תנועות סיבוביות. אנחנו מתנשמים בכבדות וגונחים, אתה מתבייש קצת אז אתה נושך את הכתף שלי ומסיים את הנשיכה במציצה רטובה ומלאת שפתיים כיד לכפר על הכאב שגרמת לי. ואז, אנחנו מסתכלים לעבר המזח, ובשנייה שהגל הגדול מתנפץ אל המזח אתה גומר בתוכי, שולח ידיים לעבר הפטמות שלי וצובט אותן חזק בדיוק כשאני גומרת כדי להעצים את ההרגשה.

למעלה