Conversations

זה רק

מוכיח את הנקודה שלי, שהוא הביג באד הכי עלוב אי פעם. הוא לא ידע שג'ונתן נמוך ושהדם שלו לא יספיק? יש לו רק שתי תאי מוח פעילים או משהו? ובקשר לחזיר,הוא לא חייב להרוג אותו,הוא יכול היה לשלוח מישהו לקנות דם של חזיר אצל הקצב.זה מה שאנדרו ניסה לעשות כשווילו תפסה אותו. הגעתי למסקנה שהרוע הראשון הוא לא רק הביג באד הכי עלוב, אלא גם הביג באד הכי מטומטם אי פעם. תודה לך קונור שעזרתי לי להגיע למסקנה החשובה הזאת.

c o n n o r

New member
כמה טעויות...וקוראים לי נתי

הוא הביג באד הכי מסוכן לא הכי עלוב מכמה סיבות: בקשר לג'ונתן הוא היה האיש היחיד שיכול להפעיל את החותם בוא תסתכל על זה ככה הוא לא יכול לשכנע אף אחד מהסקוביז או בני אדם רגילים ללכת לתיכון לחפור משהו במרתף ואז ללכת לדקור מישהו הוא ידע שאנדרו היה יכול להיות מופשע בקלות מ"וורן" וג'ונתן לא יהיה כי הוא זה שרצה לחזור להיות טוב ושנא את וורן. בקשר לקנות דם הוא לא יכול לשלוח את "המביאים" כי כולם בשליחות להרוג את הפוטנציאליות קיילב עצמו הלך לפוצץ אץ המועצה ו"המביאים" חסרי לשון חסרי עיניים אם הם היו קונים דם הסקוביז היו די קולטים את זה. עכשיו הסיבה שעושה את הראשון הכי מסוכן שהוא לא יכול להיות מובס בקרב אחד על אחד או אפשר להרוג אותו כמו שקיילב הצליח להביס את באפי בהתחלה היא קצת למדה אותו התחמקה מהמכות וניצחה אותו בקלות אבל הראשון הוא פשוט שם לתמיד עם עכשיו זה לא מצליח לו הוא יכול לנסות שוב הוא יחיה לנצח ויחכה להזדמנות הבאה לעומתו באפי יכולה למות כל יום. סיבה נוספת היא שהוא לא צריך להלחם כדי להרוג הוא מוציא לך את הפחדים הקשים ביותר שלך ומשתמש בהם נגדך הוא הוציא את הפחד הגדול ביותר של ספייק שהיה גורם לו להשתגע , חיסל פוטנציאלית אחת בכך שרק דיבר איתה , גרם לכל הפוטנציאליות לפקפק בעצמם ובבאפי , גרם לאנג'ל להתאבד , גרם כמעט לווילו להפסיק עם קסמים לתמיד והיה מצליח אם הוא היה מוותר על קטע ההתאבדות ואחרונה חביבה גרם לדון לפקפק באחותה. ואם תחזור לעונות הקודמות לא המאסטר , אנג'לוס , ראש העיר , אדם , גלורי , הטריו ווילו הצליחו להגיע הצליחו הלגיע לתוצאות כאלה נגד הסקוביז. וכאן אני מסיים את הסיכום שמראה שהראשון הוא הביגבאד של כל הביג באדים. נתי.

מה שאני אומר

זה שהוא יכול היה לשלוח את אנדרו מההתחלה לקנות דם של חזיר, במקום להרוג את ג'ונתן.זה היה חוסך לו הרבה כאב ראש בהמשך (אנדרו נתפס ע"י ווילו,החטיפה של ספייק וכו'). בנוסף כמו שראינו בפרק 707 הוא יכול להיות בכמה מקומות בו זמנית.מה שאומר שהוא יכול היה לשלוח אחד מ"המביאים" שיהרוג קצב ויקח דם של חזיר,והוא יכול היה לוודא שהסקוביס לא נמצאים בסביבה.לדעתי זה יותר פשוט ממה שהוא בחר לעשות. בקשר להאם הרוע הראשון הוא הביג באד הכי עלוב או הכי מסוכן,זה עניין של דיעה אישית. אני חושב שהוא עלוב ולא משתווה לשאר הביג באדס (חוץ מאדם) ואתה חושב שהוא מסוכן,לכל אחד יש את הדיעה שלו. אני חושב שהוא עלוב,בעיקר בגלל שהוא יכול היה לעשות הרבה דברים בקלות,אבל במקום זה הוא סיבך הכל וגרם לעצמו להפסיד.

מה שהיא אמרה

חוץ מזה אחרי הכל זה רק סידרה (אל תסתכלו עליי ככה) וזה בסדר שיש לנו השקפות שונות על מה שמתרחש בה. דרך אגב נעים מאוד להכיר נתי,אני משה.

charmer

New member
ג'ונתן אנמי

אמרו פעם שזו הסיבה שהדם שלו לא הספיק.. והפירסט אמר באחד השלבים שהוא רצה לקחת את אנדרו אבל החליט על ספייק במקום כי הוא נראה טוב יותר בלי חולצה...כמובן שזה הכול שפת הפירסט ואין לדעת מה אמת ומה ציניות טיפשית.

c o n n o r

New member
הוא היה בצורה של באפי...

ונראה לי שכל פעם שהוא נכנס לצורה של מישהו הוא מתנהג כמו המישהו הזה כדי לעורר כמה שפחות חשדות לדגומא אם הוא היה מדבר עם אנדרו בתור וורן אבל לא באותו אופי הוא היה עולה על זה ככה כמו כולם הוא היה בצורה של באפי שהוא פתח את החותם אז כנראה הוא אמר מה שבאפי הייתה אומרת במצב הזה

MoGanC

New member
אוקי,אני כנראה מטורלל

כי הפרק הזה שיעמם אותי בטירוף!!! רק החמש דקות האחרונות הצליחו להעיר אותי מהברברנות של כולם,והבלה בלה בלה בלה בלה בלה.קוראים לזה שיחות עם אנשים מתים,יותר נכון בלבולי שכל של אנשים מתים עם תוספת שיעמום בצד. היו כלכך הרבה כתיבה מסביב,הרי ברור שהתסריט המקורי בטח כלל את טארה עצמה ובמקום זה הביאו את הקונפה הזאת שתדבר בשמה,זה היה כזה עלוב,עד כדי כך שכל פעם שעברו לסצינה איתה ועם וילו נלחמתי בדחף ללחוץ על mute.הקטעים עם דון סתם היו לא ברורים.אם זה באמת הראשון,ממתי יש לו כוחות כאלה? וחבל שלא הראו את אמא שלה טיפה יותר.אני מניח שכל הסצינות שרואים אותה נחנקת או על הספה היו אמורים להפחיד מישהו.לא אותי,זה היה פשוט עלוב לדעתי,אפילו "הטינה" היה יותר מפחיד (וזה היה ממש גרוע).עם באפי זה היה פשוט מוזר,הרי היא כבר נפגשה עם אנשים שהיא מכירה שהפכו לערפדים וזה נחמד לאיזה 2 דקות אבל שיחה שלמה איתו,זה שיעמם אותי בטירוף ולא למדתי שום דבר חדש על באפי (או,לפחות, לא משהו שמעניין אותי לדעת עליה.כלומר,יופי,היא חושבת שהיא טובה יותר מהחברים שלה,זה לא בדיוק חדשות היום). אולי הפרק נחשב לטוב רק כדיעבד,כי בתור מישהו שראה את זה פעם ראשונה ולא ממש יודע מה הולך לקרות בהמשך,זה היה מרדים,לא ברור, ופשוט גרוע.זה אולי הפרק הכי אוברייטד בסדרה (אפילו יותר מ villains)

c o n n o r

New member
../images/Emo121.gifאחד הטובים בכל הסדרה..קראו הכל

אני מגיב עכשיו כי המחשב התקלקל ורק עכשיו סידרתי אותו אז אני יעשה את התגובה קצרה למרות שממש בא לי לעשות מגילה. בפעם הראשונה שראיתי אותו כל כך אהבתי אותו כל אחד מתעמת עם הפחדים הגדולים ביותר שלו והראשון מתחיל את הצעדים המשמעותים שלו בשחרור פי השאול. כל אחד מהדמויות חושב בהתחלה שהם עומדים לקבל את מה שהם רוצים או מה שנראה שאנחנו רוצים. דון תדבר עם אמא שלה משהו שהיא לא הספיקה לעשות לפני מותה , ווילו תוכל לדבר עם טארה אחרי כל כך הרבה זמן לבד , באפי מקבלת חבר לכיתה שעורפד והופך להיות פסיכולוג זמני כדי לעזור לה להתגבר על הבעיות , ספייק אולי מוצא לו מישהו שתשכיח את באפי וג'ונתן ואנדרו חוזרים לסאנידייל כדי ליידע את באפי על הרוע שמתקרב ובא בצורתו של חותם דאנזאלת'אר (כמה שאני אוהב להגיד את השם הזה. השיחות מתחילות באופן די טוב באפי מעלה זכרונות , ווילו בוכה משמחה שמועבר לה שטארה עוד אוהבת אותה ודון גם מאושרת לשמוע את אמא שלה. ואז הדברים המוזרים מתחילים לקרות קאסי מתחילה לדבר עם ווילו שאסור לה להשתמש בקסמים ויותר מזה שיהיה יותר טוב לה ולטארה אם היא תתאבד ואז האסימון מתחיל ליפול טארה בחיים לא תבקש משהו כזה מווילו והראשון מבין שהוא הפיל את עצמו ומזהיר את וויל על מה שעומד להגיע עכשיו בקט שווילו אומרת "From beneth it devoures" והראשון אומר "not it , me " אמרתי את זה בעל פה ואבא שלי באותה שנייה בחדר הסתכל עלי בצורה הכי מוזרה בעולם. נעבור לדון שלאט לאט מגלה ש"אמא" שלה בצרה ומשהו מונע ממנה לדבר איתה אחרי הריסה של כל בי המגורים של משפחת סאמרס אמא שלה יוצאת לפניה סדמות "המלאך" ואומרת לה את הדבר שהיא הכי לא רצתה לשמוע שבאפי תהיה נגדה והולכת. שני חברי הטריו הנותרים מוצאים את החותם בעזרתו של "וורן" וג'ונתן דופק נאום שמראה שהוא באמת רוצה לעזור לבאפי ולהפוך להיות טוב ומסיים את תפקידו בסדרה בצורה הטובה ביותר ואנו נפרדים מאחת הדמויות והתיקות ביותר בסדרה. והסיום האדיר של שיחתה של באפי שנגמרת בגילוי קשה מאוד WILLAIM THE BLOODY IS BACK נ.ב בדרך כלל אני מחפש מן דברים חוזרים במשל העונות לדוגמא אם תחבר את כל שמות הפרקים של אותו מספר מכל העונות תקבל משפט (אני יודע נשמע מוזר אבל אי אפשר לדעת איך מוח מדהים כל של ג'וס עובד) שג'וס רצה להסתיר דבר כזה לא מצאתי אבל מה שמצאתי שבכל עונה הפרק השביעי הוא פשוט מצויין. עונה 1 - "אנג'ל" עונה 2 - "שקרים" שאותו כתב וביים ג'וס אז הוא חייב להיות מצויין עונה 3 - "תגליות" עונה 4 - "היוזמה" (ספייק , הצ'יפ , ריילי חוטף מבאפי) עונה 5 - "עבד לאהבה" ( אמרתי מספיק) עונה 6 - "עוד פעם עם רגש" (שוב אמרתי מספיק) עונה 7 - "שיחות עם אנשים מתים" (ובפעם השלישית אמרתי מספיק) עוד משהו קטנטן רק בפרקים מספר 7 בעונות 6 , 7 שם הפרק מקבל מסך שלם

City Of Angel

New member
כן זה ידוע

שב"באפי" (ולפי מה שהבנתי גם בעונות האחרונות של "אנג'ל") העלילה ממש מתחילה בפרק 7 ולפני זה זה רק הקדמה (חוץ אולי מבעונה 6, אבל אז לא ממש הייתה עלילה שתתחיל)

אמממ.. ממש לא מדויק..

בעונה ראשונה של באפי העלילה מתחילה בפרק הראשון. בעונה השנייה העלילה מתחילה בפרק השלישי או ה-14, תלוי איך מסתכלים על זה.. בעונה השלישית העלילה מתחילה בפרק 5 ומתפתחת (עם פיית') בפרק 15. בעונה הרביעית העלילה מתחילה בפרק 13. בעונה החמישית בפרק 5.

talrv

New member
כמה תיקונים

בעונה השלישית העלילה מתחילה בפרק 3 (Faith, Hope and Trick), הביג באד מופיע רק בפרק 5, ומתפתחת ב15 כאמור. בעונה הרביעית העלילה באמת מתחילה בפרק 7 - Initiative, כשאנחנו מגלים שריילי ביוזמה, ובכלל על היוזמה. ובעונה החמישית.. אפשר גם להגיד שהעלילה מתחילה בשניות האחרונות של הפרק הראשון. טל.

אני ויסמין מצאנו שפרק 16 הוא פרק

מצוין.. 2 - BB&B 3 - Dopplegangland 4 - Who are you? 5 - The Body 6 - Hell's Bells 7 - Storyteller שהם כולם נחשבים פרקים מיוחדים... (special buffy).. אולי חוץ מBBB, אבל הוא גם מעולה..

Aspen

New member
הדבר היחיד שעיצבן אותי בפרק הזה

היה דון והצרחות שלה. הקטעים איתה היו בסדר, אבל הצרחות, הצרחות שלך עיצבנו לי את הצורה!

דון הוציאה אותי מדעתי בפרק הזה

אוקי, אז יש שד, בשביל זה להרוס את כל הבית? היא יודעת שאין להם כסף... אבל פרק מצוין, מצמרר לגמרי

City Of Angel

New member
כאן אה.. זה שודר במקביל ל-407 של

"אנג'ל" בארה"ב?? כי אם כן אז אלה שתי פרקי תחילת אפוקליפסה מטורפים ביחד.

למעלה