../images/Emo16.gifCWDP../images/Emo141.gif
פרק ממש ממש יפה. הפעם במגילה אני הולכת לכתוב אפילו יותר ציטוטים וקטעונים מכרגיל, כי הכותבים עשו עבודה כ"כ נפלאה שפשוט חייבים להזכיר שוב. ושוב. ושוב... האמת, פעם ראשונה שראיתי את הפרק הזה, ו-I don't want a sword thrown at me, אבל לא שמתי לב שזאנדר לא בפרק הזה. אחד השירים המדהימים ביותר מופיע בפרק הזה, תוך כדי שכל אחד מתארגן על מיקומו בפרק. דון נכנסת הביתה, ווילו לומדת בספרייה, ספייק מדוכדך בברונז ובאפי מתחילה עוד לילה שיגרתי, אז Here we go. ג'ונתן ואנדרו חוזרים לסאנידייל, ברור שהם מפחדים. פעם אחרונה שהם היו פה, ל-33.3 אחוז מהם פשטו את העור.. שיר הקאלט של דון- Anchovies, Anchovies, you're so delicious. I love you more than all the other fishes. בכלל, אהבתי את דון בפרק הזה. Ah, she'll think it's blood. תוקעת חץ בקיר ומחממת לה מרשמלו במיקרוגל- Cool. היה רעיון טוב להחזיר את קאסי. וכ"כ עצוב כשהיא דיברה על טארה- She still sings to you. השיחה של דון בטלפון עם קיט(טוב לדעת שהיא מצאה עוד חברה חוץ מג'אניס..) הייתה ממש נחמדה. Oh, come on. She is so dead. Well, he's clearly a psychopath. Is so. What? No, that is not Tom Hanks. Well, what channel are you on? אבל קצת אדיוטי להרוס את כל הבית.. הולדן ממש חמוד.. זוכרת את Crazy J? How is he? Crazy. באפי אומרת היא Connected להרבה אנשים. כן, הרגע אחת מתוך אותם אנשים מצלצלת אלייך נואשות, צורחת אלייך ואת לא שומעת.. ואיזו צרחה דון צרחה בבית! אלוהים, יש לה חתיכת מיתרי קול.. הקטע עם הדפיקות היה קצת מפחיד. Once for yes, Twice for no. היה עצוב קצת שהיא אמרה Mom.. Mommy? בדיוק כמו באפי כשהיא ראתה אותה מתה. ואנחנו עוברים לאנדרו וג'ונתן עם ה-Check check שלהם, שהיה ממש חמוד. הם דיי פתטים, אבל כייף לראות אותם. ואהבתי את הקטע עם וורן ואנדרו- Andrew: "That boy is our last hope" Warren: "No, there is another". Andrew: Wait, really? Who's our last hope? Warren: No, I was going with it. It was a thing. He's our last hope. הרוע הראשון ממש מתוחכם. הוא משתמש באנשים שאליהם ווילו ודון הכי מתגעגעות.טארה בשביל ווילו, אבל לא דרך טארה, אלא דרך קאסי. וג'ויס בשביל דון. שבסוף העונה שעברה כבר הבהירה שהיא עדיין מתגעגעת אליה כ"כ. והציטוט: B: We can't control the universe. If we were supposed to... Then the magic wouldn't change Willow the way it does.And.. We'd be able to bring Tara back. Dawn: And mom. כש"קאסי" ו-ווילו מדברות על טארה, ווילו מתחילה לבכות וזה כ"כ עצוב. you're strong, like an amazon, remember? היה חמוד כשבאפי אמרה Stay togetherey-ness..שפת באפי.*נאנחת*,כמה חמוד. חמוד שהולדן מנתח פסיכולוגית את באפי. Buffy:I think you're confusing me because you're evil. Holden: I just think you're in some pain here. Which I do kind of enjoy 'cause I'm evil now. אהבתי כל שנייה. Vampify זו מילה חמודה. Sire. It's a noun too. אהבתי את כל הקטע עם ה-Supriority complex. You do have a superiority complex, and you've got an inferiorty complex about it. Kudos. ו- there is no isue. Don't isue me.- הרבה דוגמאות לשפת באפי בפרק הזה. היה ענק הרפרנס הזה ל-Triangle, שזה Insane troll logic. העלה לי חיוך על הפנים. Holden: You don't remember me at all. Buffy: Yes, I do. Holden: Yeah, like, after 30 minuts of reminding. באפי, I'm here to kill you, not to judge you. איזה מניאק הוא היה שזרק עליה את הפסל ההוא! I think I'm gonna kill you just a little bit more than usual. זה מה שאני שונאת אצלכם הערפדים, sex and death and love and pain it's all the same damn thing to you. ואחד הקטעים הכי חמודים- Oh, your god what? היה חמוד שג'ונתן אמר שהוא מתגעגע לכל מי שהיה איתו בתיכון, כ"כ אהבתי אותו, דווקא בפרק שהוא מת. אהבתי את הניתוח של באפי למה שהיא מרגישה, למה שהיא בכלל.that was deep. הראשון יודע שלווילו יהיה חלק עצום בקרב האחרון, באמצעות הקסם. לכן הוא אומר לה להפסיק. וזה כמעט הצליח. Believe me, I'm going for a big finish. ואז מתחיל השיר שוב, וג'ונתן נדקר ומת, דון שבורה ולא מבינה, באפי שפכה את ליבה בפני זר שאותו קטלה, והאפר עדיין לא נעלם. ווילו המומה וספייק - We should all prepare ourselves for the possibility that William's the bloody's back. ואני אסיים במילים הרבה יותר נכונות ויפות ממה שאני יכולה לכתוב. Can I make it right? Can I spend the night? Alone. מיה.