את יכולה להוריד ואחרי זה להסיר לכל אחד יש סך הכל 3 הצבעות,אם את מורידה את הסרגל כלים ומתחברת למייל שלך את יכולה לתת 3 הצבעות גם לאותה רווקה. אין בעיה להסיר,את רוצה צילום מסך איך להסיר את התוכנה ?? אני בטוחה,דניאל לא תוותר על מה שיש לה עם איתן כל כך מהר,וגם איתן לא.סך הכל משברון קטן שנראה לי בסופו של דבר רק יחזק אותם יחד
את בוחרת בסרגל כלים של וואלה,עומדת על זה שזה ככה מסומן ואז בעכבר לוחמת על הלחצן הימני ותפתח לך עוד קוביה שעליה רשום ''להסרה/שינוי'' לוחצת על זה וזהו,זה מסיר לך את הסרגל אם לא תצליחי תודיעי
אני שוקלת להוריד את סרגל הכלים כדי להצביע רק בשבילך יש לי כמה שאלות כמה הצבעות יש לכל אחד? אין בעיה אחר כך להסיר אותו? דבר שני גם אם כרגע משהו התערער ביחסים בין איתן ודני ,אל תדאגי,בהנחה שההפקה לא תזייף-זה לטובתם בגלל שקצת דמעות ומאבק יתרום לסיפור הסכריני שלהם ובטוח שהם יתגברו
סתם, אל תסמסי יותר מדי, תשקיעי במלאכית הקטנה את כל החסכונות והמשאבים שלך, היא שווה יותר מכל תוכנית מפגרת ושקרית. אני אשכרה צופה בהזיה, הולך לזכות זוג כ"כ בעל אינטרס, כ,כ לא אמין, משתווה בדרגתו לסיפור האהבה של ליהי ובן רק בלי ההשפלות. אם היו לפחות מצהירים שהם נותנים עניין לצופים ומרתקים למסך ובגלל זה לבחור בהם סבאבה אבל הם מתיימרים להציג זאת כאהבה, ממש עליבות החיים.
את צודקת מאמי,אני מצביעה באתר וקצת מהנייד ואם ביום ראשון ההבדל בהצבעות יהיה ממש מינמלי אני אשקיע 500 שקל בלבד. השידור היום היה טוב ולא טוב טוב כי אני חושבת שהוא די חידד לצופים מי הזוג היחיד בוילה ולא טוב,כי נתנו יותר מידי משקל שווה לכולם,נו באמת,איך אפשר להשוות בכלל את הזוגיות של ליהי ובן למה שיש בין איתן ודניאל.זה אבסורד!!
שמה שלא נוח לקרן היא יודעת יפה מאוד לטאטא ולהעלים היא לא יצאה מהשיחה כלכך מעודדת להיפך אבל בחרה לזרוק משפט סתמי ולשתוק מעניין.....חשבתי שהיא כלכך קרובה לגב שכל מה שיבוא לה זה לספר לו מה נאמר בשיחה ומה היא מרגישה בזה שהיא לא אמרה כלום בעצם היא אמרה הכל