שרשור פרק 11

liorlord

New member
איזה כוסי תמייייייייי איזה שווווה

ראיתם בתקציר של הפרק הבא, איזה דפוקה קאת´י שהיא העיפה את רוב, לא נורמלית.
\ למה היא עשתה את זה. וגם אפשר להבין ששון הוא כלבה, ראיתם בתקציר איך הוא אומר שבינו לבין וספיה אין ברית, בטח בגלל שהחליטו להעיף אותה, איזה כלבה שון! אבל איזה יפה תמיייי!!!!

GoNelia

New member
בקשר לתקציר של הפרק הבא:

איך רואים ששון אומר: "רק בגלל שאנחנו שחורים זה אומר שיש ביננו ברית?" הוא כזה חמוווווור!!!! זה ברור שיש ברית בניהם, הם כל הזמן מתחבקים, מתבודדים, ובכל הצבעה הם מצביעים (במקרה כמובן) לאותו בנאדם..... אבל שון, שון, הוא כזה חכם, חושבים שיש בניהם ברית בגלל שהם שחורים. איך ידעת?

Optimus_Prime

New member
וי ואני לא ראיתי את תמי :<

ובכלל ג´ינה גם לא ב"מושבעים" :< בכל מקרה..התחרות היום הייתה העתקה עלובה של הישרדות 1 :D

אילקו

New member
תמיד יש איזשהם תחרויות אותו דבר

למשל בכל הישרדות עד עכשיו ויכול להיות גם בזאת התחרות האחרונה מתי שיש שלושה אנשים, היא לשים את היד על איזה מוט שהיה עד עכשיו ב1,2,3 ובטוח גם ב4!

uvdude

New member
איזה זנות

פרק שעבר בפרומו לפרק הזה עשו כאילו כבר קורה משהו ומישהו מת או משהו כזה פרק מפגר כל הזמן בוכים... בו הו הו....

מה? פסקל הלך? לא!!!

אני מניחה שזה אומר שנליה היא הבאה בתור, ואני כל כך רוצה שהיא תישאר! הקטע עם הקרובי משפחה היה ממש מרגש... אפילו לי ירדו דמעות!

HoNeY14

New member
../images/Emo26.gifתגובות על הפרק../images/Emo36.gif

התחרות היתה כל כך מרגשת
ואני כל כך רציתי שליאנדר(בעלה של וי) ינצח! חבל שהכובע עף לכיוון שלו... מזל שרוב לא ניצח איך חמוד הבן של קאתי! והיא ניסתה להעזר בו להחלטות! חבל שקאתי העיפה את רוב זה ברור שהיא תעוף הבאה בתור
ולא נראה לי שבפרומו שון אמר שאין לו ברית עם וי כי הוא אומר שלא. הוא רק התעצבן שנליה ישר חושבת שבגלל שהם שחורים אז יש להם ברית
מתי העונה נגמרת?

HoNeY14

New member
שכחתי../images/Emo3.gif

מזה נקרעתי ככשון חיקה את נליה כשהוא ווי היו ביער או וואטאבר
LOL
ואחרי זה הוא גם אומר שהיא לא ככה
מזה נקרעתי!!!

Outlast

New member
הו, טוב שהזכרת לי!

גאד, הוא חי כה אותה כל-כך טוב! פשוט ישבתי והתרשמתי. איזו יצורה מעצבנת, בלתי נסבלת. פויה, נליה. פויה.
אני לא יכולה לחכות לפרק האחרון שבו חבר המושבעים שואל שאלות, נואם וכאלה... נראה לי שזה יהיה פשוט טוב! ג´ון, דבר הרבה, בבקשה...

14מתן

New member
היה פרק ממש טוב

אהבתי את החסינות... איזה פרצוף נליה תקעה שהיא הפסידה ! אני תפסתי אותה פוזלת בישיבת דין ! ראו שהמצלמות הפריעו לבן של קאתי, למשל שהם דיברו על האסטרטגיה שלה אז הוא הוריד ת´ראש וכל הזמן היה שקט... נורא כעסתי שבעלה של וי לא זכה זה היה מעצבן שהוא הועף סתם... אבל היה פרק נורא טוב שון קרע אותי היום אני מת כבר לפרק הבא !

bakara15

New member
פרק 11

באנה המפיקים של הישרדות לא יכולים להמציא דברים חדשים?! כל הזמן אותם תחרויות רק בשינוי קטן; התחרות עם הצב זה חיקוי גמור לעונה הראשונה, עם הריבועים הצהובים, והתחרות שצריך לשבור את הפלטות ולכסות את הפסל בחול זה על אותו רעיון של העונה שעברה.
אבל זה שהם הביאו קרובי משפחה, על זה כל הכבוד להם, אבל מסכן שון, רק חבר שלו בא ולא משפחה כמו לשאר או בני-זוג. וקאת´י הבוגדת, מה היא מצביעה לרוב?!, הוא התקווה שלה והיא זורקת אותו.

אהבתי את הפרק רק בגלל סיבה אחת

המאבק של קאתי בין חברות לניצחון האם לבגוד בפסקל ונליה ולהגיע לגמר יחד עם רוברט או להשאיר את המצב כמו שהוא ולהסתמך על חסינויות למרות שראו שעיקר ההצבעה של קאתי נבעה ממעשי העבר של רוברט והיא לא רצתה לתת לבן אדם שניסה להעיף אותה להתקדם ועוד על חשבון חברים שלה

אליגטור

New member
פרק אמריקני קיטשי

גועל נפש, כל הקלוז-אפים על הדמעות וחיטוט המצלמות בדברים בין בני משפחה. היה נחמד לשמוע את פאט מתלונן ומצחיק לראות אותו מסתדר שם. פרק עלוב גם בגלל תחרויות ממחוזרות, גם בגלל שקת´י היא טפשה גמורה ועכשיו אין לה סיכוי לזכות אלא אם כן היא תזכה בכל החסינויות כמובן. חבל שרוב הלך, הוא היה בסדר ונפל במלכודת של ג´ון, אבל מה לעשות לא אשמתו שקת´י טפשה. אני גם לא מבין למה דריל (חבר של שון) זרק כובע אם גם ככה הוא ידע שאין לו סיכוי- למה הוא לא הוציא את עצמו מהמשחק, דווקא אני חושב ש-V הכי היתה צריכה את ליאנדר מאשר כל אחד אחר, באמת. שון פשוט מצחיק, אבל הוא לא עשה את המעשה האמיץ ודאג להעיף את נליה עכשיו ולכן עכשיו תהיה לו בעיה. ולגבי הפרומו- תמיד בפרומו הם מראים דברים לא בדיוק כפי שהם קורים בפרק, נראה שיהיה יותר מעניין בפרק הבא- תמיד מעניין כששון משחק.

14מתן

New member
דווקא החסינויות לא היו ממוחזרות

זה היה שונה לגמרי ! החסינות הייתה ממש יפה וגם הפרס !

אליגטור

New member
היה יפה אבל ממוחזר

החסינות היא תואמת את הפגיעה בכלי החרס של המתחרים עם תזוזה של צעד בדיוק אותו דבר רק עם כלים שונים שהיה שבהשרדות 3, נדמה לי שביג טום זכה אז בחסינות. ולגבי הפרס כבר כתבו כאן על המחזור.

Shai B

New member
אוסי, מה עם הסקר?

הגיע הזמן להחליף אותו עכשיו כשנשארו רק חמישה שורדים. על פי תוצאות הסקר הנוכחי נליה, וספיה ושון הם השורדים הכי פופולאריים עם שבעה קולות לכל אחד מהם! קאת´י ופסקל (שהיה הפופולארי ביותר בסקר הקודם) קיבלו ארבעה קולות כל אחד. רוברט, שהועף מן המשחק ולפיכך אמור לעוף גם מן הסקר, קיבל שלושה קולות.

למעלה