שרשור לילה

דקל69

New member
לא יכול להיות, דניאל הבליגה והתגברה על הקטע

בזמנו ברגע שנודע לה על הענין, כנראה שהיא ואיתן דיברו והיא הבינה שזאת היתה הסיטואציה באותו רגע והיא בחרה להדחיק. דניאל אמרה משפט לאתי שהיא מאמינה וסומכת רק על איתן מכל הבית ולא מעורערת בשום דבר בקשר אליו ולא מפקפקת בשום מילה שלו (זה היה בקטע שאיתן אמר לה שאורטל ניסתה שוב לפרלטט איתו). קרן כנראה אמרה מילים קשות, דרשה התנצלות, הביעה בפניה תחושה של התבזות ואולי אפילו האשימה את שניהם ששיחקו בה ובגלל זה דניאל כ"כ טעונה ונסערת. לא מאמינה שבשלב כזה אחרי שדניאל רואה ונוכחת בכל ההתנהגות של קרן ואפילו התוודתה שיותר נעים שהיא לא בסביבה (באמת יש אוירה טובה יותר, אומנם משעמם ואווירת קייטנה אבל עדיין אין מתח או מטענים) תאמין למשהו שקרן אומרת לה או תצליח לערער אותה בקשר לאיתן. גם הסימוס אליו מיידית ברגע היציאה מראה שהיא חיפשה אותו לשתף ולפרוק, היא סומכת עליו בעיניים עצומות. אני מאמינה שרק שתצא יפגע בה הקטע של הסקס, כשתראה את הפרקים וקצת תכאב ותכעס שעשה את זה בזמן שמאוד רצה להיות איתה, או אולי תקבל שהיא עדיין לא היתה בלעדית ומוחלטת בליבו וזה קרה רק לאחר הדייט עם קרן ואולי בעקבותיו.

יש באמת גברים שההתנהגות של קרן

מושכת בעיניהם? היא זורקת עצמה על גברים בצורה כל כך נואשת, היה לי מביך לצפות בה קודם...

שמתם לב לזה שאף פעם גב לא מסתכל לעיניה של

קרן כשהם בשיחה קרובה? איך הוא כבר מותש מן ההצגה של הזוג האוהב!

דקל69

New member
נכנס לחדר של הבנים, הודיע שהוא רוצה לישון

אבל הולך לעשן סיגריה, פגש בקרן במטבח, שאל אם נשאר אורז, הגניב עם קרן נשיקה ביוזמתה מבלי להביט עליה כלל. ממש רומאו ויוליה - הם "עורגים, עצמם אחד בשביל השני. איזה הפקה עלובה ומה היא מכרה לצופים, אולי גם הקשר של דניאל ואיתן לא יעמוד במבחן הזמן אבל שם היתה כימיה אמיתית, חיבור, הרמוניה, כבוד, יחס ובעיקר הליכה על עקרונות שזנח את המשחק ובחר בה למרות האפשרות והידיעה שיכעסו עליו בעריכה. איך דניאל אמרה" יכולנו למשוך את זה הרבה זמן ולשחק אותה כאילו לא ברורים והחלטיים ואז ברגע האמת איתן היה בוחר בי ובטוח זה היה סיפור שמרקיע לשחקים והקהל היה מתחבר אליי יותר, אבל רציתי ששיתחבר גם בגללי וגם בגלל שהוא רואה את האמת. תבינו יש בין קרן וגב אהבה כ"כ גדולה שאפילו יכולת תקשור אין ביניהם, מלבד נשיקות מאולצות ודיבור סתמי שהאחד לא מתעניין בשני אין כלום ביניהם. ואלה הזוכים הגדולים, ממש בדיחה, על חשבוננו, על חשבון הזוכים האמיתיים, על חשבון ערוץ 10 והפקת הדור הבא 24/7. לא נורא גב, אל תתייאש עוד 3 ימים זה נגמר, 72 שעות, 71 שעות ו- 59 שניות58, 57, 56 אני אדיבה וסופרת עבורו את סוף הסיוט.

למעלה