שרשור סופ"ש

nemo the great

New member
יאא גם את ../images/Emo19.gif

גמלי יש ידידה ממדא שכל היום היא מנפחת בלונים וכפפות.. למה? סתם כמו שכוססים ציפורניים חחחחח
מזה השיגעון הזה?

HeNoOsH

New member
אני למדתי היום

הגעתי ב10 כי המורה לספורט חולה.. שעה מתמטיקה ושעתיים תנ"ך מוגבר הספקתי לעזור לאמא להכין עוגת גבינה =] בערב לא נראה לי שאני אעשה משהו כי אמרו לי שאמור לרדת גשם.. מחר יהיה לי סוףסוף זמן לישון... שבת שלום =]

Blue Aura

New member
סופ"ש../images/Emo99.gif ../images/Emo189.gif

היה לי היום יום מרוכז במתמטיקה והמתכונת ה-2 נדחתה ל-24 לחודש שזה מעולה, יותר זמן להתכונן.^______^ היה כיף, אני ממש מבינה את החומר ואני מתה על המורים שלי.
שחזרתי הביתה, הלכתי לידיד, אחרי זה הביתה והנה אני.
קיבלתי 93 על העבודה באנגלית על התמכרות[יאיי
] ותעודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111>>>> ממוצע הכי גבוה בכיתה עם חברה שלי
[86] [מי שאומר משהו על הממוצע דינו מוות
] אתמול בייביסטיר מ-20:30 עד איזה 23:00 [
] ולפני זה הייתי עם חברה שלי וידיד בדיר שלנו, עשינו טיול ועלינו על הערמות קש וממש פחדתי שלא ישארו לי מים חמים ב-23:00 אבל היו^^" והרווחתי משהו כמו 75-80 שקל.:) מה עוד, מה עוד...? יום שני יום הולדת לחברה שלי ושאלתי אותה, לא זוכרת מתי מה היא רוצה ליום הולדת וכפרעליה היא אמרה חיבוק אז אמרתי לעצמי "אני אכין לה עוגה", אז יום ראשון המבצע מתחיל, עוגת תפוזים שכתוב עליה "מזל טוב" וכל מני קישוטים חמודים^^" וזה יוצא מעולה היום הולדת שלה, יום שני ובשעה האחרונה יש לנו חלון אז...
זהו, חפרתי.

lover boy6

New member
סופ"ש הגיע ואני בבית..

אחרי יום כל כך טוב שהיה לי אתמול באמת יום בלתי נשכח! אז הגיע יום שישי שזה חופש אז ישנתי וקמתי ב13:00 חח ועזרתי לסדר את הבית וסוף סוף הגיעו הרמקולים שקניתי למחשב! אבל אני ייחבר אותם רק מחר אני חושב.... ואז כל הארץ תשמע מה אני שומ בפול ווליום! אמממ אבל בכלליות היום הזה לא משו כי יום שישי בערב החברים שלי יוצאים אבל מסיבות אישיות אני לא ייצא איתם וזה מבאס אותי! אממ אני חושב שבזמן שהם ייהנו או משו אני יהיה בבית יישן! ומחר אותו דבר עד הערב ואז אני ייצא יום ראשון לימודים :p ויום שני צובעים את השיער ללבן!! ומצטער על החפירה!

moshe present

New member
סופפששש

ואה היה לי שבוע כזה מגניב...התמכרתי לסנוקר חחח כמעט כל יום אני וחברה שלי ירדנו לשחק סנוקר עכשיו חזרתי מסדנא (מחול) היה נחמייד אבל לקח לי הזמן שאני אמורה לישון בו! כל השבוע אני מחכה לשינה של שישי מאחת עד שבע ככה :) בערבב מקווה לצאתתת ומחר לישוןןןן ולהכין לאחותי את המתנה ליומולדת 18 ;)

lover boy6

New member
סנוקר בסוף משעמם...

אני כבר עברתי א הקטע של התמכרות לסנוקר חחחח עכשיו אנחנו יותר בקטע של לשתות ולצאת לתל אביב כמה שיותר להופעות מסיבות וכאלה(לפחות אני וחבריי מהכיתה) חח

moshe present

New member
יאללה יאללה

כבר עברת את הקטע של סנוקר הא?? לא לרמה שלך יותר? חחח אני מצטערת אני לא יכולה לצאת לתל אביב וכאלה אז אני שותה ומשחקת סנוקר :) עד שייצא מהאף

פימקי

New member
מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל

מישהוווו אתמול הייתי בלהקה וישנתי אצל חברה והיה הכי כיף בארץ עכשיו אני אלך לי לחברה ומחר לא יודעת, הכנות לקראת הגדנ"ע פרובבלי :).

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif מחר יומולדת!!!!!!!!!!!

ו.. אני לומדת בשישי. ואתמול יצאתי עם כמה חברים למועדון לחגוג לי יומולדת, שתיתי שמפניה היה מה זה כיף.. היום נחתי קצת ואז אני לומדת למבחן שהמורה הבת זונה שלי להסטוריה עושה לי מחר.. מחר יש לי יומולדתתתתתתתתתתתתתתת 17.. אני באה לבצפר בשעה מסויימת, עושה מבחן והולכת, ואז הולכת לעשות מסז', ואז עושה יום כיף עם חברות, ואז בערב כזה יש לי מסיבה עם חברות

lover boy6

New member
מזל טוב!!!!

וזה אומר שאת יכולה לגשת לטסט כבר כי את בת 17 חח

למעלה