...

RoboCoc

New member
...../images/Emo29.gif

לקחתי את הדברים וניגשתי לקופה, היא הייתה עסוקה בלרשום משהוא. מהיכן שעמדתי ניתנה לי ההזדמנות להביט ישר למחשוף חולצתה הנדיב, אשר היה שני משולשי בד דקיקים צלובים על שדיה השופעים. מיותר לומר שהם בקושי החזיקו מעמד, מה גם שאחד מהם פשוט התקפל ונכנס אל מתחת לשמאלי, מה שחשף אותו יותר. לאחר לא יותר משנייה האימפולס שלי גרם לכך ששלחתי יד לעברו וחפנתי את השד בכף ידי- "הוא כה רך, ענוג וחם" חלפה המחשבה שראשי במקביל ל"אני לא מאמין השתגעתי!". רק לאחר כמה שניות היא הרימה את ראשה חייכה ואמרה "משוגע לא כאן, כולם יכולים לראות!", הייתי המום … בעדינות היא הוציאה את ידי מהחזה שלה נשקה לאצבעותיי והצביעה במבטה לעבר המחסן. היא קמה נעלה את החנות, וליוותה אותי למחסן ומיד לאחר שהדלת נסגרה היא שאלה בקול מתקתק "במה אני יכולה לעזור לך?" אחזה בידי ומקמה אותם על החזה. מיד כפות ידי החלו לעסות אותם, התנפלתי על שפתיה צמא לקראת אהבתה היא דחפה את לשונה פנימה, כאילו מזיינת אותי. ידי גלשו מטה אל מותניה הצרות מושכת את חולצתה מעלה. משאירות את שדיה חשופים, פטמותיה אדומות כדם. לשוני החלה ללקק אותם, תנועות מעגליות עד אשר קצה לשוני הגיעה לפסגת הפטמה ואז… מציצה עמוקה, ונגיסה קלה. ידיה חדרו את חולצתי לטפו את גבי, ירדו מטה אל החגורה והחלו להתיר אותה. אצבעותיה חדרו פנימה אל אברי אשר כבר תפח וזעק אל מעט אויר, מעט חום. שוב עליתי אל שפתיה הורדרדות מרפרף נשיקה ועובר אל צווארה ומתחיל ל… "אדוני, איך אני יכולה לעזור לך?" הרגשתי כיצד מראה שני גופות צמודים במחסן נמוגים במהירות ועיניי פגשו באישוניה הירוקות, בחיוכה המשגע. " לו רק ידעת איך היית יכולה לעזור לי" חלפה מחשבה נוספת במוחי וידי הגישה את כרטיס האשראי בחיוך מבויש משהו…

למעלה