שרשור לילה

meytula

New member
יוו איזה מקסימה אתתת../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

את יכולה להוריד ואחרי זה להסיר לכל אחד יש סך הכל 3 הצבעות,אם את מורידה את הסרגל כלים ומתחברת למייל שלך את יכולה לתת 3 הצבעות גם לאותה רווקה. אין בעיה להסיר,את רוצה צילום מסך איך להסיר את התוכנה ?? אני בטוחה,דניאל לא תוותר על מה שיש לה עם איתן כל כך מהר,וגם איתן לא.סך הכל משברון קטן שנראה לי בסופו של דבר רק יחזק אותם יחד

קשקשה9

New member
כן אם לא קשה לך

תשלחי לי צילום מסך כי לילדים שלי שרוממתי וגידלתי
אין זמן בשביל ללמד אותי

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמו שחמותי אמרה לי שלא להתלהב שדניאלי עכשיו שקטה רגועה וילדה טובה שעוד יבוא הרגע שהיא תנפנף אותי
בשבילך כלום לא קשה לי
אני מכינה את הצילומים ו5 דקות מעלה לך לפה

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif האמת היא שזה בסדר גמור

אני שמחה ומאושרת שיש להם עולם משלהם וזה הכי טבעי בעולם-לזה כיוונתי בגידולם עוף גוזל.....טוס לאן שבא לך ובנינו....עכשיו גם לי יש זמן לעצמי

meytula

New member

כן אה,לא סתם אומרים שרק אחרי שהילדים עוזבים את הבית מתחילים לחיות
הנה צילומי מסך בשבילך,אם יש שאלות את מוזמנת בכייף לשאול
קודם כל לוחצת על התחל ואז יפתח לך מין טור כזה ששם את צריכה ללחוץ על ''לוח בקרה''

קשקשה9

New member
../images/Emo124.gifמיטולה ....רגע תעצרי נזכרתי איך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

meytula

New member
שלב שלישי ואחרון

את בוחרת בסרגל כלים של וואלה,עומדת על זה שזה ככה מסומן ואז בעכבר לוחמת על הלחצן הימני ותפתח לך עוד קוביה שעליה רשום ''להסרה/שינוי'' לוחצת על זה וזהו,זה מסיר לך את הסרגל אם לא תצליחי תודיעי

meytula

New member
הזיכרון..רק צריך קצת לשפשף אותו והוא חוזר../images/Emo6.gif

שמתח לעזור
ואל תשכחי שקרן היא מלכהה!!!!!!!

meytula

New member

לליהי ממש הפרזתי בהודעות,מקווה שלא יהיה מינוס ,סמסתי לה אפס שקלים

קשקשה9

New member
אז ככה

אני שוקלת להוריד את סרגל הכלים כדי להצביע רק בשבילך יש לי כמה שאלות כמה הצבעות יש לכל אחד? אין בעיה אחר כך להסיר אותו? דבר שני גם אם כרגע משהו התערער ביחסים בין איתן ודני ,אל תדאגי,בהנחה שההפקה לא תזייף-זה לטובתם בגלל שקצת דמעות ומאבק יתרום לסיפור הסכריני שלהם ובטוח שהם יתגברו

דקל69

New member
לא רוצים אותך, רוצים רק את

דניאלי המההמת שלך
סתם, אל תסמסי יותר מדי, תשקיעי במלאכית הקטנה את כל החסכונות והמשאבים שלך, היא שווה יותר מכל תוכנית מפגרת ושקרית. אני אשכרה צופה בהזיה, הולך לזכות זוג כ"כ בעל אינטרס, כ,כ לא אמין, משתווה בדרגתו לסיפור האהבה של ליהי ובן רק בלי ההשפלות. אם היו לפחות מצהירים שהם נותנים עניין לצופים ומרתקים למסך ובגלל זה לבחור בהם סבאבה אבל הם מתיימרים להציג זאת כאהבה, ממש עליבות החיים.

meytula

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo250.gif

נסיכה של אימא
את צודקת מאמי,אני מצביעה באתר וקצת מהנייד ואם ביום ראשון ההבדל בהצבעות יהיה ממש מינמלי אני אשקיע 500 שקל בלבד. השידור היום היה טוב ולא טוב טוב כי אני חושבת שהוא די חידד לצופים מי הזוג היחיד בוילה ולא טוב,כי נתנו יותר מידי משקל שווה לכולם,נו באמת,איך אפשר להשוות בכלל את הזוגיות של ליהי ובן למה שיש בין איתן ודניאל.זה אבסורד!!

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif כבר ראינו יפה מאוד

שמה שלא נוח לקרן היא יודעת יפה מאוד לטאטא ולהעלים היא לא יצאה מהשיחה כלכך מעודדת להיפך אבל בחרה לזרוק משפט סתמי ולשתוק מעניין.....חשבתי שהיא כלכך קרובה לגב שכל מה שיבוא לה זה לספר לו מה נאמר בשיחה ומה היא מרגישה בזה שהיא לא אמרה כלום בעצם היא אמרה הכל

למעלה