TAKE A LOOK

חלש מאוד

היו כאן כבר ציורים מדהימים שלך. אלה לדעתי ממש גרועים. אני מרשה לעצמי לקטול כי אני יודע שאתה מסוגל להרבה יותר. אלה שעושים סקס על המנגל ממש גרועים, אפילו לא קצת אירוטי. וגם זאת שמאוננת מול הירח. גם אם התאמנת בלהדביק אז גם ההדבקה גרועה והאיכות ירודה. בחיים לא הייתי מעז לשייך את ההדבקות האלה לאותו אדם שעשה את הציורים הקודמים שהעלת. שהם היו לדעתי ממש ממש טובים יצירתיים ואיכותיים.

moti80

New member
תגובות

כשאני מסתכל על יצירות אירוטיות מסויימות שלך, אני שואל את עצמי האם בעצם זו הדרך המיוחדת שלך לשתף אותנו במעשים עצמם. מנקרת בי המחשבה כי התמונות הן בעצם - אתה! בזמן מעשה (האמנם????)! אגב, גם אני מנסה להתמודד בזמן האחרון עם הנושא... אותי מעניין לא להעביר את האקט עצמו - אלא את הרגשות הפועלים, ההתרגשות וההתמסרות לאישה בזמן מעשה. לי, זה קשה במיוחד, כי למעשה אני אני מצייר לרוב מן המציאות. רגש, הוא דבר בלתי מוחשי - מעל המציאות. עכשיו זה המבחן האמיתי, אני צריך לשחרר את עצמי, להתעלות ולהוציא את הרגש החוצה. להפוך את בלתי מוחשי למוחשי- לצבע, לצורה. ההתעסקות במין היא לגיטימית ביותר בעיניי ורובנו ככולנו מתעסקים בו בשלב זה או אחר בחיינו. אבל, לדעתי יש דרכים טובות, מעניינות ומאתגרות מאשר, להגיש את הכל בצורה ברורה :) תמשיך לנסות ותמשיך ליצור, לדעתי אתה יכול באמת להגיע לתוצאות מדהימות ומרגשות בהרבה ממה שמוצג כאן באופן ספציפי וזאת, בדיוק כמו שסר שוודי פריך וקל אמר בהסתמך על יצירות קודמות. שיהיה בהצלחה בידידות,

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifmoti80 היקר

שמחתי מאוד לקבל את התגובה שלך ושל אחרים כמובן. בקשר לשאילה שלך שהתמנות הן בעצם אני ?.......בזמן מעשה? לפי דעתי תמונה ,ציור,יצירה לא תהי בקטיגורית אומנות אם היוצר לא מנסה לשדר את הרגשות שלו דרך היצירה מעשה חייב להיות עם רגש וזה נכון זה קשה מאוד לפעמים להעביר את הרגש או את המסר דרך היצירה וזה נובע מכמה סיבות שאנשים מולך לא יבינו מה אתה משדר (פשוט מסתכלים על השחור ולא על הלבן) או שזה מוסתר בדברים קטנים שאנשים אינם מגלים את המסר וסיבות גם שקשורות ליוצר עצמו (מצב רוח)וכ"ו (וזה מה שהיה לי השבוע מצב רוח DOWN) אני כל יום לומד משהו חדש וכולנו גם אני בטוח אבל הדבר האחרון שלמדתי זה אי איפשר ליצר שום דבר בלי רגש ורגש ועוד רגש מתוך הנאה זה לא זה. מצטער מאוד שאכזבתי אותכם אבל מבטיח זה יעבור תחזיקו לי אצבעות.

למעלה