DBZ- הסרט?

BlueStorm

New member
SOOOO?

הם יכולים לאפר אותו או משהו.... וחוץ מזה, ג'קי צ'אן לא נראה כמו בן 50.... הוא נראה צעיר הרבה יותר.....

G o H a N

New member
וואי שווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם יהיה את זה אני טס אני ילך לראות 100 פעם וואי אני מת שיהיה את זה
ולגבי ג'אקי צאן צודקים לא מתאים לו להיות וג'יטה ממש לו וזה לא הקטע של זקן או לא פשוט שהוא ישאר בסרטים שלו ושישימו מישהו שנראה כמו

נו.......

לך תיצא בן כמה ג'קי!! אני רוצה לראות שהוא לא מבוגר!! לפי מה שאני מבינה..רוב לוחמי הזי..צעירים!! מתחת ל30..בערך.. נהם יכולים להיות 30 ו....אבל מעל?! לא ממש נראה לי.. אז בקשר לsooooooooooo לא יאפרו אותו!! בתור וג'יטה.. למה בחרו את ג'קי?! בגלל קראטה?! מה?! אני חושבת שאפילו רובין שו"לו קנג ממורטל קומבט למשל" הרבה יותר מתאים להיות מישהו מדרגון בול זי מאשר ג'קי.. רובין אולי בן 40..אבל הוא פחות מצחיקן..וכשהוא רוצה הוא עושה יציאות מצחיקות..ג'קי..צחיק כל הזמן בסרטים שלו..הוא לא מתאים להיות וג'יטה ולא גוקו..

BlueStorm

New member
המפ. בסוף זי,

גוקו בערך בן 42(פחות או יותר....). ווג'יטה גדול מגוקו, בערך ב12\13 שנה....

עאלק!

את אולי ראית רק את הסרטים שהואעשה בארה"ב, גברת, אבל בתור אחד שחי עם מעריץ שלו בבית, שמקליט כל סרט שלו ויש לו לפחות חמש קלטות עם חמישה סרטים שונים שהוא ראה שלוש פעם לפחות כל סרט, אז אני אומר לך שבסרטים הישנים של ג'קי, הסרטים שהוא עשה בהונג קונג, הוא לא היה מצחיק בכלל, אולי לפעמים, אבל בעקרון כמעט ולא.

איזה קשים אתם -.-

זה סתם דרך יצירתית לכתוב דראגון בול זי. כתוב דראגון בול עם זי ענקי עליו. זה לא די זי בי

yoo

New member
איייק! מי האדיוט שחשב על זה?

שמעתי על זה כבר סרט אמיתי של דרגון בול זי. זה אף פעם לא ילך טוב! איזה גרועים!!! בחיי, רק האמריקקים עם המוח המזערי שלהם יכולים לחשוב על שטות כזו! מה זה ?! תחשבו אייך זה יראה, איזה גועל נפש זה יהיה... בחיי אני ממש לא מבין אתכם, אתם עוד קוראים לעצמכם מעריצים של דרגון בול זי ואתם מתלהבים מהשטות הזו? ראינו כבר את הסרט האמיתי הראשון של דרגון בול (משודר מידי פעם בסינימה בשם "פנינת דרקון) אני לא רוצה לתאר בכלל אייך זה נראה.

ת'אמת......

זה יכול להצליח בגדול....וזה יכול ליפול בענק.... עזוב שבסוף דיביזי כולם מבוגרים!! אנחנו מדברים על סרט ראשון שהוא צעירים בסרט!! אנירה לי..מי יראה לראות סון גוקו בן 60?! לא אידיוטי?! בטוח ילכו על התקופה של תחילת דרגון בול זי..ובאמצע..הם לא ילכו לעשות סרט על תקופת סוף ג'י טי:\

הסרט פנינת הדרקון הוא ישן וכשהוא

נוצר כנראה לא הייתה מספיק טכנולוגיה כדי לעשות את כל האפקטים, אבל היום תראה איזה סרטים עושים! "האחד", "מטריקס" ועוד כל מיני.

king kazabubu

New member
מה אתה אומר?!

אתה אומר שאני לא מעריץ כי אני מחכה לסרט אמיתי שיוציאו?? איזה מן מעריץ אתה?? אתה בכלל יודע איזה אפקטים חדשים אפשר היום ליצור באמצעות טכנולוגיה טובה? אתה יודע איזה יופי של דברים אפשר לעשות? מה אתה מדבר בכלל על פנינת הדרקון שנוצר לפני 10 שנים אם לא יותר?? מה הקשר בכלל? אתה סתם מחפש לדחוף את המילה אמריקקים לכל מקום. אז תרגע כבר...

Evil Beast

New member
אנשימים, תלמדו לקרוא..

באתר www.dragonbalz.com יש הצבעה.. מי לדעתנו אמור לשחק את וג'יטה.. והכל שם הצבעה.. בטח ג'ט לי ישחק שם. או אולי שחקנים לא סיניים... וזה לא יכול להיות על סוף ג'יטי כי קוראים לסרט DBZ וזה DZB בשביל להדגיש את הZ וזה DRAGON צד אחד BALL צד שני וZ באמצע..

Yadun

New member
חשבתי על זה קודם

וזה דיי טיפשי.. אבל חפיף.. אולי זה יצא מגניב..

צודק בהחלט, אתם ממש טיפשים

יש כל מיני סרטים למשל שהם המשכים אז כותבים את הספרה שתיים בין שתי המילים שהן שם הסרט כמו במורטל קומבט (mortal 4 combat).

Evil Beast

New member
אולי לא סאגה.. אולי סיפור חדש לגמרי

אבל אם זה על סאגה כלשהי.. הלוואי שיהיה סאגת בוו!!! או משהו יפה ביותר.. כל הרעים שהיו בדיביזי קמים לתחיה ונלחמים.. פריזה סל ובוו.. זה יהיה גדול לראות את פריזה בוו וסל בתלת מימד שנראה משהו סוף הדרך..

Shinobi

New member
לדעתי צריך לעשות סרט מתחילת דרגון

בול זי אחר כך ימשיכו עם הסדרה עם כל הסאגות

למעלה