שרשור פרק 12

liorlord

New member
אההה, חלומות כן מתגשמים

איזה פרק פיצוץ היה, פשוט פיצוץ. התבאסתי ששון זכה בפרס, אבל קיבלתי על זה פיצוי שקאת´י זכתה בחסינות, איך שמחתי, פשוט התפקעתי
. כל מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את שון ווי, לקשור אותם ביחד, ולדחוף אותם עמוק עמוק לתוך התח* שלי, הם פשוט כל כך עיצבנו שהם הכחישו את הברית בניהם, הרי הם כל הזמן מסתובבים ביחד, כל דבר הם מספרים אחד לשני, וויש ישר באה לברך את שון על האוטו שהוא לא היה צריך לקבל. וראיתם איזה פיצוץ נראית תמי? מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג תמונות שלה אבל שיהיו גם תמונות לא רק מהתוכנית כי שם היא נראית פחות טוב, אני רוצה תמונות שהיא נראית כמו שהיא נראית בחבר המושבעים.

S h i R l e y

New member
אני קצת חדשה פה...

תמיד קראתי אבל אף פעם לא כתבתי... מעין טיפשות שכזו מצידי... אבל היום בגלל המהלך הטיפשי של קאת´י החלטתי שזה זמן לזנוח את טיפשותי ולכתוב פה... מה היא חשבה לעצמה???? כל המשחק כבר ברור לחלוטין והתוצאה שתתקבל בסוף ברורה כ"כ שצריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה... אני לא אומרת את כספוילר כי אין לי מושג מי זוכה בסוף...!!! ורגע... כל הלבוש השחור זה בגלל שאז היה ה11 בספטמבר או שאני סתם מדברת שטויות??? שיהיה לכולכם לילה טוב עד שבוע הבא ב22:03

aya27

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif מנצח/ת ירון-הצילו

סליחה, אבל בסוף הפרק של היום, ראיתי ספויילר משונה שסותר את העובדה שווספייה ניצחה. ראית שמראים תמונה של פסקל, נליה וקאת´י ביחד וכאילו ווספייה עפה?????? או שזה היה בשביל להטעות??? אגב, מאוד הופתעתי לטובה מאיך ששון הגיב אחרי שהוא עף. אמרו ששבוע הבא יש שידור חוזר של השבוע או ששוב לא הבנתי טוב??????

shirakl

New member
טוב, אני מקווה שאני יכולה לעזור...

אני אישית לא שמתי לב לקטע שאת מדברת עליו, אבל אם הוא היה, אני מניחה שזה לצורך הטעיה... כמו שהיה בקטע עם רוב וקאת´י אז באוהל, ובעוד מקרים... בקשר לחלק השני - התקציר של הפרק הבא נערך בארה"ב, ולכן גם אם אמרו שיהיה שידור חוזר, מדובר על שידור חוזר בארה"ב, ולא אצלנו... כך שבכל מקרה, זה לא קשור אלינו...

Boran

New member
הלבוש השחור

זה קטע ממש טוב. למקרה שלא ידעתם, הישרדות 4 היתה אמורה להיקרא "סורבייבור: אראביה" ולהיות במדבר בירדן. עקב מתקפות ה-911 החליטו ובצדק שזה לא יאה לעשות הישרדות במדינה ערבית. מכאן שהמתקפות היו לפני הצילומים. הלבוש השחור של כל חברי הברית בא כמחאה על סילוקם אחד אחרי השני.

mayjen

New member
היה פרק ממש טוב!!!!!!!!!!!!

אני דווקא מאוד שמחה ששון זכה במכונית:) חבל שהעיפו אותו, הוא הכי מצחיק איך נליה המעצבנת צחקה שהיא ראתה ששון עף...
שבוע הבא יהיה מעניין......

shirakl

New member
אני לא מתתי על הפרק...

לשון כמובן לא הגיע לזכות באוטו... התאכזבתי נורא שהוא לקח... וגם ממש רציתי שנליה תזכה בחסינות, ותראה לכולם מה זה! אבל בסוף קאת´י עשתה את הצעד הנכון... לפחות זה שימח אותי! אבל איך היא היתה קרועה... האמת, זה משאיר לה עכשיו פתח לברית עם וי... אז הן יהיו רק שתיים ויוכלו להעיף את פסקל ונליה... זה יותר טוב בשביל קאת´י שהן יהיו זוג מאשר שלישיה עם שון, כמובן... אבל אני לא רוצה שזה יקרה - אני הייתי רוצה לראות את נליה ופסקל בשניים האחרונים (ואל תתחילו לכתוב לי עכשיו ספוילרים, כי אני כבר יודעת מה יקרה מעכשיו והלאה...) ההכחשה של שון ווי ממש עצבנה אותי. נכון, וי בגדה בך אז כשהיא הצביעה נגד רוב, אבל מאז אתם בברית, זה ברור! אז בשביל מה להכחיש? אבל לא הבנתי משהו... שון ביקש מקאת´י את החסינות... היא לא אמרה שהיא לא מתכוונת לתת לו אותה... הדיון נגמר וג´ף אמר שהגיע הזמן להצביע... למה דילגו על הקטע שהיא אומרת לא?

liorlord

New member
שכחתי לכתוב

שראו את הטיקי נופל, נכנסתי ללחץ, כל כך רציתי שלקאת´י יהיו חמש והיא תנצח, אבל אז הם הגיעו לשם, והוא אמר לקאת´י שיש לה רק 4, כבר נבהלתי, חשבתי שלנליה יש 5, אבל אחרי שראיתי את שניהן רצות לחפש הייתי כל כך בלחץ, רציתי שקאת´י תמצא אותו כבר! וזה חלום שהתגשם.

shirakl

New member
אני דוקא לא מתתי על הפרק...

לשון כמובן לא הגיע לזכות באוטו... התאכזבתי נורא שהוא לקח... וגם ממש רציתי שנליה תזכה בחסינות, ותראה לכולם מה זה! אבל בסוף קאת´י עשתה את הצעד הנכון... לפחות זה שימח אותי! אבל איך היא היתה קרועה... האמת, זה משאיר לה עכשיו פתח לברית עם וי... אז הן יהיו רק שתיים ויוכלו להעיף את פסקל ונליה... זה יותר טוב בשביל קאת´י שהן יהיו זוג מאשר שלישיה עם שון, כמובן... אבל אני לא רוצה שזה יקרה - אני הייתי רוצה לראות את נליה ופסקל בשניים האחרונים (ואל תתחילו לכתוב לי עכשיו ספוילרים, כי אני כבר יודעת מה יקרה מעכשיו והלאה...) ההכחשה של שון ווי ממש עצבנה אותי. נכון, וי בגדה בך אז כשהיא הצביעה נגד רוב, אבל מאז אתם בברית, זה ברור! אז בשביל מה להכחיש? אבל לא הבנתי משהו... שון ביקש מקאת´י את החסינות... היא לא אמרה שהיא לא מתכוונת לתת לו אותה... הדיון נגמר וג´ף אמר שהגיע הזמן להצביע... למה דילגו על הקטע שהיא אומרת לא?

Outlast

New member
אני היחידה ששמחה ששון לקח את האוטו?

למה לא הגיע לו? לדעתי מכל היצורים שנשארו שם [ויסלחו לי חובבי קת´י, נליה [
] והשאר..] לשון הכי הגיע, מה גם שבתחרות הוא פשוט השאיר את כולם מאחור! למי כן הגיע אם לא לו? ממש היה לי חבל ששון עף, לא בגלל שאני כ"כ אוהבת אותו, אלא פשוט כי נמאס לי לראות ולשמוע את נליה. פוסטמה קטנה... אוף! היא פשוט בלתי נסבלת.. ממ... נראה לי שסהו. סקר הסימפטיה יוחלף כשיהיה לי זמן [=לא עכשיו], יום נעים לכולם ובוקר טוב!

Idomania

New member
פרק מעצבן קצת!

אוקיי נליה- היתה דוקא בסדר לפחות היא הודתה שהם בברית וזהו אין לימשהומיוחד עלייה וי- גם.. הלואי שהיא תזכה! שון- אויייי כמה הוא מדבר!! וגם אם באמת אין ברית אז אוקיי הנו וכל הקטע ששנהם שחורים . אז מה?.? אבל זה נורא טפשי זה ברור שהקשר בין וי לשון אחד לשני יותר חזק מהקשר שלהם אם שאר חברים הקבוצה אז אולי הם לא באמת קבעו על איזו ברית אבל אני בטוח ששנהם היו שמחים להגיע אחת עם השני לסוף, לא??? וגם לא יודע כבר נמאס לי מהזבולי שכל שלו... פסקל- בבוקר אחרי המדורה הוא נורא עצבן אותי והתחיל לדבר שטויות על שון ווי. נו באמת רימו את כל האי את כל האנשים... אז רגע הוא מאשים אותם בעצם על זה שהם ביחד? זה לא בדיוק מה שהוא עושה עם נליה?? הם ריו את שאר חברי השבט שלהם כדי להגיע לאיפה שהם הגיעו היום!! אבל בסוף שהוא השתיק שהוא דיבר הוא די היה הגיוני.. קאתי- כל הכבוד על הנצחון בחסינות אבל באמת לא הנתי למה היא בחרה בשון ושחקה אליו כל כך קרובה רגע לפני שהיא בחרה בו. ונראה שכל הדיבורים של שון דווקא פגעו בו בהצבעה הזאת. וזה לקח למה לפעמים שתיקה שווה זהב0או מליון דולר..). סך הכל פרק נחמד.. מישהו יודע אם שבוע הבא ישדרו את השעתיים או שיחלקו את זה לשבועיים??

liorlord

New member
...

אהבתי: "וזה לקח למה לפעמים שתיקה שווה זהב0או מליון דולר..)" חחחח אבל מה זאת אומרת פרק איחוד? זה לא אמור להיות אחרי שמישהו כבר מנצח?

GoNelia

New member
עלילות שון (../images/Emo153.gif)

היה היה איש בהשרדות 4, אחד כזה שיושב מהצד ומסתכל, ואף אחד לא שם לב שהוא מרמה את כולם (כולל אותי), ואז הגיע שלב שהוא התלונן כל הזמן (על מה הוא מתלונן בדיוק??? על זה שזמן המנוחה ארוך/קצר מדי? הרי הוא לא עושה כלום) וסתם היה מ-ע-צ-ב-ן, בעצם אחד הפרקים היחידים שאהבתי אותו, (על תתנפלו עליי,על טעם ועל ריח..) היה שהוא גרם להעפת ג´ון. ואתמול על הפתק האחרון היה רשום: שון , ואני בתגובה: ייייייייייייייוווווווווופפפפפפפפפפפייייייייייי, ייייייייייישששששששששששששששששששש!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בקשר לשאר הפרק: אני יודעת שחבר המושבעים לבשו שחור כאות מחאה או משהו כזה, אבל יכול להיות, שזה היה סימן לזה שהם רצו ששון יעוף? ובקשר להשמצות על נליה: אז היא הייתה קצת מגעילה בפרק אחד, אבל שנאה ממושכת??????? היא לפי דעתי, הייתה הפרק הכי בסדר, וגם בכלל- היא שורדת טובה, תגידו מה שתגידו.

GoNelia

New member
עלילות שון [../images/Emo153.gif

היה היה איש בהשרדות 4, אחד כזה שיושב מהצד ומסתכל, ואף אחד לא שם לב שהוא מרמה את כולם (כולל אותי), ואז הגיע שלב שהוא התלונן כל הזמן (על מה הוא מתלונן בדיוק??? על זה שזמן המנוחה ארוך/קצר מדי? הרי הוא לא עושה כלום) וסתם היה מ-ע-צ-ב-ן, בעצם אחד הפרקים היחידים שאהבתי אותו, (על תתנפלו עליי,על טעם ועל ריח..) היה שהוא גרם להעפת ג´ון. ואתמול על הפתק האחרון היה רשום: שון , ואני בתגובה: ייייייייייייייוווווווווופפפפפפפפפפפייייייייייי, ייייייייייישששששששששששששששששששש!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בקשר לשאר הפרק: אני יודעת שחבר המושבעים לבשו שחור כאות מחאה או משהו כזה, אבל יכול להיות, שזה היה סימן לזה שהם רצו ששון יעוף? ובקשר להשמצות על נליה: אז היא הייתה קצת מגעילה בפרק אחד, אבל שנאה ממושכת??????? היא לפי דעתי, הייתה הפרק הכי בסדר, וגם בכלל- היא שורדת טובה, תגידו מה שתגידו.

Optimus_Prime

New member
שאלה

למישהו יש מושג כמה זמן הפרק נמשך בארה"ב? כולל פירסומת? זה קצת off אבל אם תענו אני אודה לכם מאוד משהו מאוד מאוד מוזר בקשר לפרק

HoNeY14

New member
אין לי ממש זמן...

הפרק היה ממד נחמד והגיע לשון לנצח ממש הייתי במתח כשראיתי שהטיקי נפל ארג..נליה
שמחתי שקאתי זכתה אבל היא לא ממש היתה צריכה את זה היא ממש דפוקה
למה היא העיפה את שון!? דבר ראשון-נליה, אין מה להוסיף. דבר שני, שון עשה את כל המחשק הזה עכשיו יהיה משעמם...

אליגטור

New member
זהירות- פטפטן לפניך

21:43 והם כבר מגיעים לישיבת השבט (TRIBAL COUNCIL), ואז אמרתי לעצמי, או שמישהו חתך כאן משהו או שהישיבה תתחמם. היה גדול אבל היה גם טיפשי בסוף. חיבבתי את שון לקראת הסוף כי הוא איש שחותך דברים, וגם פסקל כזה. אבל שון עשה טעות גורלית. במקום לפטפט ולפטפט הוא היה צריך לעשות עסקה להעברת החסינות מקאת´י אליו או לפני הישיבה או בישיבה והוא הציע לה באמת ואז הוא התחיל לריב מריבה טפשית שכזו וראו את קאת´י שמה את הראש בתוך הידיים. הוא היה צריך לקבל ממנה את החסינות ואז ברור שקאת´י תצביע איתו ועם V נגד נליה ושלום על ישראל. אבל לא, הוא במו ידיו העיף את עצמו וגרם לקאת´י שאמנם התלבטה אבל ברור מה היתה עושה בסוף ועם מי היה לה יותר סיכוי, להעיף אותו מרוב דיבורים והאשמות. אז חבל כי הוא היה שחקן, אבל לפחות לקח אוטו הביתה ואפשר לומר לפחות שזה היה מגיע לו. מה עכשיו? הכל אפשרי. תלוי מי יקח חסינות. ברור שפסקל ונליה יצביעו ביחד קודם נגד V ואח"כ קאת´י השאלה היא מי יקח חסינות והאם קאת´י תתחבר עם V או לא. הכל תלוי בחסינויות בקיצור. ואין עצבים לחכות עוד שבוע לפרק הטוב ביותר. הימור: פסקל לוקח.

למעלה