את=אתה סורי
M moonlight B New member 5/10/03 #20 ../images/Emo29.gifאת=אתה סורי../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif
F F a d i New member 6/10/03 #21 אכן תשובה לזה רק במסר../images/Emo8.gif ווין סמעת האלקלמה?! מעניין אותי מאיפה כולם מכירים את המילה הזו...!
אכן תשובה לזה רק במסר../images/Emo8.gif ווין סמעת האלקלמה?! מעניין אותי מאיפה כולם מכירים את המילה הזו...!
M moonlight B New member 6/10/03 #23 ../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif חבר אטלקי מפנק אותי במילה ידעתי שזה..............ככה . שוקראן אחוי
../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif חבר אטלקי מפנק אותי במילה ידעתי שזה..............ככה . שוקראן אחוי
F F a d i New member 6/10/03 #24 ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי בכיף אחי ו.....בפעם הבאה דיר באלק לילה טוב לכם!
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי בכיף אחי ו.....בפעם הבאה דיר באלק לילה טוב לכם!
א אשה עם אש New member 6/10/03 #25 חחחחחחחחחח וילקו שו מענאהא? יא איכויתי אלתינין אינתו..לאיליתקו סעידה.. ולילתי סבאחי
F F a d i New member 6/10/03 #26 אהלן יקירתי...מין סבאחי אקתר?! ../images/Emo3.gif יאללה נלתקי בוקרה תיסבחו עלא כיר אסדיקאי (האלמרה ענג'ד ראיח אנאם..)
אהלן יקירתי...מין סבאחי אקתר?! ../images/Emo3.gif יאללה נלתקי בוקרה תיסבחו עלא כיר אסדיקאי (האלמרה ענג'ד ראיח אנאם..)