שרשור לילה

meytula

New member
איזה שיעורים ואיזה בטיח..

הוא כבר תיכנן הכל דניאל חבר שלו מכין לו מזוודה,ברגע שמודיעים שהוא וקרן הזוכים גב תופס את הכסף,שם הכל במזוודה ומשם דניאל חבר שלו אוסף אותו והוא נמלט מידיה הנואשות של קרן טס לתאילנד עושה איזה ליידי בוי אחת או שתיים,ממתין שקרן תהייה מספיק עסוקה בכל התוכניות שישבצו אותה ויחזור לחברה שלו בארץ

זה נורא, השירה שלו מזעזעת

לראות את קרן משתפכת על כל שטות שהוא מוציא מהפה, תורם לזה את הנופך הפאטתי שמאפיין את הזוגיות המעפנה הזאת.

הקטע ביניהם הזוי, יש לי הסבר רציונאלי אחד כעת

קןראת אותך, ואת מדברת מגרוני. יצא לי לצפות בהם היום ואתמול, וכולי נמלאתי חמלה לבחורה העלובה הזאת. ופתאום כעת עלה לי הבזק..... קרן שחקנית. הרבה יותר טובה מגב. אמרו להם להיות זוג. הם תכננו להיות זוג בשביל הכסף. וואט אבר.... היא שחקנית יותר טובה ממנו... משחקת מאוהבת... הוא אהבל אימפוטנט שלא יודע בכלל איך לשחק מאוהב כי הוא לא ממש מבין בזה... אז נראה שהיא אומללה והוא רחוק. בכל מקרה זה פתאטי.... ערוץ 10 בעליבותו

כתבתי שאני כמעט מרחמת עליה

אבל בסוף החלטתי שממש לא. הרבה בגלל הדרך שלה. היא רעה. שחקנית או לא, היא אחת הדמויות העלובות על המסך כרגע, לדעתי שברה את השיא של איילה בזמנו. "מאהב אימפוטנט" חחחחחחח איך זה עובד יחד?
.

רינתי77

Well-known member
אבי זכה בצדק! יש לו כשרון מדהים והוא היה

הוא ביותר, מה שממש אי אפשר להגיד בשום אופן על הסוציומאט....

talibatata

New member
מספיק רק לראות את העיניים של אבי ולהבין

שהוא אדם מדהים, בלי קשר לעברו, להבדיל מגב שאני לא מוצאת בו שום דבר טוב, גם לא בעיניים.

anonimit75

New member
על אבי טרחת לציין שהוא נרקומן לשעבר ועל גב לא

את יורדת נמוך....אלוהים מה שראליטי מוציא ממך... וגב ינצח בע"ה ..

talibatata

New member
אתה טועה באף הודעה שלי אני לא ציינתי את המילה

נרקומן, אז אל תסלף בבקשה.

למעלה