פרינסס מיייאו
New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif
הלילה היה לי חלום בהמשכים, ובסוף החלום השני הייתי מודעת לזה שאני חולמת אבל בדיוק אז אמא שלי באה להעיר אותי
יש מישהי בכיתה שלי שאני לא ממש חברה שלה, אבל כמעט בכל חלום היא מופיעה לי, זה כבר מעצבן
אז החלטתי שאני צריכה לנסות לפגוש אותה שוב בחלום ולשאול אותה מה היא (מה היא מייצגת לי ולמה היא תמיד ניתקעת לי בחלומות). בארבע לפנות בוקר בערך התעוררתי מהחלום שהיה לי, המצב הביטחוני ממש ניכנס לי לחלום והיה ממש בלגאן. קמתי שתיתי קצת וחזרתי לישון וחשבתי על זה שאני צריכה לחלום עליה ולשאול אותה את השאלות. קצת לפני שש וחצי התחלתי לחלום את ההמשך לחלום- בדיוק אותו המקום שהייתי בו קודם (הברזיה בחצר
) ואותו הסיפור *רק ההמשך שלו* פיתאום התעוררתי טיפה כי שמעתי את אבא שלי יוצא לעבודה אבל עדיין הייתי בתוך החלום וחשבתי שסוף סוף אני יכולה לחפש אותה ולדבר איתה, ואפילו ראיתי מין דף כזה שאני רושמת לי בו את השם שלה. לא עברו כמה שניות ומה אני שומעת? "קומי, צריך לקום..." איזה כיף שיש שעות אפס
כששמעתי שאני צריכה לקום הרשתי לעצמי להגיד ביי ביי לחלום והפסקתי להיתאמץ כל כך לנסות להישאר בו... איזה פיספוס!!!!! *כשהיתעוררתי ניזכרתי במה שרשמתי על הדף, התברר שרשמתי שם של מישהי אחרת...אבל לא עקרוני
*
פרינסס---,--´-{
ביום שישי הלכתי לישון בצהריים, ישנתי כמעט 4 שעות ^-^ וכשהיתעוררתי זכרתי חלום ארוך ארוך שלקח לי שני עמודי פוליו. *yey לי* ועדיין נראה לי שחסר בו חלק. לפני זה הכי ארוך היה לי עמוד אחד.
הלילה היה לי חלום בהמשכים, ובסוף החלום השני הייתי מודעת לזה שאני חולמת אבל בדיוק אז אמא שלי באה להעיר אותי