שרשור סופ"ש

גליזה

New member
../images/Emo29.gifשרשור סופ"ש

שימו לב לדבר נורא מפתיע- קיבלתי את הפרויקט באנגלית בחודש ספטמבר עכשיו אנחנו בחודש ינואר ולא סיימתי אותו (גאד,ברור שאני לא עובדת עליו כל הזמן הזה
שכתבתי שני מאמרים והפסקתי באמצע השכתוב של המאמר השלישי,כי זה מתסכל אותי
)
הוא נכנס למגן של E!מה הקשר אבל?!?!
סוף קטרת להיום
מי כן לומד היום?

tttttttttt1

New member
אני לומד...ועוד

שעה ראשונה+שניה מתמטיקה..איזה כיף.... מתישהו היום במהלך היום יש הצגה...סבבה.... ו..שעה אחרונה...תעודות

גליזה

New member
../images/Emo88.gifצ'אט מוצ"ש

אתם מוזמנים להגיע בסביבות 9 לצ'אט ^^'

סופ"ש../images/Emo103.gif

אמממ אני סיימתי בצפר...ולא בדיוק למדתי היום היה שעתיים מבחן תיקון במתמטיקה...{בטוח שיפרתי
} אני אמורה ללכת עוד שעתיים לקיקבוקס אבל אני לא יודעת אם ללכת..כואבת לי הרגל
בערב אולי אני יעשה משהו אם לא אז לישון..חחח מחר בעיקר כלום...אולי ת'עבודה המזדרגגת בתעבורה

לא לומדת לא לומדת../images/Emo80.gif

חח אנחנו קיבלנו תפרויקט לפני שבוע, אני לא באמת הולכת לעשות אותו אני פשוט הולכת לבקש מאנשים שכבר עשו.

Infinity AL

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

קמתי לשעתיים ביולוגיה(8- 9 וחצי), כולי גררתי את עצמי לשם וישבתי כמו עז שעה וחצי. חזרתי הביתה, נכנסתי למיטה והמשכתי לישון כאילו לא קמתי בכלל
והתעוררתי עכשיו אחחח איזה כייף
בערב, נצא. מחר מסעדה עם המשפחה בגלל היומולדת שלי.

dark dumb

New member
נמממ מחר יש לאמא שלי יומולדת!../images/Emo85.gif

ויום אחרי זה יש לי מבחן בפסיכולוגיה, ככה שאני צריכה לחרוש ת'נשמה היום, בשביל לא לשכוח הכל ליום ראשון >< ביום ראשון אני נוסעת לטבריה!! לפגוש את אותו אחד שקודם התיעעצתי איתכם מה ליקנות לו... באותו יום אחי יהיה בן שבעה חודשים!! יוווו חחח טוב וזהו... פיס מאן!

dark dumb

New member
לאבא**

איזה טעות הקלדה מעצבנת, עוד יחשבו שאני לא יודעת את התאריכים שלהם

L i o R s 28

New member
וואו ../images/Emo68.gif

אתמול(יום חמישי) יצאתי אני בדר"כ לא יוצאת אבל יצאתי והיה בנזונה
ראיתי את אלפא דוג וטוב שג'סטין טימברלייק לא אלוווההההייייי#^%&^*)&^)&^ שיעעשההה אותתייי כאן ומייד
וסתם אח"כ הלכנו לבית של חברה ושתיתי ועישנו נרגילה.(אני לא
אני תמימה וחמודה
) וברור שלא קבתי לתיגבורים מפגרים בתנ"ך.
ועכשיו אני עוזרת לאמא בלע:S וצועקים עליי

hadarh111

New member
מנפחת בלונים..

כע כע וואי כמה זמן לא עשיתי את זה אחותי והילדים עוד מעט באים אלינו לשבת(סוף סוף כבר שלוש שבועות לא ראיתי את אחינים שלי..) אחינית שלי הייתה השבוע בת שלוש אז אני מנפחת בלונים וכל זהP:

למעלה