pray

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifpray../images/Emo23.gif

תפילה מסוג אחר
Give me patience when little hands Tug at me with there many clemands Give me gentle hugging arms To help protect them from rebellions harm Give me wisdom from above To teach my only lover of your love Give me a sprit ….quiet and meek Let my words show kindness as I speak. Give me the ability to teach from the heart To teach my lover learn your words from the start Give me the words you d have me say To teach my lover how to pray Give me time special moments to share That they know baby really close care Give me courage to stand in your might To teach my lover to always do right Give me boldness to do all these and more That I may not be ashamed when I stand at your door

כמה קסם יש באחרונה!

וכמה שלווה יש בראשונה:) השנייה עם צבעוניות חביבה והשלישית מקסימה ברעיון ובעיבוד! אוסף עבודות מיוחד

GodOfWar

New member
עבודות חביבות...

אבל בקשר לתמונה הראשונה, במקרה אני מכיר (אמנם לא אישית, לצערי) את מי שצייר את המקור. האם ביקשת ממנו רשות להשתמש בה ולהציג אותה? -GoW-

barbar

New member
יפה יפה

חזק ולא מרוסן
אהבתי במיוחד את 002 ואת התמונה האחרונה

komandatore

New member
יש תשובה לגבי שימוש בתמונה?

תמונת הפנים יפה ולא כל כך מתקשרת לי עם הדמויות הקטנות

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifבקשר לתמונת הפנים

זו תמונה שעברה עיבוד בתוכנת POSER כמו שהזכרתי וזה בכלל לא ציור לכל המיעוניינם וכן אשמח מאוד לדעת מי צייר אם בכלל שאוכל לקבל ממנו רשות

GodOfWar

New member
../images/Emo188.gif

אם כבר מודל מ- Poser שעבר עיבוד ולא ההיפך. רק כדי להבהיר את העניינים: אתה טוען שאתה עשית את ה´עיבוד´ או שלקחת אותו ממישהו אחר? אם זה השני, אשמח לדעתי ממי השגת את זה... -GoW-

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifממממממממממממ

מעניין מאיפה אתה מכיר (לא אישית) את התמונה . אני אישית לא מכיר
אולי תזכר ותגיד לנו איפה ומאיפה ראית? אני גם בקרוב אעלה כמה עבודות לפורום מציורים של פיקאסו ושל מייקל אנג ושל לינארדו
וווווווווו אני צריך לקבל את רשותם ?

GodOfWar

New member
לא ענית על השאלה

אין לי כל כוונה להעליב או לפגוע. אם תוכל פשוט לענות על השאלה ולהישאר קשור לנושא זה יהיה נחמד מצידך. אני לא מבין מה הקשר של התמונות שצירפת או ההערה שלך... -GoW-

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifאני שוב מזכיר

שתמונה זו עברה עיבוד ב POSER וב-PS ולא קבלתי מאף אחד את העיבוד הזה

למעלה