../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif

ופתאום... באמצע של יום לחוץ ...מטורף ובלתי נסבל זה מתנגן לי.... ברחובות .....נ.ננננננננ ועצרתי לרגע....כמעט עמדתי דום ההיא מהצחצ´חיאדה לא הבינה לאן עפתי פתאום <אבל היא גם לא מבינה מה קורא כאן מסביב> ההוא - שמחייך תמיד - עשה לי פופפפ כזה בפרצוף וההוא- ישב עדיין בחדר - עם דלת סגורה...מתבלבל לו בין כל המספרים וצועק כל רגע סעמקקקקק ואני עצרתי וחייכתי המון..... כי לפעמים....אנחנו צריכים את הדקות האלה ..פוס......דום שתיקה <כמו המשחק ההוא של פעם> אנחנו צריכים את החיוך הזה של כלום.....שבא מהבטן כדי......להמשיך הלאה...... כדי לצבור עוד טיפטיפה של כח ולפעמים......לא צריך ללכת רחוק מידי.....לימים של פעם....או לימים שהיינו יפים צעירים ו "כוסיות"
לפעמים אנחנו אוסספים לנו את הזכרונות של היום....של לפני שעה ושומרים אותם עמוק עמוק ב
ואז כשהם עולים ופורצים לנו החיוך הזה הוא משם....... שוקולדה מחייכת

מה עם.....?

כוס קפה? אולי ..שיר כזה שנוגע לא נוגע? או סתם "מסג לכפות הרגליים"????
בקיצור פשוט.... לילה טוב שוקולדה לא מרירה

בקיצור ....

מה האמת ומה היה כלוא בתוך ההזיה ומתעקש שלא לראות את הדברים כמו שהם רוצה לצבוע את פניהם ולצייר את הדמויות רק אהבה, רק אהבה ואנשים ללא פנים שמתעקשים להיות שונים מסתובבים בתחפושות ואנשים לא מרוצים מייעצים ומציצים ומחפשים סיבה ךחיות רק אהבה, רק אהבה.. <דוד ד´אור> רק אהבה בבוקר כזה ,צ´וקולדה

למעלה