THE VS

Kawaii Me

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif../images/Emo110.gifTHE VS

גומן..אתמול סירב להכנס לפורום משום מה (ולא רק לי..גם לליאור, עומר, נייתן~) *צלצולים* *רעש* *בלאגן* תתעוררו!! בוקר טובבבבבבבבבבבבב!!~
ולפינה בפינתית שלנו
אז הפעם חשבתי על זה קצת יותר לעומק
השבוע המתמודים יהיו:
איטצ'י
VS
אורוצ'י
ראיתם השמות שלהם דומים
שניהם חלאות ונוכלים..שניהם מחביאים עוד הרבה קלפים שלא ראינו.. את מי אתם מעדיפים? (אותו תרשמו בנושא) מי לדעתכם ינצח בקרב הזה? >:}~ אני אישית מעדיפה את איטצ'י, כי אורוצ'י [רוצה] לחסל את כל קונוהא, איטצ'י חיסל רק שבט אחד משם XD חוצמזה הוא יותר בישי והפה שלו בפרופורציות עם הפנים>< אבל גם את אורוצ'י אני אוהבת.. ובאשר למי ינצח..איטצ'י..T^T למרות שאני לא בטוחה..כי אוצרוצ'י הרג את סרוטובי><

A K I R A

New member
../images/Emo58.gif לפרקים 80 ומטה

אם יש כאלה בכלל שנמצאים בפרקים האלה P:

ashkeloni

New member
איטאצ'י!

אפילו אורוצ'י לא מעז ללכת על האוצ'יהא הפשוש הזה

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברור שאיטאצ'י..../images/Emo58.gif

האטצ'קי אמרו כזה בקלילות טוב יש לנו עוד זמן נהרוג את אורו לפני סוף השלוש שנים... בטכלס הוא יותר שווה =]

lgmtk

New member
אורוצ'ימארו, ובהרבה...

כי הוא סקסי DDDDD:::::: XDD סתם, כי איטאצ'י מעצבן, ואורצ'ימארו מגניב ושולט כזה~

A K I R A

New member
אני מעדיפה את אורוצ'ימארו

אבל לדעתי אם הם ילחמו אחד נגד השני, איטאצ'י ינצח כי כמו שאמרו "הוא חזק ברמות שאנחנו לא עוד לא גילינו" :) ואפילו אורוצ'ימארו אמר שאיטאצ'י חזק ממנו XD

chatenoire

New member
איטאצ'י

אורוצ'ימארו פסיכי בצורה מטרידה. יש לו את הלשון המשונה הזו (שאמנם עולים לי רעיונות מופלאים לדברים שאפשר לעשות איתה, אבל אם אנחנו מבוססים PG13, זה פשוט מוזר), את המשיכה החולנית לגברים ולילדים, עור חיוור ועיניים רפטיליות מדי בשבילי. איטאצ'י פסיכי בצורה מושכת-משהו. אין ספק שהוא נראה טוב, טוב יותר מאורוצ'ימארו. אנחנו יודעים שבעבר הוא היה אחלה-גבר, עד שמשהו דפק לו את המוח והוא הלך וחיסל את כל השבט שלו, שלא היה מי יודע מה גם ככה. אז הוא פסיכופת חסר-רחמים. ניחא. אם מתגברים על כך שנראה שהוא מעוניין יותר בדגים מאשר בבני אנוש, אני חושבת שאיטאצ'י הוא הבחירה שלי. מי ינצח בקרב? סביר להניח שאורוצ'ימארו, כי איטאצ'י יהיה אצלי בבית.

ליסאן

New member
איטצ'י ../images/Emo41.gif

קודם כל הוא יותר בישי... והוא מיסתורי ואדיש ואני מתה על זה...

Prophet

New member
אורוצ'יארו

כי אני לא אוהב את איטאצ'י ואורוצ'ימארו בטוח יותר חזק X_X יש סיבה לזה שהוא סאנין אני בטוח בזה

Snake Bandage

New member
איטאצ'י! D=

איטאצ'י, בניגוד לאורוצ'ימארו, עדיין לא עזב את האקאטסוקי, וכולכם יודעים שאם אתה באקאטסוקי אז זה מוסיף לך נקודות בונוס אינסופיות. חוצמזה, איטאקיסא. D=

Kakashi Sensei

New member
אורצ'י בלאט! (XDDD)

אורצ'י שולט ביותר מדי טכניקות מכדי שאטאצ'י יוכל לעשות משהו, אני בטוח שהוא מכיר מליון ואחת דרכים להתגבר על המאנגקיו של איטאצ'י

digiash

New member
LEE

טוב אם משניהם.. מן הסתם איטצ'י חזק יותר אפילו אורו הודה שהוא עזב את האקמשמו בגלל שאיטצ'י חזק ממנו.. כדמות.. איטצ'י כי אורו כבר לא מגניב כמו פעם :\

אורוצ'ימארו.

כי הוא משעשע אותי באופן כללי וכי הוא היה חמוד בצורה מטורפת כשהוא היה קטן.

hadarisan

New member
דעתי...

כמובן שהייתי מעדיפה שאיטאצ'י כי בחייכם אורוצ'י מטורף בצורה יותר מידיי חולנית בשבילי... אבל בוא נסתכל על העובודות ארוצ'י הרבה יותר חזק...

Kawaii Me

New member
איטצ'י לקח בגדולP:~ ../images/Emo29.gif

אבל הנושא שנוי במחלוקתXD

למעלה