Conversations

alond

New member
conversations with the dead

שרשרו. באמת אחד הפרקים הגדולים של באפי. מצחיק ומקדם את העלילה.

alond

New member
תזכירו לי,

ג'ויס שמדברת לדון היא ג'ויס או הראשון?

../images/Emo29.gif Conversations ../images/Emo129.gif

(מה לעשות שבכותרת אין מקום לשים את כל השם, אה?) שרשור נרות לזכרו של ג'ונת'ן, ושאר מילים על הפרק המהולל הזה... It eats you starting with your bottom.
פרק מעולה
הראשון מרושע כל כך. הכותבים מוכשרים. השיחה עם הערפד של באפי מבדרת ביותר. ספייק מרושע. יאי. דון פקצה. פויה. ג'ויס
ווילו
כואב. (מי אמר שאסור לסכם ברשימת מכולת, אה? עזבו, שיעור ספרות)

alond

New member
דווקא כן נכנס לכותרת

אבל בלי האייקונים. אתה אנטי-it must be bunnies? אילו היה אורך הודעה שלילי...

alond

New member
לא נגד. הופכי.

ההודעות הקצרות שלך מול המגילות שלה... לא משנה.

פרק אדיר...

אחד הטובים שבסדרה (כבר נמאס להגיד את זה חח). אחח הקטעים עם אנדרו וג'ונת'ן, פשוט קורעים כל פעם, אני מת עליהם הקטע של ה "צ'ק, צ'ק, צ'ק צ'ק צ'ק צ'ק" קורע, היה עצוב לראות את ג'ונת'ן מת בסוף, לאחר שהיה מהתחלת הסדרה, וגם הקטע שהוא אומר שעדיין איכפת לו מהאנשים שלא סבלו אותו ולא איכפת להם ממנו היה יפה. אבל לפחות נתנו לו סצנת מוות ראויה. יפה איך שהכניסו את וורן, זה היה קריפי כזה. אני מת על הקטע עם הולדן, משעשע לכל אורך הקטעים איתו ועם באפי, הקטע שבאפי שוכבת על הקבר והוא יושב על המצבה כמו אצל פסיכיאטר (זה כל כך ברור..), או שהוא שואל אותה אם היא רוצה להרוג אותו כי הוא ערפד או כי היא נפתחה כלפיו. ג'וס פשוט יצר דמות גאונית (והבנתי שהשחקן גם הופיע באנג'ל ובפיירפליי). ואהבתי שבנו לבאפי את תסביך גדלות ובגלל זה יש לה גם תסביך נחיתות,זה משעשע ביותר. אני ממש אוהב את השחקנית שמשחקת את קאסי (אזורה סקיי), משחקת ממש טוב ויש לה קול מגניב. היה צורם לראות את ווילו בוכה כשהיא מדברת לטארה. אני מת על הקטע שדון מסתכלת לתוך המיקרוגל, זה כזה חמוד. הסצנות עם דון, מהסצנות היותר מפחידות וטובות בסדרה בכלל, כל הקטעים עם הגופה של ג'ויס (פשוט אדיר) וMother milk is red today היה משעשע. ובסוף ש"הראשון" מנסה לבלבל אותה היה יפה. כל הקטע עם ספייק מפתיע ומתוזמן יפה. אגב, לגבי ג'ויס, זה בטוח "דה פירסט" בדיוק אתמול ראיתי את הקומנטרי על הפרק הזה, שאגב נכתב על ידי 3 אנשים שונים (וג'וס היה מעין ה4), הסצנה של באפי, של ווילו ושל דון נכתבו בנפרד על ידי אנשים שונים. אז זו שכתבה את הסצנה של דון אמרה ששואלים אותה הרבה אם זו ג'ויס או דה פירסט, אז היא אמרה שזה ברור שזה דה פירסט והוא יכול להיות בבכמה מקומות במקביל. פרק פשוט מצויין ויפה.

בעלי יוזם *גאה*

זה אחד מהפרקים הכי מצמררים שראיתי....במיוחד כל הקטעים עם דון.... דון באמת טיפשה שהיא הרסה את כל הבית...אז מה אם יש איזה משו בלתי נראה שדופק על הקירות ומראה לה את אמא שלה מתה על הספה בהבזקים...זו סיבה להרוס את כל הבית? מילא את המיקרו...אבל את הטלוויזיה? הא...לכו תבינו... הו ווילו...מסכנה...אחרי כל מה שהיא עברה הפירסט בא ואומר לה שהוא בא מ"טארה" ושהיא צריכה להתאבד כי היא תהרוג את כל החברים שלה...ררר מעצבן אותי הפירסט הזה... וואו כל הקטעים עם באפי והערפד היו פשוט גאוניים....כל הקטע שהיא שוכבת על הקבר והוא כזה יושב שם בצד כמו פסיכולוג...ואז הוא דופק לה פסל בראש. ממש צחקתי בקטע הזה.אחרי זה הכל כרגיל...בלה בלה בלה מכות בלה בלה בלה אני שוכבת עם ערפדים בלה בלה בלה אני מנסה להרוג את החברים שלי ואני יותר טובה מהם ועוד ועוד ועוד ג'ונתן...מסכן...חשב שהכל יסתדר אחרי שהם יחפרו את הסמל (או מה שזה לא יהיה) ואז אנדרו הורג אותו... בלעע "וורן" ממש ממש ממש הפחיד אותי בקטעים שם אניווי...פשוט אחד מהפרקים הטובים בעונה הזאת (אני אומרת את זה הרבה לאחרונה...) מיה מחכה לפרשנות שלך כבר

O.K אז ככה

זה רק אני או שהולדן וובסטר הזה היה ממש מעצבן.וממתי פסיכולוג לא לוקח כסף על העבודה שלו? אני יודע שהוא ניסה להרוג אותה,אבל עדיין,כסף זה כסף. דון כרגיל עיצבנה אותי,והיא גם הצליחה להרוס את הבית של באפי (ורק של באפי,למורות מה שקורה מאוחר יותר בעונה) תוך כדי. ועכשיו היא גם יודעת לעשות קסמים (בעצם לגרש שדים),הילדה הזאת פשוט מסוכנת לסביבה.ולמה היא חייבת לצעוק כל כך חזק (כמעט נשברה לי הכוס שהחזקתי ביד),תקחי כדור הרגעה וזהו. חוץ מזה הפרק עצמו היה טוב מאוד,במיוחד הקטעים עם אנדרו וג'ונתן. למה ג'ונתן היה צריך למות? דווקא אהבתי את הדמות שלו.

../images/Emo16.gifCWDP../images/Emo141.gif

פרק ממש ממש יפה. הפעם במגילה אני הולכת לכתוב אפילו יותר ציטוטים וקטעונים מכרגיל, כי הכותבים עשו עבודה כ"כ נפלאה שפשוט חייבים להזכיר שוב. ושוב. ושוב... האמת, פעם ראשונה שראיתי את הפרק הזה, ו-I don't want a sword thrown at me, אבל לא שמתי לב שזאנדר לא בפרק הזה. אחד השירים המדהימים ביותר מופיע בפרק הזה, תוך כדי שכל אחד מתארגן על מיקומו בפרק. דון נכנסת הביתה, ווילו לומדת בספרייה, ספייק מדוכדך בברונז ובאפי מתחילה עוד לילה שיגרתי, אז Here we go. ג'ונתן ואנדרו חוזרים לסאנידייל, ברור שהם מפחדים. פעם אחרונה שהם היו פה, ל-33.3 אחוז מהם פשטו את העור.. שיר הקאלט של דון- Anchovies, Anchovies, you're so delicious. I love you more than all the other fishes. בכלל, אהבתי את דון בפרק הזה. Ah, she'll think it's blood. תוקעת חץ בקיר ומחממת לה מרשמלו במיקרוגל- Cool. היה רעיון טוב להחזיר את קאסי. וכ"כ עצוב כשהיא דיברה על טארה- She still sings to you. השיחה של דון בטלפון עם קיט(טוב לדעת שהיא מצאה עוד חברה חוץ מג'אניס..) הייתה ממש נחמדה. Oh, come on. She is so dead. Well, he's clearly a psychopath. Is so. What? No, that is not Tom Hanks. Well, what channel are you on? אבל קצת אדיוטי להרוס את כל הבית.. הולדן ממש חמוד.. זוכרת את Crazy J? How is he? Crazy. באפי אומרת היא Connected להרבה אנשים. כן, הרגע אחת מתוך אותם אנשים מצלצלת אלייך נואשות, צורחת אלייך ואת לא שומעת.. ואיזו צרחה דון צרחה בבית! אלוהים, יש לה חתיכת מיתרי קול.. הקטע עם הדפיקות היה קצת מפחיד. Once for yes, Twice for no. היה עצוב קצת שהיא אמרה Mom.. Mommy? בדיוק כמו באפי כשהיא ראתה אותה מתה. ואנחנו עוברים לאנדרו וג'ונתן עם ה-Check check שלהם, שהיה ממש חמוד. הם דיי פתטים, אבל כייף לראות אותם. ואהבתי את הקטע עם וורן ואנדרו- Andrew: "That boy is our last hope" Warren: "No, there is another". Andrew: Wait, really? Who's our last hope? Warren: No, I was going with it. It was a thing. He's our last hope. הרוע הראשון ממש מתוחכם. הוא משתמש באנשים שאליהם ווילו ודון הכי מתגעגעות.טארה בשביל ווילו, אבל לא דרך טארה, אלא דרך קאסי. וג'ויס בשביל דון. שבסוף העונה שעברה כבר הבהירה שהיא עדיין מתגעגעת אליה כ"כ. והציטוט: B: We can't control the universe. If we were supposed to... Then the magic wouldn't change Willow the way it does.And.. We'd be able to bring Tara back. Dawn: And mom. כש"קאסי" ו-ווילו מדברות על טארה, ווילו מתחילה לבכות וזה כ"כ עצוב. you're strong, like an amazon, remember? היה חמוד כשבאפי אמרה Stay togetherey-ness..שפת באפי.*נאנחת*,כמה חמוד. חמוד שהולדן מנתח פסיכולוגית את באפי. Buffy:I think you're confusing me because you're evil. Holden: I just think you're in some pain here. Which I do kind of enjoy 'cause I'm evil now. אהבתי כל שנייה. Vampify זו מילה חמודה. Sire. It's a noun too. אהבתי את כל הקטע עם ה-Supriority complex. You do have a superiority complex, and you've got an inferiorty complex about it. Kudos. ו- there is no isue. Don't isue me.- הרבה דוגמאות לשפת באפי בפרק הזה. היה ענק הרפרנס הזה ל-Triangle, שזה Insane troll logic. העלה לי חיוך על הפנים. Holden: You don't remember me at all. Buffy: Yes, I do. Holden: Yeah, like, after 30 minuts of reminding. באפי, I'm here to kill you, not to judge you. איזה מניאק הוא היה שזרק עליה את הפסל ההוא! I think I'm gonna kill you just a little bit more than usual. זה מה שאני שונאת אצלכם הערפדים, sex and death and love and pain it's all the same damn thing to you. ואחד הקטעים הכי חמודים- Oh, your god what? היה חמוד שג'ונתן אמר שהוא מתגעגע לכל מי שהיה איתו בתיכון, כ"כ אהבתי אותו, דווקא בפרק שהוא מת. אהבתי את הניתוח של באפי למה שהיא מרגישה, למה שהיא בכלל.that was deep. הראשון יודע שלווילו יהיה חלק עצום בקרב האחרון, באמצעות הקסם. לכן הוא אומר לה להפסיק. וזה כמעט הצליח. Believe me, I'm going for a big finish. ואז מתחיל השיר שוב, וג'ונתן נדקר ומת, דון שבורה ולא מבינה, באפי שפכה את ליבה בפני זר שאותו קטלה, והאפר עדיין לא נעלם. ווילו המומה וספייק - We should all prepare ourselves for the possibility that William's the bloody's back. ואני אסיים במילים הרבה יותר נכונות ויפות ממה שאני יכולה לכתוב. Can I make it right? Can I spend the night? Alone. מיה.

אויאויאויאויאוי

מדהים. זהו. אני מאושר שהעונה החמישית שלי אצלך. את גאון. |סוגד|

retard boi

New member
אני היחיד שם לב ש...

השחקן ששיחק את נוקס באנג'ל משחק את הערפד בפרק הזה... אני שונא שעושים את זה בסדרות

NimaZ

New member
שאלה../images/Emo108.gif

למה הפירסט עשה לדון חיים קשים? כאילו, לא שאני מתלוננת או משהו, פשוט זה נראה לי שהוא ירצה לדבר איתה בלי סיכונים שהיא תברח, לא?

בגלל שהוא

הביג באד הכי עלוב אי פעם,והדבר היחיד שהוא יכול לעשות כדי להעביר את הזמן זה להציק לאנשים ולנסות להפחיד אותם. הוא עוד היה בסדר בפרק Amends בעונה שלוש,אבל בתור הביג הוא פשוט היה פתטי.הוא לא יכול לגעת בכלום והדבר היחיד שנשאר לו לעשות זה להתחזות לאנשים מתים ולעבוד על אנשים,מפחיד מאוד. באפי תיארה אותו הכי טוב כשהיא אמרה: Have you ever considered a cool name? I mean, since you're incorporeal and basically powerless. How about "The Taunter?" Strikes fear in the heart טוב סטיתי "קצת" מהנושא,אבל אין תשובה ממשית לשאלה שלך.בעיקר בגלל שכמעט שום דבר ממה שהרוע הראשון עשה היה הגיוני. לדוגמא,למה להרוג את ג'ונתן ואחרי זה לחטוף את ספייק ולגרום לו לדמם בשביל לפתוח את פי השאול.אם אפשר לפתוח את פי השאול גם בעזרת דם של חזיר. פשוט אין שום הגיון,אז עדיף שלא לבזבז זמן וכוח על משהו שלא קיים.

NimaZ

New member
כי הדם של ג'ונתן לא היה ../images/Emo108.gif

מספיק חזק.. של ספייק כן.. אבל הצחקת אותי

אבל בעיקרון

הוא יכול היה לפתוח את פי השאול גם בעזרת דם של חזיר,אז למה לטרוח כל כך הרבה עם ספייק וג'ונתן? ולמה למשוך כל כך הרבה צומת לב לעצמך?

c o n n o r

New member
פשוט כי ג'ונתן נמוך אין בו מספיק דם

כמו באחרים וכמו ששמנו לב תפיסת חזיר זו משימה קשה מאוד

למעלה