DBZ- הסרט?

../images/Emo29.gif DBZ- הסרט?

לפי האתר www.countingdown.com פוקס קנו את הזכויות לעשיית סרט DBZ. פרטים נוספים עדיין לא שוחררו, אך פורסם הטיזר פוסטר. מה דעתכם, תלכו לראות את הסרט?

Shinobi

New member
כן זה נכון ואני יכול להגיד לכם את

זה כמעט רשמי אפילו באתר הרשמי של הסדרה דרגון בול זי יש פרטים על הסרט האמיתי הלא מצוייר של דרגון בול זי כנראה מי שתפיק את הסרט היא רשת fox האמריקנית היה סקר ורוב האנשים רוצים ש...... ג'קי צ'אן ישחק את ויג'יטה(!) קטע מהדברים שאומרים באת הרשמי: " The heroes from your favorite series are headed to the big screen. 20th Century FOX announced the acquisition of feature film rights to the “Dragon Ball” property, and is planning for its studio division, FOX 2000, to develop a live action movie based on the property. Stay plugged in here for all the latest from FUNimation." ועל ג'קי צ'אן: The results are in! Jackie Chan received to most votes as for who should play Vegeta.

אוי פאק!!!!!!!

ג'קי צאן וג'יטה?! בחיים לא!! הוא טוב מידי ג'קי.. הלוואי שישימו גוקו נורמלי לפחות!! אז אני ירוץ לראות על בטוח!!

Shinobi

New member
שחקן לגוקו יהיה באמת קשה לחפש

ודרך אגב לדעתי ג'קי צ'אן כבר מבוגר (50+) כדי לעשות את ויג'יטה

השתגעתם?

זה סתם סקר של האתר.. הם לא יקחו את ג'קי צ'אן באמת לתפקיד בגלל איזה סקר -.-

Ryuu Akuma

New member
וואי תודה אח שלי

Shinobi אח שלי אתה תותח באתר הזה יש מיליון.. ואני מתכוון בערך לכמה אלפי תמונות של כל גיבור או "נוול" או מה שלא תרצה.. זה אדיר בטירוף !!!! ד"א אח שלי.. תסביר את השם Shinobi .. למקרה שלא שתם לב אני אוהב להבין את מה שאני לא מבין.. ואני מכיר את השייר של SHINOBI VS DRAGON NINJA נ.ב יכול להיות שזה קשור בDBZ ואני לא זוכר.. כי אני לא זוכר הרבה דברים...

Light woman

New member
ממש לא מתאים לו עם חוש ההומור והאף

על השיער אין על מה לדבר..

Shinobi

New member
כן השיער זו באמת בעיה...

לכל הדמויות אבל אם כמה אפקטים אפשר לסדר את וחוץ מזה לא צריך לעשות את כזה מוגזם כמו בסדרה המצויירת

Shinobi

New member
התכוונתי שאת השיער לא צריך לעשות

כזה ארוך כמו בסדרה המצויירת

BlueStorm

New member
ישששששש!!!!!!!! סרט!!!!!!

יייישששש!!!!!!!! הלוואי שיתחילו לצלם!!!!!! יש! יש! יש! יש!

Piccolo

New member
למה לא? הכי מגניב ככה ../images/Emo13.gif

וכל מה שצריך זה המון המון ג'ל וסבלנות

פנקייק7

New member
../images/Emo107.gif אם תשימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

תראו שמה שמופיע בתמונה זה בעצם סקאוטר {לפחות ככה לי ולבוף נראה}

וואלה!!!!!!!!

של מי הגבה??:) זה בעמת ניראה טוב התור סקאוטר:)אני מתרגששששת!!זה ממש כמו מורטל קומבט:)

../images/Emo29.gif הימור של הסמוראי?

ווג'יטה. או רדיץ. לדעתו של הסמוראי, הסרט יתמקד בתחילת DBZ, כשהוא כולל את מותו של גוקו, שביל הנחש והאימונים (מקוצר), עד סיום הסייאן סאגה. עם קצת מזל, יעשה סרט על כל סאגה. הסמוראי רק מחכה לטראנקס...

king kazabubu

New member
זה הגיוני...

לדעתי הם יוציאו את הסרט הזה בתור סרט מספר אחד כזה DBZ 1 כדי לספק לאנשים רקע וכל מיני כאלה על הסדרה. ואז בשתיים הם יתחילו באמת להכניס דברים יותר מסובכים. הסרט הכי יפה מבחינתם שהם יכולים לעשות לדעתי זה על התקופה של סל. יש לזה סוף עצוב שמח כמו שכל סרט טוב צריך. יש המון אקשן וזו אחלה תקופה בכלליות עוד סרט יפה אבל מאוד עצוב לדעתי זה טראנקס ספיישל כמובן. אגב, אתם יודעים שהגעתי למסקנה שגם מי שלא רואה דרגון בול זי יכול להינות מהטראנקס ספיישל? אין שם יותר מדי דברים שקשורים ממש בסדרה. רק הקטע של הסופר סייאנס וגם מי שלא מכיר את הסדרה יבין את העניין לדעתי.

שניה אחת........

לא הגיוני שג'קי צ'אן יעשה את וג'יטה.... אפילו שוג'יטה גדול יותר מגוקו..הוא לא בן 50!! וגוקו....הוא צעיר מאוד!! וקרילין רק גדול ממנו ב4 שנים..אז בינ כמה כולם?!

למעלה