Secret Life

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

תקוות גדולות ..... זה מה שתליתי בך ואתה..... אתה קטונת מלשאת אותם ... ואילו רק ידעת שבעצם כל מה שהיית אמור לעשות זה לאהוב אותי .... אולי זה כבר לא היה נראה כל כך כבד.... שלך לנצח אני

אופה3

New member
שלום וברוכה הבאה,

השתיקה שלך אכן היא הצרחה הכי גדולה, אולי עדיף שתצעקי קצת. בכל אופן כל התקוות שנטלו רק בו, אולי הוא פשוט לא ידע מה שהוא אמור לעשות, ובגלל השתיקה הוא לא ידע לעולם. ברוכה הבאה, מקווה שיהיה לך רק טוב, קבלי ממני שלל קוראסונים חמים האופה

Secret Life

New member
יקירתי .... נפגשות שוב ../images/Emo140.gif

נפגשנו כבר בעבר הרחוק אני משערת לעצמי שלא תזכרי את שמי .... יקירה הוא יודע היטב הוא פשוט אוהב מישהי אחרת .....

אופה3

New member
ואני מראש מתנצלת יקירה, אם שכחתי

אותך או את שמך, אבל תמיד זה טוב להזכיר, הרבה זמן לא הייתי פה, אז אשמח להכירך מחדש שוב, ואני פה את יודעת כמו תמיד לעזור להושיט יד לתת עצה שלך האופה

חן (*_*)

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יקירה לא קל להיות מאוהבת באדם שאינו משיב לך אהבה, ואם הוא מאוהב באחרת, קשה הסבל פי כמה וכמה, שתיקה היא צרחה כאשר יש מי ש"שומע", אך אם אינו לצידך- מן הסתם הוא כלל אינו יודע, צעקי, צרחי או לחשי אך את התקווה-אל תאבדי.

danistar

New member
מכיר את זה ...

יותר מידי טוב, תברחי משם כל עוד את יכולה ומהר .

סודית יקרה

ברוכה הבאה לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. אממממ שוב ושוב אנחנו חוזרים לאותה מילה בעייתית אמממ איך אתם קוראים לה? "אהבה" אממממ מטאפורה כל כך שחוקה לצערי. ואולי כל מה שהוא היה צריך לעשות הוא לאהוב ואולי הוא לא יודע ולא מסוגל ואולי כל מה שאת צרכה זה לאסוף את עצמך ולהמשיך הלאה. כמה פשוט כמה מורכב שולחת לך כוכבי דרך רק טוב!!!

Secret Life

New member
קודם כל אומר תודה ../images/Emo140.gif

ידידיי תודה לכם על ההקשבה .... הלוואי וזה היה כל כך פשוט כמו שאתם מתארים זאת אבל לצערי זה לא כך ... הכאב ימשיך להיות מנת חלקי כי אני אוהבת אותו ולא יעזור לי שום דבר אני תמיד אוהבת אותו .... אולי ישמע מוזר אבל ... הבחור המדובר הוא אהבת חיי זה שהייתי רוצה להתעורר לצידו בשארית חיי ... והיה נדמה לי שגם הוא חושב אותו דבר עליי עד שגיליתי
ומאז עם כל האהבה שלי אליו קשה לי אבל אני נשארת איתו כי אני מאמינה שיש ביכולתי לסלוח השאלה הנותרת היא ... היש ביכולתי לשכוח
שוב תודה מקרב
אני

סודיתתתתת בואי לכאן לרגע קט

שבי כאן על הערסל לצידי והתכבדי לך בעוגית שוקולד עם פצפוץ כוכב ואכן את צודקת יותר קל לדבר / לכתוב מאשר לבצע אבללללללל - החיים נמשכים וממשיכים (אחד מחוקי הטבע הבסיסיים) ולכן אסור מכלל האיסור להתרפק רק על העבר צריך ליצור הווה ויותר מכך עתיד מחודש. לא צריך לשכוח, אך צריך לפתוח את המגירה המיוחדת הסודית ההיא ולהכניס לתוכה את מה שצריך, לסגור אותה אך לא ללנעול ולצעוד בדרך הממתינה לך! רק טוב!!!

למעלה